Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • VJETROVI TUGE

    "Nema te majko, nema pored mene
    Al' ja kao da vidim te oči sretne
    Bog je majko milostiv bio
    Životu se tvome posvetio"


    .....................................................
    :((

    avatar

    30.10.2008. (18:27)    -   -   -   -  

  • ....

    stvarno si me diruno kako se sjecas majke i koliko ju volis i cijenis. imao si dvije izuzetne zene u svom zivotu koje sad dobro paze na tebe. ne znam tko bi mogao podnjeti dvije tako teske smrti, i to u tako kratkom vremenu, divim ti se. a sto se tice tema, ma neka ide kako ide, sve su to nase teme. :)

    avatar

    30.10.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • lo

    totalno me pogodio ovaj post, ti si tako snažan dečko
    i zbilja trebamo se više ugledati u tebe, a ne ( ja npr.) sam cmizdit
    ogromnu pusu ti ostavljam
    predivan si

    avatar

    30.10.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • flowerfall

    večer,.cakani,pročitala sam da baš ko i svi drugi,razmišljala ,i imam neko svoje mišljenje o svemu,neču ti ga nametati,..samo reć ovo, život ti je u različitim trenucima života namjenio ulogu požrtvovnog čovjeka,dao puno odgovornosti na dušu,i dosta tema za razmišljanje,..
    od tuda toliko duha i religijske neke uzdignutosti oko tebe, a život nije samo žrtva,..sam živiš predpostavljam,nisam shvatila dali imaš braće,sestara, zato ćini mi se toliko traženja sa tvoje strane, afiniteta, shvačenosti, zato toliko truda ,ustvari ne truda nego toliko spontane ispovjesti srca svima,koje grliš mislima, tješiš i suosječaš sa njima..ljudi te doživljavaju,lijepo je to..
    spremam se na spavanje, pa i tebi .. laka noć ..

    avatar

    30.10.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • tvoja (znaš koja)

    eh! :-))
    Ne smijem te previše hvaliti da se ne umisliš..(hi hi), a ni sebe ne prepoznajem kad sam takva. I dragi; to nije dobroo! :-pP.. A taako si dobar u zadnje vrijeme.
    I sad bih trebala komentirati jelda? Zadaćicu napisati? ha? A ja ostala bez teksta! Ma istina je da je ovo preteško za plavušu...i samo mi Mak Dizdar zvoni u glavi...

    "Zemlja je smrtnim sjemenom posijana.
    Al smrt nije kraj, jer smrti zapravo i nema.
    I nema kraja. Smrću je samo obasjana
    Staza uspona od gnijezda do zvijezda".

    Ostavljam pusu! :-*

    avatar

    30.10.2008. (21:55)    -   -   -   -  

  • smotani

    Vjetrovi tuge .. da…lijep dio….i moram ti reć. Nisam tužan..ali sjetan..jesam..

    Onitsown da. Možda činjenica što sam u vrlo kratkom vremenu ostao bez dva svijetla mog života, možda me to malo više šokiralo…teško…ma uvijek je teško kad izgubiš voljenog, ništa meni, mislim, nije teže no drugima…samo ja eto, nekako sam se počeo buditi, i to na onaj svoj „stari“ način iskazujem…ide život..dan po dan, shvatiš da povratka nema… ideš, malo zapneš – ali i to je život .. a teme…ma volim pisati o onom što mi je na srcu.. ovih dana, godišnjice, sjeta, jesen, Svi Sveti..sve to malo baca u razmišljanja...

    Lo joj, nemojte se ugledati na mene;) ko će onda te čvorove otpetljati? Gle, snažan… hm, a što mi preostaje…ma nije baš da i ja ne padnem u neke mračne ulice, ali…nekako se provlačim..i vidim, sve rijeđe u one prave, mračne ulice ulazim ( zbog kojih sam i obrisao stari blog)

    Flowerfall lijepo rečeno..ne, nemam braću ni sestre… i da, mnogi su mi znali reć da uvijek imam više razumjevanja za druge nego za sebe..ali… ne mogu si pomoći… a što se religijske uzdignutosti tiće… iskreno… bio sam jako ljut kada sam izgubio zaručnicu… za majku, ovo što sam i iz srca rekao iskreno vjerujem da su joj njena vjera i ljubav pomogali…ali jedno vrijeme nisam vjerovao ni u što…zapravo, tek početkom ove godine po malo mi se počela vraćati vjera u život, Boga… i iskreno, nekako ja svoju vjeru nosim u sebi.. i ne, ne trudim se…riječi same izlaze… i nisu to sve riječi koje ovih dana izlaze..ali ponavljam, takvi su dani, malo više sjetni…
    Hvala, i tebi „cakani“ želi laku noć :))

    Tvoja (znaš koja) znam da te baš ne raduje ovo, ali, rekao sam…spomen na najmilije… ne, to je samo jedan mali post posvećen svima njima.. i nisam pao…samo sam se svih sjetio… i hvala ti na Dizdaru…lijepo…
    pusa i tebi draga :)

    avatar

    30.10.2008. (23:07)    -   -   -   -  

  • istina o životu

    moja majka je otišla nedavno........ali bilo kada odu odlazak boli...............divno pišeš prijatelji rado te čitam...........:-)))))))

    avatar

    31.10.2008. (08:02)    -   -   -   -  

  • Hram žena

    O Kriste, pre tužno! Ali lijepo je znati da je ona tu negdje pored tebe, da te voli... lijep pozdrav

    avatar

    31.10.2008. (11:18)    -   -   -   -  

  • flowerfall

    Dobro jutro cakani, a i dobar dan, iako je ovdje kod nas malo oblačno, baš kao da vrijeme prigodno prati datume,...ali u mom svijetu negdje između sna i jave uvijek je lijepo vrijeme, nastojim ga održavati takvim,zabavljam se kao što i sam vidiš u blogo svijetu, slušam dobru muziku, posječujem omiljene ljude i sadržaje na njihovim stranicama, pokušavam slijediti tokove njihovih misli i osječaja, pa tako i tvoje, iskreno u zadnje vrijeme ponajviše tvoje...moje mi stranice služe da se mogu sa njih javiti i za zabavu, na njima ne želim ništa osim zabave ,..
    indexi su mi omiljeni to si opazio i sam, to me prati još iz djetinjstva, dok sam kao najmlađa slušala legende uz starijeg brata i sestru, ..i da legende ostaju...imam još sat ,dva zabave za sebe a onda poneka obaveza...i što bi Toše rekao...pratim te...pusac...

