Komentari

svijetskemisterije.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Para(ne)normalan!

    :)

    avatar

    05.04.2011. (14:27)    -   -   -   -  

  • ZmajodBosne

    Prvo pozdrav,

    od kad je Mito ugasio blog ne dodirujem blog svijet koliko bi volio. Svaka čast za teme. Godinama me fascinirala ta nazi njemačka i mašinerija. Što reći o njima. Imali vojsku 3-4 puta manju od staljina. engleska ratna i predratna proizvodnja daleko premašuje njemačku (a ovi planiraju osvojiti europu :). iščitavam da je nazi sustav poslužio za nešto daleko strašnije a to je subverzivno osvajanje amerike i engleske od strane financijera nazi establišmenta (što mislite koliko je koštala jedna hitler parada, 300000 ljudi postrojeni na mega stadionu kod Berlina)... da ne skrečem previše :) ispada da je sam vrh SSa tražio po svijetu tragove atlantide, da su razvijali tehnologije s kojima nas i danas plaše (MK, stealth, kontrola masa, vojna tech....)

    do sada najjasniji je trag o nazi NLOima u radu Hutchinsa i njegovog antigrav efekta. tanjur je tanjur jer je trup jednan veliki kondenzator čije ploče izbijaju naboj tolikom brzinom da kad im motor šteka izbacuju svijetlost kao pulseve (sama frekvencija izboja je perverzija i zato je Tesla sve one godine spajao zavojnice i kondenzatore, odnosno lik je usavršavao tech da vi vrill i ostala bagra rabili to danas). tunguska po meni do sada je teslin ondnosno u današnjoj terminologiji Bruce Willis Armagedon scenarij. gad je asteroid razlomio te je dijelove sudario u atmosferi. od tuda toliki puls a radijacije nigdje.

    implozija a ne eksplozija. izjednači centripeltalnu i centrifugalnu silu i dodaj naboj. to je anti grav tech. izgleda da izboj stvara u središtu broda energiju za rad broda i kao nusproizvod smisao odnosno posljedicu kretanje kroz atmosferu brzinama koje današnji materijali i piloti ne bi mogli izdržati

    comment please

    avatar

    14.07.2011. (13:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...