Komentari

diarydiduino.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • jana

    cesto citam vas blog...ne poznajem vas osobno, nisam poznavala ni vasu Unu, ali citajuci shvatih da ste imali predivnu kcer...nikad nemojte pomisliti da je vasa Una zaboravljena, ne mogu staviti cvijet ili upaliti svijecu na njezino pocivaliste zivim kilometrima daleko, ali cesto pomislim na nju, na vas....cesto molim za vasu Unu, ali i za vaseg supruga i vas jer znam koja je to bol...gubitak voljene osobe...jednom sam prozivjela slicnu sudbinu...cuvajte se...mislim na vas Jana

    avatar

    21.09.2010. (14:16)    -   -   -   -  

  • swoosh

    Koliko je velika tuga, toliko velik moze biti i strah od zaborava. Razumem, jer i sama se borim sa tim uzasnim strahom da cu mu zaboraviti glas, smeh, miris, da kad zazmurim necu odmah moci da se setim njegovog lika. Strasna je to borba, svakodnevna. U stvari, svaki dan je borba.

    Jednom mi je palo na pamet da bih volela da dozivim samo jedan minut onog osecaja da ne znam da tate nema. 60 sekundi bez tog strasnog tereta na srcu... samo da se malo odmorim..

    Eto, Vesna draga, to bih i vama pozelela. Ako vec nasi najdrazi ne mogu fizicki da nam se vrate, ako ne treba da trazimo nemoguce, onda i vama i svim tuznim majkama ovde, pa i sebi, zelim bar jedan takav minut. Pa posle kako nam bude. Nekima gore ni ne moze biti od ovoga.

    Ne zamerite ako sam sta pogresno rekla. Strasno pazim da vas ne uvredim. Mislim na vas.

    avatar

    21.09.2010. (17:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...