Komentari

terziceva7.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • mali mate

    Dok se ljudi povezuju prijateljima,"Direkcija za stanovanje" d.o.o. stanare Brodarice veže lancima!
    Poštovani stanari!

    Kao što vidite, slika govori više od tisuću riječi!

    Možda ste se upitali otkuda i kako su „nikli“ lanci i tko to i zbog čega „veže“ Brodaricu.

    Istina je u još jednom od mnogobrojnih bisera koje velikodušno „baca“ većinski Upravitelj pred svoj "neuki puk" sve pod krinkom „velike“ brige za njih.

    Osim što im je, kako sam već pisao, nabavio Jupol, čujem iz povjerljivih izvora da im je nabavio i „mini wash“ za skidanje žvaka ispred Ulaza.

    Ali, na njihovu nesreću novci su potršeni, a žvake i dalje ponosno trpe svakodnevno maltretiranje i ne daju se!

    U Ulazu do ovoga, predstavnik stanara mu je dao otkaz!

    No, kako upravljanje „većinskoga“ Upravitelja počiva na spletkama, prodavanju magle da je „on jedino sposoban riješiti probleme stanara na Brodarici“ - citat iz njegove „diplomatične pošte“ koju ste, nadam se kao i ja, nepročitanu odložili na odgovarajuće joj mjesto, bez obzira što je bila svih duginih boja i boja zastave udruga koje traže legalizaciju istospolnih brakova!

    Posljednje informacije koje imam su da je „izvršen puč“ i da je maknut „odmetnuti predstavnik“ i to, gle apsurda, uz pomoć nekih utjecajnih stanara iz drugih Ulaza.

    Ovo mi miriše na oblik upravljanja iz bivših vremena poznat kao „permanentna revolucija“ ili prevrat što bi se reklo danas.

    Poštovani stanari!

    Pristojno Vas pitam zbog čega ste dopustili ovakav cirkus glede Vašeg vlasništva ili da budem precizniji suvlasništva na Vašim Ulazima?

    Spomenuti „većinski upravitelj“ je, da bi riješio problem „zajedničke potrošnje“ na Brodarici, uputio zahtjev „Dal-koningu“ d.o.o. da ugradi zasebno električno mjerilo za potrošače koji osvjetljavaju dio parkirnih mjesta prema „Jokeru“, a kao odgovor na to stanari su dobili lance.

    Takvi lanci su u povijesti ljudske gluposti simbolizirali najčešće obespravljene i nemoćne, a one koji su im ih stavljali činili su prividno još jačima i moćnijima!

    Treba na kraju naglasiti da problema na Brodarici još ima, na žalost, i da odgovorni ih ne znaju riješiti!

    O modelu plaćanja „zajedničke potrošnje“ i njenih troškova slijedeći put.

    Lijep pozdrav!

    avatar

    15.10.2009. (08:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...