Komentari

grad-glina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bodljica

    Tko su uopće te osobe? Kad to pitam mislim na njihov CV(kojeg su obrazovanja, u čemu su stručnjaci....). Valjda su to osobe s posebnim, iznadprosječnim znanjima i vještinama. Jer biti savjetnik sigurno nije lako, treba savjetovati čelnog čovjeka u pojedinim segmentima kako bi on mogao donositii kvalitetne odluke. Baš me interesira tko su te osobe i na temelju čega su dobili takva mjest, i što oni zapravo rade.
    To su gluposti koje si samo naši političari mogu dopustiti kako bi trošili naš novac. Onaj kome treba savjetnik neka si ga lijepo sam plati iz svog đepa. Šerifi vukojebina umislili si da se mogu ponašati kao predsjednik države pa svima trebaju "savjetnici".
    Dok takvi lebelezovići uzimaju naše novce sposobni odlaze.

    avatar

    30.07.2010. (12:51)    -   -   -   -  

  • savjetnik

    zanimljivo razmišljanje al kontradiktorno. nemam nista protiv savjetnika, al da su savjetnici za podrucje koje su strucni, sto sumnjam da je ovdje slucaj.

    avatar

    30.07.2010. (18:44)    -   -   -   -  

  • 7jjudee

    Nije to nista, u nasoj Vladi imaju savjetnike savjetnika, e to je ne nadjebivo.

    Neko je rekao " pa ako trebaju savjetnike, nek onda savjetnici rade a oni daju ostavke buduci da ocito neznaju raditi ono za sta ih se placa"

    avatar

    30.07.2010. (21:33)    -   -   -   -  

  • revizor

    Ako nalazi revizora nisu obvezujući i nemaju nikakvog efekta osim da zajeb..... nas obične ljude koja im je svrha? Osim što i te prdonje iz revizije trebaju platiti građani porezni obveznici,a kao recesija je i trebamo štedjeti.A i ako mutreba toliko savjetnika što on onda upće zna i u koji se dio gospodarstva uopće razumije?Shvaćam da jedan čovjek ne može znati sve,ali po tome on ne zna ništa.Kako smo mi pored tolikih savjetnika i njihovih savjetnika najsiromašniji grad u državi? Jel to oni nas savjetuju kako da ostanemo na dnu? I Marko je imao hrpu savjetnika kako da osigura i svoje praunuke,a mi smo ga godinama puštali da nam veže kamen oko vrata .Pustimo sad i ovoga da sebi i Mižićki i podobnim savjetnicima osoguraju budućnost,a mi ćemo kukati i ponosno nositi tituli najsiromašnijeg grada i najtulavijih građana.

    avatar

    31.07.2010. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...