Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Yes we can

    Potpišite online peticiju protiv ovakvog sporazuma sa Slovenijom -- OVDJE !

    avatar

    02.11.2009. (12:32)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    To uopće nije sporazum, nego čista ucjena!
    Možda je teško shvatiti, ali mi EU ne trebamo, ali EU treba nas, stoga nas ucjenama i podupiranjem Slovenije u svojim teritorijalnim pretenzijama žele pritisnuti.
    EU birokrati su pokazali da prema našoj zemlji imaju predrasude, osim toga Slovenija je dio EU, a EU neće ići protiv sebe i oni nisu nepristrani jer je teritorij Slovenije ujedno i teritorij EU?!
    Mi patimo od predrasuda i kompleksa vrijednosti, mi smo jadni mali, e pa nismo, NISMO!
    Naši djedovi su ustali protiv Otomanskog carstva koje je tada bila svjetska sila, a mi se bojimo EU birokrata, SRAMOTA, NEČUVENO!
    Ako proces pridruživanja stane stati će i procesi pristupanja ostalih zemalja regije, jer EU želi postići granice Rimskog carstva i ide principom Rimskog carstva, asimilira zemlje do svojih granica, rijetko kada odstupa os tog sistema, širi Šengen.
    Mi da smo pametni i da to iskoristimo mi podvijamo rep!
    Dobro im je Boro danas rekao u saboru, Sloveniji uopće nije do slobodnog prolaza brodova nego do specifičnog teritorija za koji znaju da je bogato nekim rudnim bogatstvom (nafta ili plin) i već imaju pripremljene platforme koje će postaviti na taj teritorij, jer sporazum ne obuhvaća (što je Boro pametno primjetio) samo pomorsko, nego i podmorsko dobro, a Sloveniji je Italija kao članici EU već odobrila prolaz u njihovo teritorijalno more. Čak im ni ne naplaćuje vinjetu, znači tu ima neka skrivena namjera zbog čega oni žele baš taj dio!
    Pozdrav!

    avatar

    02.11.2009. (14:05)    -   -   -   -  

  • turimti

    baci kosku narodu da glođe...dok vlakovi prolaze, lopvi rade...
    treba potpisati sporazum jer to je ulazak u eu. onda nas se hzebe di su granice...

    avatar

    02.11.2009. (16:14)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    lisabonski sporazum nema nikakve veze sa slovenskom blokadom hrvatske. lisabonski sporazum jest pretpostavka da bi se proširenja EU-a moglo nastaviti, ali uopće ne znači da će onemogućiti sloveniju da nas blokira. EU ima neka druga sredstva da sredi sloveniju, samo kad bi oni to htjeli-kaznit ih, uzet im novce iz fondova, kao što su napravili kad su zlovenci uveli diskriminatorne vinjete i tome slično. ali se EU ne želi kačiti sa zlovenijom, svojom članicom, radi hrvatske koja je ionako potrošila sve svoje kredite kod EU-a. osim toga, nisu zlovenci jedini koji nam blokiraju ulazak u eu- tu su i britanci i još neke zemlje zbog (ne)suradnje s haagom, topničkih dnevnika itd.

    avatar

    02.11.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  • ritam zivota

    glupost je da nas EU treba, a mi njih ne. da nas oni trebaju, već bi mi davno bili unutra. njima je pun kufer proširenja. a da oni nama ne trebaju, o tom potom. bolje je biti s njima nego protiv njih.

    avatar

    02.11.2009. (19:12)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Nemam namjeru se prepucavati po komentarima jer iz iskustva znam da to ne vodi nikuda!
    Neću se nikome direktno obraćati, sve indirektne replike su odraz vodećih medija u Hrvatskoj pa stoga nema nekog smisla osporavati tvrdnje, samo ću reći da je čista glupost i notorna laž da mi trebamo EU!
    EU neće donijeti ništa dobro za Hrvatsku, sve to govorim iz iskustva jer su mi to rekli stranci s kojima surađujem iz EU!
    Ja sam za EU kompatibilnost, kao npr. Norveška, ali ne ulazak jer smo mi premala zemlja da možemo nešto ponuditi velikima, pogotovo osnivačima koji preko EU forsiraju svoje strateške i gospodarske interese.
    Masa primjera je oko nas, Mađarska, naš susjed, pa Rumunjska, uništena poljoprivreda.....
    Ja nisam kako se to popularno kaže Euroskeptik (odmah si zločinac), ja sam otvoreno protiv EU, to je Kafkinsko-Orwelovska birokracija koja će sahraniti naše gospodarstvo, a mi ćemo na moru debelom Švabi plesat trala la!
    Na našem blogu sam iznio svoje tvrdnje i dokaze pa ih jednostavo nemam volje više ponavljati!
    Pozdrav!

    avatar

    02.11.2009. (20:13)    -   -   -   -  

  • anonimac

    http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty#Misunderstanding.2C_fraud.2C_corruptio n.2C_coercion

    avatar

    03.11.2009. (19:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...