Komentari

grad-glina.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • Hrvatina

    a barem je Modronja pametan i sposoban dečko za razliku od nekih koji misle jedno , pričaju drugo a rade treče :)

    avatar

    08.12.2010. (20:50)    -   -   -   -  

  • SE-KRA

    Pametan, pametan, mudar i sposoban pa je zato i dobio otkaz u prijašnjoj firmi.

    avatar

    08.12.2010. (21:00)    -   -   -   -  

  • ja

    Tko je taj dotični? Kakvu školu ima? Gdje je do sada pokazao svoja znanja i vještine? I na kraju s kakvim znanjima, sposobnosima i vještinama raspolaže?

    avatar

    09.12.2010. (15:43)    -   -   -   -  

  • dr.

    Ing.građ. baš i nije nekakvo zvanje. Samo malo, malo više od sss. Mladi gospodin je pokušao vrlo slično (razbijen auto na putu za Kcl).
    Ima u Glini daleko obrazovanijih i sposobnijih koji nikad neće dobiti priliku (ili ne žele).
    Razlog je svima poznat. Pametan čovjek ovdje nema što raditi pored dodvorničkih šljamova (sadašnjih i bivših). Sve je isto.

    avatar

    10.12.2010. (10:06)    -   -   -   -  

  • dr.

    glinjanin
    Da, pametni trebaju Glini ali na "vrhu vrhova" su neki koji su samo malo više od sss ili sa sss ili
    sa osnovnom ili ..... Pametan čovjek tu ne može napraviti ništa. Znate zašto? Zato što ga nema tko shvatiti a kamo li slijediti. Za rukovođenje nečim kao što je Komunalac potrebno je daleko više znanja i iskustva.......Dečki su postavljeni da budu žrtveni janjci kao i prethodnik.
    Mladi su, puni entuzijazma ali potrebno je puno, puno više.
    Politika je zna se koji zanat i na žalost ona još uvijek kroji naše živote, nadamo se ne zadugo.
    Onda će stručni i pametni moći pokazati kako se radi.
    Do tad uživajte prepucavajući se dok većina ne zna što će staviti na stol za božićne i novogodišnje blagdane.

    avatar

    10.12.2010. (15:12)    -   -   -   -  

  • glinjanin

    shvaćam vas, ali nije istina da su stavljeni da budu žrtveni jarci, to je 100%. vidim što mislite i slažem se, ali s malim izmjenama. politika će uvijek krojiti živote i to treba biti tako. samo treba pripaziti koga se stavlja/bira na vlast. a postoje i mehanizmi kontrole kojima se jaaako lako mogu ispraviti loše stvari. sigurno će, ne samo nama u glini, uskoro zasjati sunce.
    molim vas da nadalje ni u kom kontekstu ne uspoređujete ikoga od bivših s ovom dvojicom na kojima je naglasak u nasem dijalogu. dakle, niti s mladim i vrlo potencijalnim gospodinom goranom skokom, a pogotovo s mladim i vrsnim gospodinom igorom karaturovićem. čekalo se toliko, sigurno se može još malo. a kažem vam, da je do njih dvojice samo, reda bi odavno već bilo.

    avatar

    10.12.2010. (15:25)    -   -   -   -  

  • dr.

    glinjanin
    Živi bili pa vidjeli! Nemam dar vidovitosti ali ogromno iskustvo sigurno da, a i ovo malo škole
    kako se i deklariram.
    Ako je netko tako sposoban što nije završio malo više škole? Npr. gospođa koja se spominje u kontekstu knjigovotkinje prema mojim spoznajama ima završenu samo sss.
    Kako to da je baš ona došla na to mjesto kad u gradu postoje i ovlašteni računovođe koji putuju u Zagreb. To znači da imaju završen fakultet financijskog smjera i dodatnu nadogradnju kao što je ili revizor ili ovlašteni računovođa. I još pričaju minimalno dva strana jezika.
    Sve je to jedna velika laž! Niti su bivši trebali sposobne i stručne a niti ovi. Samo se cijeni podobnost, uvlačenje, podlost...... Znate zašto? Zato što su daleko iznad njih pa neće slušati onoga tko je na čelnoj poziciji a ima samo sss ili čak i manje.

