Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • onitsown

    oni pravi ostaju, uzivaj u njima. bas si me nasmijao s nekim stvarim, mislila sam da pretjerujes i da nisi bas tako smotani, al meni je bas simpaticno. sto se tice smotanosti, ja sam danas otisla nesto kopirati na faksu i vratim se, tak ja pricam sa svojom grupom cekamo profesora i vidim ulazimo u cudnu ucionicu, pitam ja koji ste vi, dva. i onda skuzim, moji su odavno usli u jednu drugu ucionicu, al glavno da sam ja pricala sa 'svojom' grupom. :) e da, nasip se definitivno mora naci na popisu, dobro da si me podsjetio.

    avatar

    23.10.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • smotani

    Ah, dalo bi se o smotanosti ;)))
    Gle, bitno da si ti sa nekim popričala...ma, grupa je grupa:)
    Da, ostaju pravi prijatelji..ali, ali za nekima žalim....ali i nadam se i vjerujem da ćemo izgladiti "nesporazume"... a neke...e za neke se jako trudim upoznati ih u punom smislu te riječi! Jer, poznam ih na jedan način - i to jako, jako dobro..sada, samo da ustrajem na putu, i naravno saznam da li želja sa druge strane uopće još postoji..jer, ako nema želje s druge strane..što se ja onda trudim?
    I nasip...nikako propustiti sa popisa... vidio sam da si i sama čest gost na istom - ja mu se tek vraćam - ali nemoj, nemoj ga nikako ispustiti ;)

    avatar

    23.10.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Zaintrigirao me Tvoj nick u komentarima jednog bloga, obzirom da mi je današnje jutro bilo najnezgrapnije u životu, a ja nevjerojatno smotana.
    Recimo da sam ovdje došla po zrnce empatije i mogu reći da mi je prilično ugodno.

    Ostavljam osmijeh:))

    avatar

    24.10.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • smotani

    :) drago mi je da ti je ugodno... i hvala mom smotanku - vidiš, ima nas... ma, nekada je to i simpa (samo da ne pređe u naviku kao kod mene ;) ali, ako i prijeđe, ma... život je tako smotan da se mi kao takvi i ne primjećujemo....;))))

    avatar

    24.10.2008. (14:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...