Komentari

risko.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • frenky_op

    nema mi goreg nego njihovog glupog repriziranja i blokova reklama da imaš vremena i zaboravit šta si gledo dok ne prođu.
    Dajem svoj glas za sportski kanal htv-a jer po meni to je super ideja i projekt oji treba zaživit što prije,samo da ne ostane na riječima.

    avatar

    27.11.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • danny mills

    Ja sam protiv jer ce opet povisit pretplatu,a za sto? za prijenose domace odbojke,neizvjesnog prvenstva hrvatske u rukometu,plivanja,kuglanja. Prenosit ce sranja. dovoljno je i ovo sto nas muce cijelu nedjelju s domacim nogometom. Kad bi prenosili strane nogometne lige (lige petice),onda ok. ili mozda NBA. A ne da moramo gledat svjetlost brod,cedevitu i ostale kosarkaske velikane. Nista to nece bit kvalitetnije od ovog sto vec imamo na htv2. I ovo sad je OK.

    avatar

    27.11.2008. (16:28)    -   -   -   -  

  • danny mills

    O rtl-u i novoj tv ne treba trosit rijeci. Hrpa smeca. a ne bi ni htv bio bolji da nema pretplate

    avatar

    27.11.2008. (16:33)    -   -   -   -  

  • Aleksa

    a mislim da bi nam trebao sportski kanal, čak sam i razmišljao o pokretanju jednog, ali mi financijska podloga nije OK.... mislim da je božo s. to od mene pokupi. odoh dinamo hledat, pozz.

    e da,
    @danny mills
    pretplata se računa po prosječnoj plaći, tako da će ti ona svakako rasti s rastom prosječne plaće u RH

    avatar

    27.11.2008. (20:47)    -   -   -   -  

  • risko

    Ja vjerujem da tu neće baš bit hrvanje, odbojka i mačevanje, nego će ipak ubacit svašta. Bar se nadam da ćemo cibonu gledat uživo u europi, pa i zadar možda. Možda ubace i nba! Pa i za millsa možda bude "otoka"! Rtl i nova nemaju ništa. Još bolje utakmice premier lige možemo gledat na bosni, rukometno prvenstvo svakako bi morali negdje gledat, a nova tv ima skijanje i to svako treće natjecanje. Bitno da često vidimo Modnog mačka, Nevena i Vlatku...

    avatar

    28.11.2008. (09:00)    -   -   -   -  

  • Bera jr.

    ma cure sa silikonima su zakon, i njima treba prostora za ufatiti fudbalera, a sport ionako gledamo na bosanskim kanalima. hvala susjedima nama ne treba sportski kanal

    avatar

    28.11.2008. (11:37)    -   -   -   -  

  • Bera jr.

    reče jednom davno moj kolega inače poznati intelektualac: subota naveče+2litre cole+2 milka čokolade+čips s paprikom i REAL-BARCELONA. TO JE UŽITAK ZA SVAKOG MUŠKARCA

    avatar

    28.11.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • Bera jr.

    mislim da mi je sabor jako potreban na htv i da zbog njega pokreču novi program SABOR TV( naravno to je zabavni program i treba ga voditi Fodor)

    avatar

    28.11.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Bivice sprite je čovjek reko, i milka čokolade nije spominjo, a ti Risko nisi spomenio Gotovčeve, valda nema "većih faca" od njih u današnje vrijeme.
    Nek budu lige petice, rukometa, košarke i meni ništa drugo ne treba, jebo skijanje.

    avatar

    28.11.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • risko

    Ti si Frenky televizjski odgojen u duhu bivše države izgleda dok voliš momčadske sportove. U 45 godina bivše države jedina sportska legenda u pojedinačnom sportu bio je Parlov. Ovo ostalo rukomet, košarka i nogomet. Pa tako i ti... Pa i jesu to pravi sportovi. Koga zanima recimo hrvanje... Evo vidi npr.Mirko Filipović! Najavljuju njegove borbe 3 mjeseca prije, onda na dan kad bude borba 1000 reklama dok počme plus 5 predborbi i onda u 2 minute neko nekog nabije u jaja ili ubiju boga u njemu i gotovo... Kaki je to sport?
    Ova kombinacija za real-barcelona je zakon za opuštanje. Još si nabaviš patku da nemoraš do wc-a...

