Komentari

perfumeorpoison.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Caffe Latte

    hajlajter, se tak zove?! majko mila i kud s njim onda?! baš gledam ovog stručnjaka kak to nanosi i mislim si, kaj bi ja s tim? niš, eto kaj. ne znam. premalo i preslabo se očito šminkam. baš sam nedavno vidjela u onom kardašians šou, kak je kim netko tak loše namazao da je imala bijelo oko očiju kao rakun :)) uglavnom, ak ćeš koristiti i baš je to, to što ti treba, kupi. malo usporedi sa cijenama sličnih proizvoda pa vidi isplati li se. jesi bila kod nas u sephori, možda imaju neš takvo. (baš sam ti pomogla, jelda)

    avatar

    04.01.2011. (10:43)    -   -   -   -  

  • perfume or poison?

    @ Caffe Latte - hehehehe. sephora mi je pala na pamet, al brijem da tamo tek nema sanse da prodjem ispod 200kn; ipak cu probat, hvala. emily blunt je imala i jednu crno-bijelu giambattista valli (mislim) haljinu s perjem na donjem dijelu, mozda si na nju mislila.

    avatar

    04.01.2011. (12:06)    -   -   -   -  

  • Blendie

    ma ne treba ti to :) budi karakter ^_^ uostalom ako bude out of stock nije vam sudjeno :)

    avatar

    04.01.2011. (13:07)    -   -   -   -  

  • jja

    Prvo sretna nova!!! Drugo predivna mica aj :-)))
    I moje su bivse lutalice :-). Zaniljiv je i ona tekst o benefitu.

    avatar

    04.01.2011. (23:12)    -   -   -   -  

  • Vesna (beautyaddict)

    Inglot ti ima krasne highlightere, što u kamenu što tekuće. Ovi u kamenu su čini mi se 130kn, a tekući su 93. ;) Na kraju krajeva u te svrhe možeš koristiti i sjenilo :)

    avatar

    06.01.2011. (23:59)    -   -   -   -  

  • muji

    jedino od makeupa na sta trosim vise od 200kn je doublewear jer nijedan ne izdrzi dulje na licu (priblizno kvalitetan mi je guerlain parure extreme, ali mi je pretaman ako ga kupim u hr), a meni treba cjelodnevna postojanost i lancome virtuose maskara (koja ne vrijedi toliko, ali imam osjetljive oci). za ostalo sam jednostavno previse skrta i nisam uocila neku preveliku razliku u npr. ruzevima, sjenilima, rumenilima iz dm ili high end ranga :D
    i da, ne podnsim bilo sta sjajno na licu prije mraka :D

    avatar

    08.01.2011. (17:53)    -   -   -   -  

  • perfume or poison?

    hvala svima na komentarima i prijedlozima :) pustila sam da ode out of stock, al zato zeljno iscekujem da na facebook stranici elf uk objavi da ima 100 000 like-ova (any day now!!!) pa da daju neku opaku akciju i onda cu se razularit s mineral boossterima i slicnim divotama ;) ziher cu proc jeftinije a kupit cu masu stvari :D zasad umjesto highlightera stavljam malo sjenila, bronzera, .... snalazim se, ionak ce mi vise trebat na ljeto :)

    avatar

    10.01.2011. (23:48)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Šteta, ja bih ga u tvojim godinama kupila (ne zato jer ti treba nego jer ga jako želiš) , posebno ako sama zaradiš . Uvijek sam puno trošila na kozmetiku i nije mi žao. Sada trošim 20% nekadašnjeg iznosa jer su tu krediti i druge financijeske obaveze ali uvijek se nađe kakav izvanredan priljev pa se mogu počastiti Diorovom maskarom (koja mi usotalom traje dobrih 5 mjeseci) i dobrim puderom.

    avatar

    14.01.2011. (09:35)    -   -   -   -  

  • Emma

    Jesi probala Essence Fairytale shimmer powder, meni je predivan

    avatar

    17.01.2011. (10:11)    -   -   -   -  

  • perfume or poison?

    @Emma - danas sam ga tek vidjela u Kozmu, al mi se činio šljokičast jako, a ja bih radije neki diskretniji shimmer, pa sam kupila nesto drugooo :)
    @champs-elysees - ma ja vec i ovak trosim previse na kozmetiku :) a ovog bum vec jednom ubola.

    avatar

    02.02.2011. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...