    avatar

    31.10.2008. (12:01)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    moja majka je tu..........prisutna u mom životu..........samostalna i živahna i ja sam pri tome sretna...........divan je, predivan osjećaj biti još uvijek dijate i nije važano koliko nam je godina.........majka je jedna jedina, nedoknadiva i nezamjenjiva..............predivnu si pjesmu napisao dragi prijatelju.....uživam u tvojim tekstovima i načinu kako svoje misli i osjećaje pretačeš u štivo........hvala ti na sudjelovanju u mojim mislima i osjećajima...............ugodan ti ovaj zadnji listopadski dan želim.............:-)))))))

    avatar

    31.10.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • tajna 2

    pozdrav.. """"Najvažnija stvar u životu nije naša vlastita pobjeda. Najvažnija stvar u ovom životu, je pomoći drugima da pobijede, čak i ako to znači usporiti ili izmijeniti vlastitu utrku.""""""
    lijepo napisan post.. jeza me uhvatil dok sam citala.. mozda iz razloga sto uvjek suosjecam sa osobama koje su izgubile svoje najmilije.. .. praznina u nama i svjesna sam i toga da se sve sve sto se dogadja , dogadja iz nekog razloga i blago onima sto su otisli na vjecna pocivanja.. neka im dragi Bog da MIR i odmor.. a nama svima snage za danas , sutra i sve dok nas jednog dana pozove...a bice to... svi imamo zapisano negdje to vrijeme.. zato kazem tesko je ali moramo dalje... zivi u vjerovanju da cemo ih jednog dana sresti u nekom boljem sretnijem zivotu... lijep pozdrav

    avatar

    31.10.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • fancy

    Lijep post u povodu Dana mrtvih. Tužno je sve to, toliko dragih ti je otišlo.Jako me dirnulo.
    Nadam se da ćemo uskoro čitati i malo veselije postove.Pozdrav ti ostavljam ...

    avatar

    31.10.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • smotani

    Istina o životu žao mi je tvoje majke :( i da, ma kada se taj neizbježni događaj ostvari…teško je….
    Hvala Ti … ali, kad to „čujem“ iz Tvog pera…e onda… ne, neću si ništa umisliti..ali…zacrvenio se jesam : )))))) hvala Ti…. I ..nestrpljivo čekam nove nastavke Tvoje priče..

    Sekhmet kompliciran…ma, malo smotan… ali.. odmotavam ja to..čvor po čvor. I, slažem se da ljubav je sve.. volim ljubav i živim ju – trenutno samo u onim dostupnim dijelovima..ali… Tužne misli… brige… ma danas ih svi imamo, svako na svoj način… moje su daleko lakše i jednostavnije od brige jedne majke kako prehraniti djecu, kako im kupiti nove cipele (jer stare, eto, propuštaju..) .. .to su brige… a ja, ja ću sa svojim već nekako. Znam da svako misli da su njegove tuge, brige najveće, najteže.. ali ne, ja ne mislim tako.. samo znam i to je jedino točno..svako ih proživljava na svoj način. I ne, ne bi bilo dobro kada bi postojala neka formula, neka pravila ponašanja kako ne biti tužan, kako riješiti brige..jer, mislim da bi tada bili roboti..a za to, za to još ima vremena..iako..kako stvari stoje, polako se moderniziramo… Hvala ti… svanut će sunce ;)

    Hram žena istinito..i da, pomalo tužno i sjetno. Naravno da je tu, uvijek u mojim mislima, uvijek sa nekom malom lampicom da mi zasvijetli kad naglo padne mrak… Hvala ti….

    Flowerfall
    Krv u glavu udari
    i ko struja ozivi
    ovo tijelo bar na
    kratko ozdravi

    Pratim te, sve u korak
    svaku stopu poljubim
    svaku suzu, svaki uzdah osjetim
    tu sam da ti nadu vratim
    ako padneš da te uhvatim

    Kad dođem tebi, u goste, doista uživam u tvom izboru glazbe…. I dobro kažeš..legende ostaju… a ima ih…ima ih…
    A moje misli, osjećaje…ma teško je to pratiti..nisam ja bez veze (uz još neke nadimke) i smotani ;))))))

    Odmor za umorna srca je, majka je jedna, jedina i nenadoknadiva…. I uživaj, uživaj u svakom trenutku njezine živahnosti…. Poleti i ti s njom i uživajte… jer, tako je lijepo sjetiti se, jednom, tih lijepih trenutaka, sa smiješkom na licu, sa pokojom suzom u oku, ali ispunjen i sretan da si to proživio …
    Sudjelovati u tvojim mislima i osjećajima nije teško… naprotiv, uživam u njima.. i hvala tebi….,

    Tajna 2 lijepo rečeno…. I ja se tome nadam.. pozdrav i tebi…

    Fancy da, lijepo se i na ovaj način prisjetiti se najmilijih…
    Vedriji postovi… ma doći će i oni . . . . uskoro;))

    avatar

    31.10.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...