Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • posoljeni zrak

    samo da mu se ne dogodi ono što se mnogima događa: da ga vlast opije... jer, sviđa mi se sa svojim programom i bilo bi mi žao da zaboravi na njega ako dobije povjerenje.
    "vidli bumo" - kako i ti sam reče ;))

    lijep ti pozdrav!

    avatar

    04.11.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • Cmoljac

    ne vjerujem dok ne vidim....tj dok ne objave rezultate...u svakom slučaju držim fige i neka je napokon prošlo i ovih 8 godina.....pozdrav

    avatar

    04.11.2008. (09:47)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Na temu... do plača me nasmijao Haerte dnevnik sinoć; sirota Bi Slavica ekstatično, da nema noćas spavanja, u svim se je stožerima, frka živa. Onda deset sekundi priloga o formiranju vlasti u Zlobeniji, neke dvije haringe u odijelima klempavim lelujaju oko govornice, kraj. Pazi! Pazi di smo i kud gledamo. A brat bratu, sumnjičavo se gledam u zrcalu jutros, jel mi Obama drag što Buš ode il što je tamnoput, ili je zapravo svejedno, jerbo je Jamerika Jamerika enivej...

    avatar

    04.11.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  • kakvo ime ?

    Obama mi bio jako drag, al nekako u zadnje vrijeme sve mi više nekako nije drag. Ne znam za što bi se odlučila. Ako je zbilja ono što priča da je onda bi vrlo brzo mogao završiti kao i J.F.K., a,ako mulja biti će gori i od samog majmuna. Ne znam. Previše mi nekako te mase izgledaju opijeno, a to nikad nije završilo dobro. Ma serem. Ajd pozdrav!

    avatar

    04.11.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    ah...

    avatar

    04.11.2008. (11:25)    -   -   -   -  

  • file

    Kad pomislim da bi prije samo stotinjak godina taj zgodni crnac proliva krv i znoj na nekoj plantaži ka ROB, onda likujem da im postane predsjednik, "prvi među jednakima" koji nikad nisu bili jednaki, unatoč svim njihovim deklaracijama. Obama for president! - mogu se samo pridružiti.
    S druge strane, crnac na vrhu svijeta, djeluje mi ka svjetska revolucija. Nestvarno.
    Ne kažem da nije pet do 12 za revoluciju...

    avatar

    04.11.2008. (12:23)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    Nema šanse da Ameri izaberu špakera za predsjednika! Pa neka je "bila kafa" ...
    Ako ga slučajno i izaberu, poklizniće se na koru od banane za koji misec ;-)
    Triba vidit ko mu je potpredsjednik ...
    Amerika, kolijevka demokracije, umriću od smija ... reci to kojemu zadrtome južnjaku koji još uvik neće crncima da poslužuje piće u kafiću ... uostalom, vidićemo, neće se brojit glasovi petnajst dan ka kod nas :-P

    avatar

    04.11.2008. (14:51)    -   -   -   -  

  • turimti

    oba-ma tko god od njih bio predsjednik, neće mijenjati odnose u svijetu. oni se ne pitaju. treba pitati židove što misle gdje & kako će im se oploditi kapital...moj bi tukac kazao;-libo me nježnik za njih... meni će glave doći kredit u švicarcima kod splitske banke...

    avatar

    04.11.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ne vjerujem dok ne vidim. I pobjedu i konkretne poteze, odnosno rezultate. Jer, u politici nikako nema mjesta onoj: Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju. He,he... ;-)) Neka pobijedi.

    avatar

    04.11.2008. (17:46)    -   -   -   -  

  • kristina

    tila sam samo rec nevezano za ovu teme, da sta vise čitam tvoj blog s tobom kao osobom sam oduševljena, ti si zbilja jedno prekrasno biće, eto neka ti ovo bude samo poticaj da održavaš ovaj blog i dalje na životu, iz tvojog bloga svašta lipog možemo naučit, pozdrav, planinarka kike

    avatar

    04.11.2008. (18:01)    -   -   -   -  

  • hebatga

    >iskreno se nadam da s današnjim danom započinje nova era!
    Ovo ti spada pod onu "lipo li je, lipo li je". Samo shto ne traje dugo.
    Veli jedan moj pajdash da su predizborne kamapanje u Omerici ko intervjui za posao pa se nada da je Obama dosad lagao svojim glasanjem u senatu i ostalim KONKRETNIM politichkim djelovanjem a ja se pitam kako imati povjerenja u chovjeka koji tako prefektno laze jer takve ovuda zovu "used car salesman". Pa ako ti nije bash "o glavu" u takvih ne kupujesh auto.

