Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mladamama

    prvi put sam tu..
    zahvaljujem se na komentaru..
    moram pročitati tvoje postove da te bolje upoznam ja..
    pozdrav za sada ti ostavljam...

    avatar

    14.10.2008. (22:40)    -   -   -   -  

  • onitsown

    ah, te kile.. ne spominji mi nista. moram sad reci nesto sto nije u mom stilu, ali sto se tice kilaze i dijeta vi muski ste povlasteniji od nas zena, puno vam bolje i brze ide, a sve mi se cini da je tu neka cudna filozofija, a ne samo da su nasi tanjuri puniji. :) ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo kad si naletio na promaknuce. svaka cast sto si se tako dobro drzao, a najvise mi se svidja sto cijenis dobiveno vrijeme.

    avatar

    19.10.2008. (02:04)    -   -   -   -  

  • smotani

    pa sad ...dalo bi se i o tanjurima i njihovoj punoći :)))
    iskreno, i ja sam bio iznenađen svojom reakcijom......tamo, u firmi......,ali, naravno da sam nastojao sve, kao i uvijek, ponijeti sa sobom doma.....sjedio sam satima......uzeo papir, nacrtao dvije kolone.....kolonu sa plus i kolonu sa minus.....što će mi taj događaj donijeti, a što odnijeti....i na kraju, kad sam završio taj "razgovor sa sobom" na strani minusa bilo je samo nešto niža plaća, ali zato kolona sa plusom...o ta je bila toliko ispunjena da mi je došlo, taj čas, nazvati direktora i reć mu, ma gle, ma baš ti hvala!!!!!!
    Ali vrijeme, ono...ono bi prevagnulo...jer doista zbog njega, zbog njega sam napravio i mnoge kikseve posljednih mjeseci za koje ne znam da li je uopće moguće popraviti ih....

    avatar

    19.10.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...