Komentari

grad-glina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • $POSOBNE O$OBE

    Puno toga on skriva od naroda pa zašto ne bi i imovinsku karticu.

    avatar

    19.04.2010. (08:58)    -   -   -   -  

  • virtualna dama

    ne znam samo što ima skrivati.Pa tek je godinu dana gradonačelnik.Ionako nije uspio nešto posebno jamiti,a sigurna sam da mu i nije takva sila.Jedino ako se ne boji za naše duševno zdravlje kad vidimo koliko ima.Ako,zaradio je i nek se i dalje drži svojih izvora zarade.Bolje i to nego da je došao sa najlonskom vrećicom u ruci ,a ovamo osigurao i unuke našom mukom.Mene više brine zapošljavanje rođaka,neperspektivnost mladih i nedostatak vode i asfalta u ulici gotovo u centru grada.Nikako da dobijem odgovor kada je Mlinarska ulica na redu za ako ništa drugo a ono barem vodu.Ne bismo zahtijevali kruha preko pogače i očekivali da se barem grubim pijeskom popravi ulica prema kojoj je i šumski put autoput.Ja evo pozivam gosp.gradonačelnika ili dogradonačelnicu da se ako već neće osobnim provezu Mlinarskom u službenom autu.Ionako smo ga mi narod kupili pa nek ga ni ovom prilikom ne žale.

    avatar

    20.04.2010. (18:41)    -   -   -   -  

  • rad

    Poduzrće registrirano u Zagrebu, a toliko voli Glinu

    avatar

    21.04.2010. (21:38)    -   -   -   -  

  • virtualna dama

    Voljela bih znati po kojem se to kriteriju zapošljavaju i u našoj osnovnoj školi.Ne kažem da je za mjesto čistačice potrebno visoko obrazovanje,ali zar nije malo čudno da sam ravnatelj se otputi u Maju nagovarati dvije gospođe tzv.branitelje da preuzmu upražnjena mjesta kada se zna da ima i drugih žena branitelja,kao i djece branitelja kojima je posao isto takko nužan.Jedna od dotičnih gospođa je čak i odbila ponuđeno mjesto jer kako kaže kad mogu svi ide i ona sa nepunih 45 u braniteljsku mirovinu iako je dio tog kratkog staža u vojsci provela u kuhinji i po zabavama,a dio na porodiljnom(oko 2 god).Očito je i u ovom slučaju dovoljno biti kućni prijatelj.Jednu gospođu,također blisku prijateljicu obitelji ravnatelja stalno zovu na zamjene iako žena nema osnovnu školu i na njeno bi mjesto mogao netko kome je to nužno,a njen muž ima dobru mirovinu.Isto tako nije mi jasno kako to da više ne traže prijave o nekažnjavanju s obzirom da se radi o djeci.Jer ako je traže kako je domar dobio posao,a svi znamo koliko je puta prijavljivan zbog obiteljskog nasilja,remećenja javnog reda itd.

    avatar

    22.04.2010. (22:32)    -   -   -   -  

  • virtualna dama

    Novim ustrojem ured za obranu nam je u Sisku.Kad sam već gotovo potonula u depresiju zbog još jednog izgubljenog radnog mjesta rekoše mi da je gosp.Mirko dobio posao u Zagrebu.Pao mi kamen sa srca.Odmah bih ga bila i osobno toplo preporučila bez obzira na zločeste tračeve koji kruže o njemu i predložila da mu odmah dozvole da vodi i zagrebačke mažoretkinje(one slatkice iz staračkog doma u Dubravi).Samo naprijed Mirko i nemoj samo puno sms-ati.

    avatar

    01.05.2010. (00:48)    -   -   -   -  

  • mmm....

    Gledam portale gradova i županija na kojima se vide pokude i pohvale a ovo što mi
    u Glini imamo ili bolje rečeno nemamo je jadno i prejadno.
    Grad je u totalnoj medijskoj blokadi. Građani pojma nemaju što se radi. Pričaju se priče na osnovi rekla kazala dok o stvarnim problemima nitko ne priča ili se boji. Nagađa se o istragama policije i državnog odvjetništva od Grada, Komunalca do nekakve udruge privrednika ali o tome se ćuti. Zašto se naprimjer stalno pere Milana Bakšića bez ikakvog razloga dok se istovremeno prešućuje da se istražuje poslovanje Komunalca i te udruge privrednika i da se utvrđuje odgovornost . Znači li to da Bakšić ne smije ali da drugi smiju.
    Bakšić sigurno ništa nije uzeo i njega se napada a lopine štite .
    Pišite o stvarnim događajima. Kudite ali i hvalite. Kao što treba istaknuti loše isto tako
    treba pohvaliti sve dobro. Npr. crveni krst sprovodi hvale vrijedne akcije. Pišite o tome,
    o udruzi iks iz Petrinje koja je zaposlila jednu ženu za Glinu, pišite o našim poljoprivrednicima, proizvođačima sireva, vina, kupina,o našim privrednicima, o uspješnim
    mladim ljudima, npr. o našoj mladoj slikarici, vatrogascima, lovcima.
    Dosadni ste s tim stalnim podmetanjima i pakostima.

    avatar

    06.05.2010. (13:19)    -   -   -   -  

  • Contrafor

    mmm....
    sjajan komentar i pun pogodak! Imas pravo!
    Ovo sve zvuci previse kao gorcina onih koji su izgubili fotelje....o ljubavi prema ovom gradu nema niti tz.

    avatar

    06.05.2010. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...