Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ljuta studentica

    molim vas potpišite peticiju za očuvanje ušća Mure u Dravu i rezervata na http://www.ipetitions.com/petition/hrvatska-amazona/
    i još važnije, pošaljite pismo ili e-mail u ministarstva! Oni neće reagirati na napise u novinama, ako ne vide koliko građana zapravo stoji iza otpora. napišite 3 rečenice i pošaljite im, zatrpajte ih!

    avatar

    03.11.2010. (18:53)    -   -   -   -  

  • pitomaca

    Skoro sve ovo drži vodu osim "toliko željene autoceste" !?
    Nije samo Koprivnica Podravina. Podravina je i Legrad, Đurđevac,Pitomača,Virovitica,...desetine sela uz našu rijeku Dravu.
    E,pa mi NE želimo dijeliti Podravinu na dva dijela autocestom od Bjelovara do Koprivnice ili Virovitice. Ta autocesta razdvaja Podravinu a spaja samo Koprivnicu sa Zagrebom ili drugi krak Viroviticu s Zagrebom (preko Bjelovara). Mi koji ne živimo u Koprivnici ili Virovitici NEĆEMO imati koristi od te autoceste.
    Ono kaj je jedina dobra solucija za CIJELU Podravinu je Nova brza cesta od Slovenije preko Varaždina,Koprivnice,Đurđevca,Pitomače,Virovitice,Slatine,Osijeka,Iloka i dalje do Srbije.To je potpuno nova trasa brze ceste koja otprilike slijedi staru trasu Podravske magistrale ali zaobilazi centre gradova i naselja.Ta Nova brza cesta ucrtana je u prostorne planove svih gradova,županija i općina kroz koje treba proći i povezuje Podravinu s Europom na jednom kraju i Balkanom na drugom kraju.Ta Nova brza cesta bila je u prioritetu gradnje još od 1994 godine ali je sada ZABORAVLJENA!?
    I nabrzinu je smišljena ova katastrofa koja se zove "toliko željeni autoput"!
    Autoput je glupost smišljena radi Koprivnice,Bjelovara i Virovitice!
    A mi ostali???Mi podravci?
    Tko nas šiša!?
    E,pa, mi NE ŽELIMO autoput koj će voditi ove gradove u daljnju centralizaciju s Zagrebom. Mi želimo svoju Novu brzu cestu koja će SVE NAS voditi u Europu i povezivat će Podravinu!
    Bez Nove brze ceste nema razvoja nijednog podravskog sela,nema smisla graditi industrijske zone,...Nova brza cesta biti će besplatna za vožnju a autoput se naplaćuje!
    Nova brza cesta je jeftinija za izgradnju od autoputa!
    Nova brza cesta ne izolira i ne razdvaja Podravinu. Autoput fizički dijeli Podravinu na tri dijela!

    Zato, NOVA BRZA CESTA-DA, autoput- katastrofa!

    avatar

    03.11.2010. (20:38)    -   -   -   -  

  • Goran Šafarek

    Imate potpuno pravo! Ubuduće ćemo tražiti brzu cestu!

    Ministre Popijač, kad već imate stotine milijuna eura za gradnju, izgradite nam toliko željenu PODRAVSKU BRZU CESTU, a ne pogubne hidroelektrane na Dravi! Time ćete uistinu potaknuti investicijske cikluse i razvoj gospodarstva!

    avatar

    04.11.2010. (12:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...