    avatar

    04.11.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    eh brode moj mi europljani smo pravi emotivci, htjeli bi Obamu zbog povijesne pravde, M.L.Kinga, simpatičnosti i intelekta... i neka ga, navijam zdušno :0)
    samo, bojim se da ovdje ne igraju nit emocije nit simpatija nit intelekt. zakulisne su to igre interesa i kapitala, ukratko - više matematike koja je i jednom Bušu omogućila da postane najmoćniji babun svijeta.
    (a povrh svega, SADu nikad nije falilo poremećenih fanatika spremnih koknuti US prezidenta - i bijele, a nekmoli crne boje kože)

    avatar

    04.11.2008. (18:46)    -   -   -   -  

  • Prekobrojna

    Nisam optimista (u ovom slučaju), al ne dam si gušta.
    Biće Obama predsjednik, stvari će se naglavačke okrenuti, biće mir u svijetu, obespravljeni će dobiti pravo glasa, socijala će bit na prvom mjestu svim vladama...ma uostalom, ode buš, buš vidil da će bit dobro!!! Mislim da gore i ne može!
    Pozdrav tebi , veeeliiikiii! !! :-)))

    avatar

    04.11.2008. (19:28)    -   -   -   -  

  • hebatga

    >a povrh svega, SADu nikad nije falilo poremećenih fanatika spremnih koknuti US prezidenta - i bijele, a nekmoli crne boje kože<
    Drugarice Modestice, na temelju tvojih "obavjeshtajnih" blogova bio sam uvjeren da znash kako u SAD-u prezidente ne kokaju "poremecheni fanatici" nego oni chiji je to primarni poso. Pa onda chape jednog od ovih i kazu "vid gaaaaaa". Jednom provo fanatik (Reagana) pa popushio.
    Omerika ti je u svemu "zemlja chuda" pa Oswald-i ispaljuju "metak po sekundi" a Muji voze dzambo-dzetove milimetarskom preciznoshchu.

    avatar

    04.11.2008. (20:40)    -   -   -   -  

  • danijela

    drzim fige za pobjedu Osame!

    avatar

    04.11.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • danijela

    htjedoh reci: za pobjedu Obame nad Osamom... vidis sta se desava kad se proba doslovce prevesti s jednog jezika na drugi... zivio drug Obama!

    avatar

    04.11.2008. (20:50)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Poslije 7 godina bacanja bombi po sirotinji nash precjednik se zove jedno slovo razlike od Osama a Hussein nako pravo pravcato.
    Pa da nije moja pok. baba bila genije s njezinim "nemoj sinko, Bog che ti platit".

    avatar

    05.11.2008. (03:54)    -   -   -   -  

  • Ineida

    Radi kontinuiteta naše vanjske politike, predlažem pozvati Obamu da posjeti Hr što prije. Pozdrav ineida.

    avatar

    05.11.2008. (09:06)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    to ča je obama "pituran"mi ne znači puno...čovik ka i drugi judi... i naš političari su piturani sa svin kolurima...triba vidit rezultata rada...od naši piturani sve znamo... ameri su na redu...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    05.11.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  • primakka

    kad već nije pobijedio al gore prije osam godina, neka moga vršnjaka obame! i to ne zato što je polucrn, već što ima humaniji program od mccaina. mada, malo se šta može popraviti nakon grmolikog.
    enivej, kakve li nam satisfakcije kad je kod nas stanje kakvo jest :-(

    avatar

    05.11.2008. (10:17)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @u pravu si hebe, profići kokaju. dabogda im se noge polomile.

    avatar

    05.11.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Eto, nije trebalo biti veliki prorok za predvidjeti ovakav razvoj događaja. Nisam htio spominjati u tekstu ono što su neki od vas "natuknuli", iako me more iste sumnje. Pa...sve u svemu, živi bili pa vidili!

    avatar

    05.11.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Sad kad znamo da je pobjednik..triba mu zaželit srići i da izdura mandat..

    avatar

    05.11.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...