Komentari

terziceva7.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • savjetnik

    Gospodo!
    Nema potrebe odlaziti u banku. U banci su obećali naći rješenje u slijedećih 7 dana za svih skupa.
    Radi informacije: imati dvostruku policu na istu nekretninu je protuzakonito.

    avatar

    16.01.2009. (14:11)    -   -   -   -  

  • ekonomist

    puno toga je možda protuzakonito, ali nema toga koji će to sve izkontrolirati
    zašto je imati dvostruku policu protuzakonito
    tko meni smije zabraniti da obvezno osiguranje za auto, mislim da je nazivaju autoodgovornost, napravim kod dvije ili više osiguravajućih kuća
    samo ću ja biti taj koji će platiti više premija

    u slučaju naplate štete od osiguranja ili više njih, protuzakoniti čin može nastati ukoliko po jednom štetnom događaju više osiguravajućih kuća isplati štetu po polici.

    ako postupak završi na sudu, tada sud donosi odluku da sve osiguravajuće kuće isplate štetu proporcionalno premiji koja u kumulativu ne može biti veća od iznosa jedne premije.

    drugim riječima, za premiju osiguranja u iznosu 1 mil. kn plaća se, recimo 1.000 kn.
    ukoliko se osigurate kod više kuća, tada ste platili 5.000 kn.
    međutim, us lučaju naplate po štetnom događaju, svih pet kuća će vam isplatiti ukupno 1 mil. kn, odnosno svaka po 200.000 kn.

    uplatom više premija osiguranja se dovode u povoljniji položaj osiguravajuće kuće, a ne korisnik premije

    protuzakonito bi bilo kada bi svih 5 osiguravajućih kuća platilo po 1 mil. kn, odnosno 5 mil. kn.
    no, i sama isplata takvih šteta traje, jer svaka osigurajavaća kuća provjerava kod drugih kuća da li je korisnik možebitno zlouporabio policu.

    više o ovoj problematici možete pronaći na stranicama Vrhovnog suda RH - rješidbe.

    avatar

    16.01.2009. (15:18)    -   -   -   -  

  • savjetnik

    Za ekonomista.
    Da bi nastavili raspravu je li zakonito ili protuzakonito imati dvije police za istu nekretninu trebalo bi citirati zakon, ali to sad nije važno. Bitno je da je nepotrebno imati bezrazložni trošak u svezi plaćanja dodatne police. Ako ste ugovarali neku policu za nekretninu onda ste morali odgovoriti na slijedeće pitanje: imate li jos neku policu za istu nekretninu (ili neko slično pitanje)?
    Ako se ne varam mislim da se šteta po zakonu može naplatiti samo sa jedne police (dozvoljavam da griješim, ali to u ovom slučaju to nije ni bitno).
    Eto za kraj budite strpljivi još nekoliko dana i imat ćemo konačno riješenje. Nemojte plaćati dodatne police ako to nije potrebno. Imam u posijedu kopiju police od Allianc osiguranja i ako Vas interesira spreman sam Vam je dostaviti, samo kažite na koju adresu.
    Zdravi i veseli bili.

    avatar

    18.01.2009. (13:12)    -   -   -   -  

  • apn-DAL KONING

    Pitajte crvarića o polici,to je veliki stručnjak po svim pitanjima. Pitanje za stanare: koliko košta osiguranje od elementarne nepogode zvane Igor Crvarić koji je gori od ijednog potresa ili požara za Brodaricu.

    avatar

    06.02.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  • Prokurist

    Nedirajte mi Igora Crvarića.

    avatar

    09.02.2009. (11:58)    -   -   -   -  

  • bez cenzure

    Gosp.Crvarić danas svima nama prijeti tužbom ako odlučimo promjeniti upravitelja,pozivajući se na ugovor o upravljanju,očito ne razumjevajući da mi plaćamo njega,a ne on nas,da on treba ispunjavati naše zahtjeve u okviru posla upravljanja,a ne mi njegove.

    Vjerujte mi na riječ da ako zaista odlučimo promjeniti upravitelja,do nikakve tužbe neće doći,jer postoje elementi za OTKAZ ugovora o upravljanju i prije isteka roka od 2 godine,a ne treba zanemariti i negativnu reklamu ovom upravitelju koja bi sigurno usljedila kad bi se usudio pokrenuti sudski postupak !!!!!