    avatar

    10.12.2010. (16:58)    -   -   -   -  

  • VSS

    dr

    recite vi meni "doktore" koliko vi imate iskustva kad ste tako pametni i što ste doktorirali jer npr. doktor medicine i doktor na prosijavanju kukuruza nije isto.
    Što se tiče gospođe "knjigovotkinje" prema mojim spoznajama ona ni ne radi na mjestu knjigovotkinje već nabavu što nije isto.
    Sad na mjestu šefa računovodstva sjedi VSS ekonomskog smjera koja je za vrijeme bivšeg direktora radila poslove ne vezane za njenu struku.
    Što se tiče sadašnjeg direktora sa "samo" všs to nije baš samo malo više od sss jer traje samo godinu dana kraće od VSS, a tri godine duže od SSS.
    Što se tiče gospodina pravnika sa što više očekivati od njega, ipak on ima "samo VSS" (niste to napisali ali je to ipak samo malo, malo više od VŠS , ali puno manje od doktora).
    Ako vam je stalo do Gline zašto se onda niste kandidirali na prošlim izborima, a ne sad kad se niste nimalo potrudili da učinite nešto za ovaj grad komentirate nečiju stručnu spremu i navodu "podobnost, uvlačenje i podlost......."

    avatar

    11.12.2010. (11:45)    -   -   -   -  

  • NSS

    Pored svih ovih doktora i VSS-ovaca obična raja ne zna više ni što bi komentirala!?
    Postajem zabrinut kako se pravnik više ne javlja i ne rastumači to s svoje stručne i pravne strane ili još ima paranoju od vikenda.

    avatar

    13.12.2010. (09:09)    -   -   -   -  

  • dr.

    Kako su "žilavi" ovi na vlasti! Ne poštuju ni argumente. Isti kao i bivši.

    avatar

    13.12.2010. (10:19)    -   -   -   -  

  • VSS

    dr.
    Da bi nešto argumentirao moraš imati nekekve dokaze, a ne možeš dokazati ni da si dr.

    avatar

    13.12.2010. (13:56)    -   -   -   -  

  • dr.

    VSS
    Da ste na krivom putu i da su vam razmišljanja vezana isključivo uz politiku dokazuje vaš komentar koji nema veze sa stvarnošću.
    Činjenica je da Komunalac za to mjesto nije raspisao natječaj a što je bio obavezan, kao ni za mjesto pravnika.
    Vidim da puno toga ne znate pa se s toga tako i izjašnjavate a u čemu vam nitko ne može pomoći. Vi smatrate da pomažete gradu? Vi pomažete isključivo sebi.
    Svojim objašnjenjima branite sebe jer ste makar podsvjesno svjesni činjenice da ste slabo ili nikako "potkovani". Znanjem, naravno! A iskustvo?

    avatar

    13.12.2010. (14:19)    -   -   -   -  

  • Urednik

    hsu
    Kada pojedinim visokopozicioniranim lokalnim kvazipolitičarima iz pozicije ponestane argumenata za diskutiranje ili branjenje teme koja je postavljena onda kreću na uvrede poput pseudo-hsu-ovca.
    Činjenica je da pravnik na sudu brani klijenta i to za dobru naknadu, ali kada pravnik bez iskustva počne intenzivno braniti samoga sebe, onda je to već slučaj za zabrinuti se.

    avatar

    13.12.2010. (16:25)    -   -   -   -  

  • hsu

    divim se tvojoj pameti, još samo da kažeš tko si pa da čitatelji sami uvide kakva si osoba te koliko si dobroga napravio za Glinu........uredniče, naravno ako uopće živiš u tom gradu!

    avatar

    13.12.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  • Urednik

    hsu
    Ne trebaš se nikome diviti, nego se posveti samome sebi i svojoj kulturi u ophođenju s drugima, a pogotovo preko javnog medija. Nedostatak kulture koji nije stečen roditeljskim odgojem teško je nadoknaditi, ali uz velika odricanja i treniranje samoga sebe može biti i moguće.

    avatar

    13.12.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • hsu

    ma tvojoj dobroti nema kraja, tvoj odgoj je uzor mnogima, žao mi je samo što se ne predstaviš drugima pa da uvide tko se to tako revno "brine" za našu Glinu.
    mislim da nema potrebe više potrebe za ovime, nego da te pitam, jesi li ikada šetao glinskim korzom?

    avatar

    13.12.2010. (17:38)    -   -   -   -  

  • Urednik

    hsu
    Vidim da si svoje ime i prezime napisao velikim tiskanim slovima u svim komentarima koje pišeš pa je od Uredništva stvarno nepristojno što ne objavljuje raspored dežurstva.
    Dok budeš smišljao odgovor, otvori link koji ti sigurno može pomoći:NAJVEĆI JE USPJEH POSTATI ČOVJEK

    avatar

    13.12.2010. (17:54)    -   -   -   -  

  • VSS

    dr.