    avatar

    28.11.2008. (12:52)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Negodašta što bi reko naš narod, ma ja cijenim pojedinačne uspjehe jer to je puno teže, ili jesi ili nisi ali nisam toliki zaljubljenik u recimo slalom, pa gimnastiku, pa streljaštvo i da ne nabrajam dalje, više volim pogledat momčadski sport i to bilo koji a nogomet, košarku i rukomet najviše.
    Ovo za patku je dobra ideja za danny millsa jer se uvijek žali da kad ode na wc i vrati se padne barem jedan gol, a nije da čovjek ostane dugo nego ima tu "sreću".
    A ovaj komentar za Filipovića ti je pravi, moraš gledat 3h da bi vidio nekad i manje od 30 sekundi.

    avatar

    28.11.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • t;)si

    juuu svida mi se tema! nest i za one koji ne znaju prepoznat zalede!!!
    ja se slazem da treba u sklopu te pretplate (koju zapravo placate jer imate tv, a ne jel gledate htv ili ne) biti jos koji program! stvarno je glupo da na htv1 gledate smo sanadera i bagru, na htv2 sabor i drugove! moze i koji glazbeni, pa da mladez bude i na tom polju osvjestenija.a o iznosu pretplate ,tih 1.5% prosjecne place, bi se isto trebalo diskutirati...i to na veliko!!!
    sto se tice reklama, kako zbog financijskih razloga jos veci razlog tih napasti ,kazu ,su zdravstveni razlozi!!! nije, kazu, zdravo sjedit dugo pred tv, i treba se na klozet skoknut, aaaa i u kuhinju po 3 vrecicu cipsa( kad te na to posjete sponzori)
    uz to, kakva je to drzavna tv-a kad se boje sta im kazu rtl i nova...jbs tu organizaciju, kad se ide u korist njima, a nas korisnike tko...

    ali 1000 ljudi, 1000 cudi!!!

    avatar

    28.11.2008. (14:45)    -   -   -   -  

  • danny mills

    frenky,danas mi ni patka ne bi pomogla. odem van po drva,a ono arsenal izjednaci...pa to je desetak sekundi. u pm sto bi reko Dara :-)

    avatar

    01.12.2008. (00:42)    -   -   -   -  

  • danny mills

    sto se tice kratkih borbi. pocetkom devedesetih kad je tyson bio glavni,ustanem u 3 ujutro gledat mec za titulu,a on nokautira tipa u 20 i nekoj sekundi...

    avatar

    01.12.2008. (00:46)    -   -   -   -  

  • danny mills

    zato je lewis bio zakon. od njeg si uvijek mogo ocekivat 12 rundi

    avatar

    01.12.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • risko

    Pa da, nije zdravo puno sjedit pred tv-om. I zbog očiju i zbog psihe. Ja sam jednom pratio stalno red carpet i shpitzu pa sam se počeo odijevat kao neven ciganović. Al dobro, je odviko sam se... Trebalo bi i malo više kvalitetnije glazbe na HRT-u jer nema ni tamburice, ni električne gitare, a nadam se da će biti na tom trećem.
    Uvijek kad mi netko spomene Lennoxa Lewisa sjetim se one 7.runde sa Mavrovićem... A imo ga je...

    avatar

    01.12.2008. (07:19)    -   -   -   -  

  • samo ja, jebiga

    Hej šta fali red carpetu.. skroz ok. Ma znaš da će bit. Električne gitare nemoš nać ni na radiu a di na tv-u.. Ljudi su ti sad komercijala.. pop kultura i ta sranja.. Nema više onog što je nekad bilo..
    ( *koji pametni zaključak.. )

    avatar

    01.12.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • frenky_op

    Morali bi vidjet Daru i Bobu, neću nikad zaboravit te budalaše, a siguran sam da ti nije previše smetalo što si propustio gol, navijo sam za Arsenal ko nikad dosad, samo da srede one smradove Abramovičeve.
    Joj što nevolim taj klub, a nemam pojma zašto, valda zbog tog njegovog bahaćenja, al neće nikad imat tradiciju ko Manchester, Liverpool, a u zadnje vrijeme i Arsenal, znam da je Everton trebo bit na popisu ali ne opravdavaju to ničim.

    avatar

    01.12.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...