Komentari

mysterymj.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • flaremusic.blogspot.com

    Vidio sam i ja Nenu par puta u Globu i znao se zezat s mojim drečkom dok je radio dolje. Iako , ne smatram ga nekom zvijezdom il tak nekaj...običan dečko koji radi svoj posao. Simpa je...

    avatar

    28.10.2008. (10:23)    -   -   -   -  

  • Rezzy

    Drito. Nije mi on neka zvijezda. Al se čini simpatičnim tako da ti vjerujem kad kažeš da i u živo je isto takav.

    avatar

    28.10.2008. (11:40)    -   -   -   -  

  • mysteryMJ

    Slažem se ja sa vama da on nije ''slavan'' i neka vrlo popularna ''zvijezda'', ali poznat u svijetu showbiza jeste, meni osobno kao jedan od najsimpatičnijih novinara.
    Samim tim što se provlači relativno često po tv-u, mogao bi da bude umišljen i pun sebe, mogao bi da glumata nekog ''mačka, gurua.....'' i slične glupe pederčine.

    Ali ne, tip je sasvim ok, običan, pristupačan, stvarno imam samo riječi hvale za njega. Od uvijek sam imao takvo mišljenje o njemu, a ovo naše druženje ljetos mi je samo potvrdilo sve to.

    avatar

    28.10.2008. (11:47)    -   -   -   -  

  • TDW

    I meni je on uvijek bio simpa, iako su mi išli na živce one raspjevane emisije na Novoj, kao i sam Red Carpet, na kraju krajeva. Gledao sam ga u jednom od onih dokumentaraca na HRT-u, "Direkt" ili tako nekako (ne kao novinara, već kao jednog od gostiju, odnosno sudionika potresnih priča), a tema je bila nešto kao djeca rastavljenih roditelja, ili bez roditelja (sad se stvarno ne mogu sjetiti, sorry) i djelovao je normalno, iskreno, otvoreno...

    avatar

    29.10.2008. (22:38)    -   -   -   -  

  • Romeoboy

    Dobar je Nenad, volio bi se malo provesti s njim! Bili ste goli, ha? Koliki mu je!

    avatar

    07.11.2008. (13:54)    -   -   -   -  

  • flaremusic.blogspot.com

    Fala fala....trudimo se iako razocaro me blogspot.com jer vrlo brzo brišu linkove, al eto. I tvoj glazbeni blog je jako interesantan....Nives...spot... ;)

    avatar

    19.11.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • mysteryMJvideoclip

    Hvala ti! eeee.....Niveska, ma što se tiče njenog spota, meni je to prihvatljivo i ništa nenormalno, ali brate, bolno ju je slušat.

    avatar

    21.11.2008. (12:25)    -   -   -   -  

  • fan od marka grubnica

    mogao bi da glumata nekog ''mačka, gurua.....'' i slične glupe pederčine.
    da zanimljivo to što si reko al i ti si gay tako da i sebe vrijeđaš

    avatar

    12.12.2008. (14:42)    -   -   -   -  

  • mysteryMJvideoclip

    Te koje si prepoznala da ih ''vrijeđam'' .....nisam to rekao da bi ih ''povrijedio'' jer su gay......to sam rekao čisto kao opis njihovih karaktera.....inače u našem narodu kad je netko ''loš, bezvezan, glumata nešto što nije, fura se na nešto što nikad neće bit, prodaje maglu'' i slično, onda se za njih kaže ...vidi ga je pederčina obična. E....te osobe koje si ti prepoznla.....oni zaista i jesu obične pederčine karakterno.....jer, gle čuda, znam ih, pa to mogu da kažem! Te pederčine koji se sad furaju da su neki kurac u HR javnosti znam dok još nisu bili ni blizu tv-a......pa znam da ovo pod šta se sad prodaju je laž i apsolutna neistina, to nisu oni, to bi oni htjeli da budu! :-)

    avatar

    12.12.2008. (17:56)    -   -   -   -  

  • fan od marka grubnica

    kad je netko ''loš, bezvezan, glumata nešto što nije, fura se na nešto što nikad neće bit, prodaje maglu'' i slično, onda se za njih kaže ...vidi ga je pederčina obična.
    po tome bi ja skoro svakom trebala reć pederčino jer puno ljudi glumata,fura se na nešto što nije može bit i da još nešto ne možemo mi prosuđivat ko je loš možda je baš nekom dobar a i kad kažeš nekom pederčina neće se baš uvrijedit mislim velike ti uvrede i da povrijedio jer su gay šta je to sramota?

    avatar

    16.12.2008. (20:10)    -   -   -   -  

  • mysteryMJvideoclip

    Istina, ukusi su različiti, i svaćanja mnogih stvari su različita. Mislim da nisi svatila poruku mog komentara, ali ok, to je nebitno. Nikad nisam komentirao nekoga ili nešto što nepoznajem. A sa svim mojim mišljenjima sasvim je normalno da se ti i neki ne slažete ili slažete.....svejedno.

    avatar

    17.12.2008. (00:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...