Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borivoj

    Molimo, pročitajte slijedeće:

    Na benzinskoj stanici muškarac je prišao ženi, koja je tenkirala gorivo u svoj auto. Ponudio joj je svoje usluge kao soboslikar i dao vizitku. Gospođa je odgovorila da joj trenutno nisu potrebne takve usluga, ali je svejedno zadržala vizitku u dobroj vjeri, za slučaj da joj nekad zatrebaju. Muškarac je otišao u automobil koji je vozio drugi gospodin. Kada je napustila benzinsku stanicu vidjela je da ju slijede.
    Uskoro je osjetila vrtoglavicu i teško je disala. Pokušala je otvoriti prozor i shvatila da je čudan miris dolazio od njezinih ruku u kojima je držala vizitku gospodina sa benzinske stanice. U to je opazila muškarce koji su se prilijepili uz njezin auto. Vidjela je da mora hitno zaustaviti. Skrenula je na prvo parkiralište zaustavila auto i počela neprekidno trubiti za pomoć. Muškarci su pobjegli. Gospođa je još osjećala slabost. Poslije nekoliko minuta mogla je opet normalno disati.
    Očito je uzrok bio na vizitki koji ju je omamio. To sredstvo se zove BURUNDANGA i upotrebljavaju ga ljudi, koji žele naći žrtve prisile. Ta droga djeluje kao uobičajene droge ili uspavljivači. Budite oprezni i ne prihvaćajte vizitke stranaca. Budite oprezni jer vam takvi ljudi ostave vizitke ispod vrata ili u poštanski sandučić i promatraju vas i napadaju.

    Pošaljite ovo upozorenje vašim prijateljima, poznanicima, suradnicima...........

    avatar

    25.11.2010. (09:43)    -   -   -   -  

  • borivoj

    ---------- Forwarded message ----------
    From: karin baloh martić
    Date: 2010/11/24
    Subject: poziv na predavanje
    To: kbaloh@gmail.com

    Srijeda 01.12.2010. Poljubi svoje neprijatelje - sedmo i dvanaesto polje u horoskopu

    Iako se tumačenja tradicionalne astrologije ponekad čine pretjerana čak i fatalistička, ima stvari koje izvrsno možemo upotrijebiti i u tumačenjima u životu modernog čovjeka. Sedmo polje područje je naših partnerskih odnosa, ali i naših javnih neprijatelja dok dvanaesto polje opisuje one koji nas neće otvoreno napasti odnosno takozvane tajne neprijatelje. Jesmo li doista okruženi neprijateljima sa svih strana ili je u pitanju nešto drugo možete provjeriti na ovom predavanju.

    Predaje Karin Baloh Martić, psihološka astrologinja. Početak predavanja je u 19 sati na adresa Kružna 8/3. Ulaz 20 kuna.

    www.astrodrom.hr

    avatar

    25.11.2010. (10:55)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Pozdravljeni prijatelji prirode,

    DAN OTVORENIH VRATA – Eko-art centar Eia (Bale, Istra)

    Subota, 27.11.2010 od 14. sati

    Upoznavanje sa životom u prirodi: ekokućice, ekovrt, zelena energija, dizajn,

    u 15.sati prezentacija indijskih oraščića za ekološko pranje

    od 16. sati proslava, vatra, bubnjanje, meditacija za mir u svijetu

    Ulaz je slobodan

    Info: 098 9160650

    www.eia.hr

    http://www.facebook.com/profile.php?id=1118236627



    Želim vam puno ljubavi prema Životu.

    Igor Drandić

    avatar

    25.11.2010. (16:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...