    Nadalje ovaj upravitelj od početka je pokazao diktatorske metode kada je izabran bez prezentacije drugih upravitelja,te je izabran na 2 godine što je raritet ako ne i jedini slučaj na područiju upravljanja ( uobičajeno je da se ugovor sklapa na jednu godinu )

    avatar

    10.02.2009. (16:42)    -   -   -   -  

  • cenzura

    Kako da nije tužija Buljana kad mu ovaj otkaza ugovor,čuja sam da mu je vratija i lovu za oglasnu ploču i kućni rad.

    avatar

    11.02.2009. (12:29)    -   -   -   -  

  • TERZIĆEVA 9

    Pitam ja Vas, gospodo stanari Brodarice, dokle će netko Vama manipulirati i u konačnici Vam uzimati Vaš novac, a da Vi to pasivno promatrate?

    Evo, za kraj još jednog u nizu "bisera" Vašeg trenutnog Upravitelja:

    - Slučajno sam se zatekao na Malom trgu kada je došao meštar razgovarati s Vašim tadašnjim, sada bivšim Predstavnikom, Ulaza Terzićeve 9 o sanaciji dijela fasade Vaše zgrade.

    Meštar je otprilike rekao da će troškovi sanacije biti manji od tisuću (1000) kuna i da nekakva posebna Ponuda za takav mali iznos nije potrebna!
    Obrtnik je sanirao spomenuta oštećenja, ali Vaš Predstavnik nije bio zadovoljan kvalitetom usluge, te je odbio dati suglasnost da se to plati.

    I gle čuda!

    Da bi se Vaš trenutni Upravitelj uvukao Vama u d..e i da bi pučistički smijenio Vašeg Predstavnika, on "velikodušno" i slavodobitno stavlja na Vašu oglasnu ploču "Darovnicu" - poput Hrvatskih narodnih vladara, u kojoj on ponovo Vas manipulira!

    U njoj izjavljuje da su troškovi veći od tri (3) tisuće kuna i da je to njegov dar Vama - njegovim podanicima!

    Kakav Trojanski konj!

    Mudrost bi rekla: "Boj se Danajaca i kad darove nose"!

    Njegovo rušenje Vašeg Predstavnika poprimilo je takve razmjere da je počeo proturati priču da on kao Predstavnik stanara i njegova supruga opterećuju proračun Ulaza za oko 5 000 (pet) tisuća kuna mjesečno što je van svake pameti!

    Spomenuti Predstavnik je radio bez naknade, vjerovali ili ne, što se može vrlo lako provjeriti!

    Što Vam je činiti, poštovani stanari Brodarice?

    Neka spomenuti Upravitelj "oštri" svoje pero i neka piše svoje
    "promemorije" na nekim drugim zgradama po Splitu, a ne na Brodarici!

    Istrajte u svojim opravdanim zahtjevima i uradite isto što i Ulaz M. Tripala 2.

    Imate bezrezervnu i maksimalnu podršku Ulaza M. Tripala 2.

    Ovo je samo početak, a nastavak slijedi, jer upravljanje zgradama je djelatnost s pravom uvida javnosti što znači da trebate znati istinu i biti obaviješteni, u prvom redu, od svojih Predstavnika o svemu što Vam Vaš Upravitelj "radi" za Vaše svekoliko dobro!

    avatar

    11.02.2009. (12:33)    -   -   -   -  

  • BEZ CENZURE

    Direkcija ima važeći ugovor na 2 godine i u slučaju raskida ugovora-za koji nema ni jednog zakonskog razloga (po Crvarićevom zakonu ),pokrenula bi sudski postupak naknade štete i ispostavila odgovarajuće prijave državnim tjelima protiv odgovornih osoba.

    Ovo je jedna od prijetnja Crvarića jednom od ulaza na Brodarici kojega je ubacio svim stanarima u sandučiće.

    i to se zove upravljanje,demokracija red i pravo suvlasnika na mišljenje. Svaka čast samo sa tim prijetnjama može svome čaći prijetit a ne nama stanarima Brodarice !!!

    avatar

    11.02.2009. (13:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...