Komentari

esadnuhic.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • bo

    neke teme navedene u sudskoj praksi Upravnog suda ,nije moguče otvoriti .teme kao stanbeno zbrinjavanje HRVI, obnova .dali se isti problem može otkloniti

    avatar

    30.06.2008. (15:41)    -   -   -   -  

  • esadov blog

    tako je, napravio sam grešku ali sad nemam vremena za ispravak jer za pola sata idem na more. za deset dana ću napraviti ispravke a do tada će vjerovatno biti još komentara.

    avatar

    01.07.2008. (04:54)    -   -   -   -  

  • devils angel

    u HV obolio 97/98 bio na vojnoj skrbi skinuo se otišao raditi sada se stanje pogoršalo ležeo na odjelu diabetis,PTSP-a 2 puta bezinvalidnosti.Sada na bolovanju već 7mj.Pozlilo na poslu bolovanje sada 70% nepriznajumi HRVI bio na iki odgovora nema Šta dalje raditi koji postupak?

    avatar

    22.07.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • devils angel

    Pravi si momak samo naprijed ima nas više negoli što misliš i trebamo tvoju pomoć?

    avatar

    22.07.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • esadov blog

    pitanja mi šaljite na email

    avatar

    24.07.2008. (07:37)    -   -   -   -  

  • škatula šuferina

    zna li tko dobrog odvijetnika koji radi po pitanju braniteljskih mirovina?????? Molio bih nekog tko ima već neka iskustva u tome da mi da mi da podatke od istog da mogu stupit u kontakt sa njime!! ja više niti imam volje,a ni živaca za papire,20%vojno,a 80%civilno,mirovina minimalna 1680kn+117 kn invalidnine,lječim se od PTSP od 2005g.pa do danas!! Ako netko zna ili je čuo za dobrog odvjetnika neka mi javi preko ovih komentara...hvala unaprijed!!!

    avatar

    20.08.2008. (01:11)    -   -   -   -  

  • škatula šuferina

    pozdrav blogeru i svim braniteljima,blog je odličan...

    avatar

    20.08.2008. (01:14)    -   -   -   -  

  • Hrvoje

    Tijekom odsluženja redovnog vojnog roka 1992. godine, prilikom izvođenja vojne vježbe, zadobio sam povredu desnog koljena gdje je došlo do oštećenja ligamenta,što sam odmah prijavio u stacionar vojarne, gdje mi je u nekoliko navrata ograničena fizička aktivnost. Iz iste vojarne upućen sam u tadašnju vojno-ratnu bolnicu "Šalata" gdje sam podvrgnut operacijskom zahvatu. Nakon navedenog oparcijskoh zahvata išao sam na fizikalne terapije, te nastavio daljnje služenje vojnog roka. Napominjem da sam nakon odsluženog redovnog vojnog roka počeo raditi u MUP-u, gdje sam sudjelovao u gotovo svim vojno -redarstvenim akcijama. Sada nakon gotovo 16 godina od zadobivene ozljede, ista mi se je povratila, pa me zanima da li na temelju iste mogu ostvariti status RVI-a.

    avatar

    26.08.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • maritimo

    OD DANAS 20% TRAJNO POTVRĐENO SA DRUGOSTUPANJSKE,IMAM STATUS DRAGIVOLJCA,ČIN DESETNIKA,RAT 20%,A CIVILNO 80%! U MIROVINI SAM OD 06.2006g.IZNOS JE1680KN+117KN INVALIDNINE! U 5MJ OVE GODINE POSLAO SAM PAPIE NA MIROVINSKO ZA OBNOVU MIR. PROCESA,JOŠ NISAM DOBIO POZIV!! MOŽE LI MI TKO DAT BROJ NEKOG DOBROG ODVIJETNIKA ILI MI KAZAT ŠTO DALJE I DALI IDEM DOBRIM PUTEM??

    avatar

    15.09.2008. (09:53)    -   -   -   -  

  • maritimo

    esade pomagaj molim te??!!!!

    avatar

    28.09.2008. (02:15)    -   -   -   -  

  • zlatokosa

    Što se tiče obiteljske mirovine. Moj stric je poginuo 1991. On i njegova supruga razveli su se par godina prije. Neko vrijeme moja baka ( stričeva majka ) primala je mirovinu,a unazad par godina tu mirovinu je preuzela stričeva bivša supruga uz pomoć mnogih na sudu i dva lažna svjedoka koji su izjavili da su ona i stric živjeli u zajedničkom kućanstvu,što naravno nije bilo istina. Njen izgovor je da je to napravila zbog svoje djece, navodno da im pomogne,ali od toga je više njoj na korist nego njima, Dijeca su se osamostalila tj. kćer se udala prije otprilike 5 god. ,a sin prije 8 god. Kada sam pitala jednu pravnu osobu (koju i moja "strina" pozna) kako je ona to uspjela po zakonu isposlovati, odgovor je bio jednostavan i vrlo kratak - Ne mješaj se u to. KAKO JE TO MOGUĆE,POSTOJI LI NEKA OGROMNA RUPA U ZAKONU KAD JE ONA USPJELA TO NAPRAVITI ,A TOLIKI NE USPIJU NI ONO OSNOVNO ZA SEBE ISPOSLOVATI.

