Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • TopChat

    Priduži se najboljem chatu ! Klikni ovdje !

    avatar

    31.10.2008. (22:02)    -   -   -   -  

  • tvoja (znaš koja)

    jojjoooooojj! I tebi dan prošao kao i meni! hahahahaa!! A neka :-)) .... treba i tako nekada..
    I došla ti samo pusu ostaviti.. lalalala

    avatar

    31.10.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • smotani

    tvoja (znaš koja) je...fakat ludi... hvala na pusi..uzvraćam :)

    avatar

    01.11.2008. (00:17)    -   -   -   -  

  • ....

    jesi me nasmijao.. :))) budes meni napravio police? :) i ja bi takvog bratic kao ti, na sve se ti nagovoris. :)) ali stvarno su to lijepe ideje. mozda bih mogla navratiti u proljece da vidim kako stoje kucice, malo predahnem od naseg sivog zagreba. ili ces me sad stjerati na nasip. :)) ajd samo malo vise pripazi na ledja. i od mene velika pusa.

    avatar

    01.11.2008. (01:36)    -   -   -   -  

  • ....

    evo, slusam te, puno, puno komentara. vidim ni ti ne spavas. bavis se kucicama? :))
    sad sam se sjetila, sto se mene tice ja ti nisam nikakav bloger, samo pisem zbrda zdola sta me pogodi u tom trenu pa to i nije neko pisanje.. nekad pozalim zbog bloga, ali uvijek se sjetim svih koje sam upoznala, koliko dobrih ljudi, ma sva se rastopim. :) zato jedan zagrljaj za kraj. :)

    avatar

    01.11.2008. (01:41)    -   -   -   -  

  • smotani

    onitsown... hahah.. komaš a :) vidim već si me pročitala:) ah, nagovoriti...ma mojem je bratiću teško odoljeti... ali, iskreno, i on meni sve napravi...svako u svom području:))))) a pripazit ću na leđa...moram, hvala ti :) a proljeće...reći ću mu da te pozove:))) a možda, možda i ja navratim...(mislim, ima nekih razloga zašto ja baš dolje nejdem...ali ne sad o tome:) - i ja tebi šaljem veliku pusu:)
    eh možda stignem ubaciti... ma ne, ne radi se o tome bloger kao preuzvišena kategorija nekog pjesnika, pisca... nego kao... komentari teksta... ako ga imaš, a ne ono...komaj me puno, super blog...i to sve u barem 8 komentara:) to sam mislio..a svi mi pišemo što osjećamo ili kako mislimo da osjećamo :)
    pusa
    sad ja preskočio...nemoj žaliti...uvijek možeš prestati...ali pusti misli...piši...a tu se uvijek nađe puno, puno dobrih ljudi, ma ...nemoguće ih je sve i posjetitit:)

    avatar

    01.11.2008. (01:48)    -   -   -   -  

  • ....

    a nije ni tako lako prestati.. :) ali u pravu si. laku noc ti zelim, lijepo spavaj, lijepo sanjaj (tako meni baka jos danas govori :)

    avatar

    01.11.2008. (02:11)    -   -   -   -  

  • smotani

    onitsown ... hvala... i tebi laka noć i lijepi snovi.Ja sam si pustio Bolero na liniji...tiho.... i mislim da ću...barem lijepo sanjariti:) laka ti noć i lijepi snovi.... pusa

    avatar

    01.11.2008. (02:17)    -   -   -   -  

  • missillusion

    Ahahah, lipo si je on to zamislio, on kreativac a ti radilica hihi, pa znaš romantična ideja, najs, ali ne bih ti bila u koži raditi sve te kućice;)))...pozdrav:))

    avatar

    01.11.2008. (21:19)    -   -   -   -  

  • smotani

    Missillusion ;) a je.. uvijek on tako;) a romantično je… izgleda dva posljednja sanjara u obitelji ;) …

    avatar

    02.11.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...