Komentari

gospodarsvemira.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Spasenaje Hrvata ŠTIT

    HDZ BANDA MEĐUSOBNO SE OBRAČUNAVA PREKO LEĐA HRVATSKOG NARODA

    BIVŠA MINISTRICA BRANITELJA ZLOUPOTREBILA JE SVOJU DUŽNOST

    A sada Jadranka Kosor, je predsjednica Vlade Republike Hrvatske - najprije, ona je smišljeno putem hrvatskih medija najavila - borbu protiv kriminala i korupcije, a zatim je onda počela revno progoniti svoje HDZ-ovce: Damira Polančeca, ministra gospodarstva, i Ivu Sanadera, bivšeg premijera s koji je šurovala, odnosno, koji joj je bio šef. Dok je Ivo Sanader organizirano potkradao državu i narod, Jadranka Kosor mu je držala lojtru.

    BRANITELJSKA VJETRENJAČA UVIJEK KLATI PO POTREBI

    Evo i sad bivši osnivač HDZ-a i bivši ministar unutrašnjih poslova policije (MUP) Ivan Vekić najavio je putem hrvatskIh medija, ili bolje rečeno, on je javno zaprijetio Saboru i Vladi RH, da dolaze branitelji na Trg sv. Marka "pa da vidimo tko će nas maknuti?" Vekić je prije nekoliko dana saslušavan u Županijskom državnom odvjetništvu u Osijeku vezano uz ratna zbivanja u istočnoj Slavoniji.

    STJEPAN MESIĆ BIO JE PREDSJEDNIK SFR-JUGOSLAVIJE I VRHOVNI KOMANDANT JNA, A UJEDNO I VISOKI DUŽNOSNIK HDZ-a ?

    Prvi put zabilježen je raspad i podjela u HDZ-u 1994. godine, kada su tu stranku napustili Stjepan Mesić, predsjednik Sabora RH, Josip Manolić,..,Slavko Degoricija, Zlatko Canjiga i ostali članovi.. Danima mi smo (tada) slušali u medidijima njihove izjave. Te sve HDZ-ove afere i prepirke trajale su godine, ili bolje rečeno one su trajale od 1989., pa sve do 2011. godine. Najveća je sramota - što ti svi ljudi su iskoristili državu i institucije i narod za svoju osobnu borbu. Oni jedni drugima podmeću i makivaju svoje neistomišljenike s položaja..

    SVE TEŽA JE SITUACIJA U ZEMLJI U KOJOJ NEMA RADIKALNIH PROMJENA

    Čak i u Saboru RH, javno neki zastupnici govore: da "HDZ je zločinačka organizacija", koja ne samo da je pokrala narod - nego je i krajnje uništila mnoge ljude. Činjenica je, da dužnosnici te stranke su učinili velike zločine prema svome narodu. Instrument vlasti je prvi politički problem u Hrvatskoj. Jadranka Kosor pokazuje nam "mjesec u vodi" i govori - uhvatite ga u svoje naručje.. Mesićeva "pudlica Suzana" vlada Hrvatskom !?

    ZAŠTO SAD VLADA RH, NE ŠTITI HRVATSKE BRANITELJE?

    Uostalom nema nikakve razlike između onoga što se događalo od uspostave 1989., nove države Hrvatske, pa do danas. Velika poduzeća su pokrali HDZ-ovci. Ovdje nije samo pitanje - kako će Hrvatski narod dalje živjeti, nego i kako ćemo se riješiti te HDZ-ovske bande !? Hoćemo li i dalje klicati i pljeskati onima koji su nas uništili? Mislim dok je i jedan bivši komunist na vlasti, za Hrvatsku i narod tu nema sreće.. Demokratizacija u Hrvatskoj je nemoguća, jer na vlasti je bivša komunsitička elita. HDZ-e tobože nudio nam je promjene, a u biti je pokrao i uništio narod...

    HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
    Branko Stojković
    C r o a t i a
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --------------------------------------------- -----

    http://brankostojkovic.blogger.ba/
    http://crostojkovicstit.bloger.hr/
    http:/ /crostojkovic.blog.rs/
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    13.02.2011. (16:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...