Komentari

malenazvijezdice.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mamaA

    Bol je zakopana duboko u dubini srca i duše. Nikada izaći neće niti može!. Mnogi misle to što okreću glave, ne spominju ih da nam pomažu ili ne znam što uopće misle. Čini mi se da je teži svaki novi dan, tjedan, mjesec i godina...........
    Draga Sanrda šaljem ti svoj zagrljaj,
    Mira

    avatar

    05.01.2010. (22:55)    -   -   -   -  

  • Fabijeva mala seka

    Prekrasno sroceno i tako iskreno, u svemu mogu otici nasi najdrazi, svima padaju u zaborav i njihova prisutnost u nasim zivotima je sve dalja u materijalnom smislu, njihove stvari gube njihov miris, nema ni njihove kose po stanu, robe u pranju, krevet nije zguzvan nakon njihovog budjenja jer oni tamo vise ne spavaju, nema njihovog glasa ni zvuka koraka. Sve materijalno je nestalo i materijalno ih vise nema, zato svi zaboravljaju, i to nas, obitelji, razlikuje od svih drugih bez obzira koliko su bliski bili - nama ne treba materijalni podsjetnik da bi se sjetili njih i na to da su nekad bili, za nas su oni jos uvijek ovdje i nikad nisu otisli, ali se i sami osjecamo sludjeno i kao izmedju dvije vatre jer nama su u srcu oni tako blizu i cudimo se kako ih nemozemo dodirnut i omirisat, a u glavi su tako daleko da se pitamo KAKO guramo dalje?
    No opet, i nakon toliko godina moj brat je jedina osoba za koju znam da me nece napustit bez obzira na to koliku glupost ja napravila... Zao mi je...

    avatar

    06.01.2010. (17:03)    -   -   -   -  

  • emocija

    "....A onda počinje umirati i vani, i na mjestima na kojima nikad nije bila, u glavama ljudi koje nikad nije vidjela. U glavama koje su se okretale, od srama, od straha od zaraze, od kukavičluka. U glavama u kojima je porečena i tiho ubijena."
    "...No prije svega umire u nama. Tamo gdje je zamišljena, tamo mora umrijeti. No nemoguće je i bit će nemoguće ne misliti je. Zbog toga na kraju više neće biti mjesta na kojem nije umrla."
    "......Tek je počelo. Ostao joj je najmanje još jedan život."

    Sve istina. Taj je čovjek-pisac-roditelj postao mojim filozofom od kada sam pročitala knjigu. Ali da bi shvatili bit, ono što je pisac mislio, valjda je preduvjet da isto moramo proživjeti; koji cinizam života?! Kao što je rekla u, neku večer gledanom (bedastom inače) filmu, žena/mama kojoj su oteli pa ubili dijete: "Još sam neku večer razmišljala o odlasku u disco club, a sada mi je u rukama Biblija". Biblija ili ova Thomeseova istina, svejedno, kako tko želi, postaje našim životnim credom. Misliti i pokušati dobiti odgovor na prokleto "Zašto?"
    Ah Sandra, svaki mi je novi dan još jedan kamen o vratu, na leđima, na duši. Svaki još teži od prethodnoga. Treba to živjeti.

    avatar

    10.01.2010. (18:07)    -   -   -   -  

  • Stelina mama

    Da, treba to živjeti, treba to preživjeti i izdržati... a zapravo bi bolje bilo reći treba to izdržavati... jer kraja tome nema.... meni su dani tako dugi, tako spori.... jer čekam....... a znam da dočekat neću..

    avatar

    11.01.2010. (16:30)    -   -   -   -  

  • majka

    Draga Sandra
    Tu sam. Pročitala sam knjigu. Bolna istina. Treba izdržati..ali kako..bez naših najmilijih??? Olovni teret tuge svaki dan sve više pritišće... svaki dan je sve teže vući se kroz ovaj jadni život ...kao kroz kaljužu...sve do svog kraja...

    avatar

    13.01.2010. (11:18)    -   -   -   -  

  • mama

    Dragi Stelina mama i tata i seka, bez riječi čovjek ostaje dok čita vašu intimu, vašu bol... ja sam mama djevojčice koja je uz mene, i dok čitam vaš blog kidam od suza, jer imam je pored sebe a neznam dovoljno cijeniti sve ono što ste vi izgubili u trenu. kako strašno??! koliko puta poželim malo odmora, malo svoje samoće,,,,, hvala Vam što imate hrabrosti javno iskazivati vašu ljubav i bol jer meni je vaša bol pomogla da shvatim da je imam sada, u ovom trenu i da je svaki tren tako kratak i tako prolazan. divna ste majka..... neka Vam Bog udijeli svoj mir, svoju ljubav i neka Vas obilato nagradi snagom da s ljubavlju nosite svoj križ, koji je uistinu pregorak i pretežak. Vaša Stela je prekrasan anđeo, i znam da ne pomaže ali život ne prestaje smrću.

    avatar

    10.03.2010. (14:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...