    Gdje ti to piše da je za mjesto direktora bio obavezan natječaj, jer je i sadašnji , a i bivši "izabran" preko natječaja. Raspitajte se u Petrinji ili Sisku ili nedavno u fondu za zaštitu okoliša.
    Što se tiče pravnika natječaj je bio pa si malo provjerite pa onda pokažite svoje znanje.
    dr. koliko je uostalom vaše znanje, a i iskustvo i čega ste doktor? Za sadašnjeg direktora i pravnika ja bar znam koliko je njihovo iskustvo( nije malo), a mogao bi reći i znanje, ali za vas ne znam.
    S obzirom da iznosite razne predpostavke koje su vama istina, ali treba reći da mlada gospoda sada nešto rade za Glinu i to puno više nego vi, pa vam preporučam da se malo potrudite da i pružite nekakvu pomoć jer vas nigje nema.

    avatar

    13.12.2010. (18:03)    -   -   -   -  

  • hsu

    puno ti vremena treba da smisliš komentar, a i kada ga smisliš ni sam ne znaš što si napisao!
    očito ti ni gramatika nije jača strana - velika tiskana slova??????????-
    zašto ne odgovoriš na vrlo jednostavno pitanje?

    avatar

    13.12.2010. (18:14)    -   -   -   -  

  • Urednik

    Da, tvoje ime i prezime, a ne nadimak!!!

    avatar

    13.12.2010. (18:20)    -   -   -   -  

  • hsu

    kako god, jesi li ikada šetao korzom u Glini?

    avatar

    13.12.2010. (18:32)    -   -   -   -  

  • Urednik

    hsu
    Vlasnik bloga nisam, a uredništvo ima stav da komunicira s osobama i oslovljava ih onako kako komentatori počnu oslovljavati, a. u vašem slučaju komunikacija je započela s TI.

    Da, naravno da bi takva vijest bila dobra i da bi ju objavili na blogu, naravno, ako je istinita i ako za to imate nekakve dokaze.
    Sva znakovlja koja su zakonom zabranjena, a ističu se, naravno da treba adekvatno sankcionirati no međutim vaš komentar će biti obrisan jer je provjerom utvrđeno da se ne radi o vlasniku kojega vi spominjete.
    Ako imate materijalne dokaze za ono što tvrdite, pošaljite ih na e-mail ovoga bloga i sigurno će biti objavljeno, kao tema.

    avatar

    13.12.2010. (20:01)    -   -   -   -  

  • hsu

    Gledajte, kako meni tako je i ostalima jasno zašto je prethodni komentar obrisan.
    Što se tiče dokaza bilo bi dovoljno da se prošetate korzom i uslikate, ne možete ne primjetiti kako sporedno slovo tako i vlasnika(cu) sporednoga objekta. Lijepo i čitko je napisano.
    Sve se može kada se to hoće, a i želi.
    Moje komentiranje na ovome blogu je završeno.
    Sretno!

    avatar

    13.12.2010. (20:34)    -   -   -   -  

  • Urednik

    Upravo sam prošetao od Autobusne do Ljekarne i nazad i nigdje nisam vidio ono što vi vidite, zato vam predlažem da odete do vama spornog objekta i to fotografirate te proslijedite na način kako vam je već objašnjeno.
    Malo mi jedino nije jasno što vam to znači: "sporedno slovo i sporedni objekt"?
    Ako navedeno znakovlje postoji, osobno ću se potruditi i zamoliti poznanika Sinišu Stazića da bude što prije procesuirano i adekvatno sankcionirano kao i objavljeno na ovome blogu.
    Želim vam puno uspjeha u istraživačkom novinarstvu.
    Sretno.

    avatar

    13.12.2010. (20:47)    -   -   -   -  

  • Urednik

    hsu
    Komentar obrisan.
    Ne bavimo se reklamiranjem.

    avatar

    14.12.2010. (00:26)    -   -   -   -  

učitavam...