    avatar

    09.10.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • WOLF

    DRAGOVOLJAC OD 11MJ 90g IMAM 30 VOJNO 70 CIVILNO DO 2000 g JER TAMO SJEDI OSOBA KOJA VEDRI I OBLAČI NAMA DRAGOVOLJCIMA I UZALUD NAM ŽALBE I NOVE KOMISIJE MI SMO NJEMU OSIGURALI DOBRU FOTELJU

    avatar

    03.09.2009. (00:08)    -   -   -   -  

  • PANA

    kako da istjeram svoja prava a da nikog neubijem,ibam ranjavane sa prve linije 40% INVALIDNOSTI

    avatar

    15.09.2009. (22:24)    -   -   -   -  

  • PANA

    na ratištu sam od početka do kraja imam velebita 2.godine i dobil sam profesionalnu a moj sused samo seoska straža i ima opću pa da pukneš od jada.

    avatar

    15.09.2009. (22:27)    -   -   -   -  

  • rambo

    radit ajdete,kako vam se da više zajebfrkavat s tim glupostima, ima li još išta šta bi vi htjeli...

    avatar

    27.11.2009. (23:03)    -   -   -   -  

  • niksa

    Pozdrav prijatelju i kolegi iz Dubrovnika!!!!!!! Nikša

    avatar

    08.12.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  • udovica

    e taj šta vedri i oblači taj i meni krv pije već dugo vremena.

    avatar

    04.01.2010. (10:41)    -   -   -   -  

  • mirela

    stojan
    simic
    krpica

    Posthriscanski
    haos

    Muz
    ne drzi
    do
    Boga,
    zena
    ne drzi
    do
    muza,
    deca
    ne drze
    do
    roditelja.

    avatar

    23.01.2010. (18:58)    -   -   -   -  

  • Bimbony

    Pozdravljam sve !
    Zanma me dali netko ima novi zakon o braniteljskoj skrbi !
    ----dobio sam u 11 mj 2009 prvostupanjko da mi se odobrava i eto jucer dobijem drugostupanjsko rijesenje da se odbija i vraca opet na prvostupanjsko radi izmjene zakona.
    ---- zato pomagajte ako netko ima tu izmjenu zakona o opskrbnini HB neka mi posalje na
    bimbony@gmail.com
    Hvala!

    avatar

    05.02.2010. (10:06)    -   -   -   -  

  • unikat NANKA

    pozz
    kriva sam sto sam zensko i nemogu ostvariti svoja prava u ostvarivanju svojih prava prolazim pravi pakao od vrijeđanja do omalozavanja, ja nesmijem postaviti nikakvo pitanje gdje god mi predmet stoji u obradi imam dojam da svi misle da su moji ratni putevi izmišljeni što nije točno, čak mi se predmeti ne obrađuju po propisima nego svagdje idu na moju štetu, dali da javno progovorim.....ja ovako ne mogu dalje...stalno dobivam pitanja "a sto vama fali"... bilo da idem na komisiju za priznavanje invalidnosti, bilo da potrazujem neko drugo pravo koje mi pripada..... kome da se obratim...s obzirom da se zena kao pripadnik obrane suveriniteta omaložava tj. njezin doprinos.....
    hvala

    avatar

    05.02.2010. (15:46)    -   -   -   -  

  • Mauzer

    Braniteljice, treba im zaprijetiti sa objavom u medijima pa ćete vidjeti kako ih uhvati trka oko predmeta.

    avatar

    09.02.2010. (17:17)    -   -   -   -  

  • unikat NANKA

    Hvala...na odgovoru vec dugo imam na umu medije samo i oni su svaciji.... u nista ja vise nevjerujem...kada jedan predmet ovlasten osoba ne zeli provesti po zakonu vec kako se njemu svidi...itd.....pozdrav svima

    avatar

    09.02.2010. (22:46)    -   -   -   -  

  • pero 01

    da li imam pravo na izračun mirovine po starom zakonu pošto sam 30.09 09. dobio opću nesposobnost. 13. 10.09. potvrđeno na reviziji u zagrebu. nakon desetak dana dobivam obavjest HZMO da mi je potvrđena opća nesposobnost i da sam u mirovini na osnovu opće nesposobnosti. do sada mi još uvijek nisu obračunali mirovinu, jr kažu da moram čekati drugo drugostupanjsko riješenje od RVI. da li se to mora čekati jer već imam 40%rat 60%civilno potvrđeno. kao i 40% na PLP I 30% na DLP.

    avatar

    04.03.2010. (18:03)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    PONIŽAVANJA KOJA SU DOBILA FORMU ZAKONSKOG AKTA

    Naličje totalne (ne)zaposlenosti

    Hrvatska je postala do kraja zločinačka i režimska zemlja. Takvom su ju učinile garniture ljudi na vlasti. Diktatura nad siromašnim i oplječkanim narodom ne prstaje. Izgladnjavanje krajnje je drsko i bezobrazno. Mesićeva skorojevićka politika dovela nas je mrki čorsokak iz kojega neznamo van. Dok tako zemlja se nalazi u katastrofalnom stanju i problemima, bankrot je na svakom čošku grada. U Hrvatskoj su se ovih zadnjig godina podizale čitave vile i vikendice za visoke hunkcionere režima.

    U Republici je ostalo trajno svjedočanstvo o lažima

    Sad se otkriva da je Hrvoje Vojković (HSLS) muljao sa novcem od "Croatia osiguranja". Te, otkriveno je, da je on član sekte za koju je dao izgraditi atraktivan prostor za sastajanje i djelovanje. Privredni razvoj je totalno stao, a industrija i poljoprivreda se raspala u teškim gubicima. Proizvodnje više nema, uglavnom je šverc na djelu. Kako bi se tako preživjelo. U zemlji je stvoren nered na osnovu "političke baze", i kontrole ljudi. Po već oprobanim staljinističkim manirima raznih ograničenja, uskraćivanja, doziranja istine i po slićnom obrascu - predsjednik Stjepan Mesić, na kraju svoja dva mandata, nama je kazao: da zna gdje su 8 miljijuna eura u stranoj banci. Da taj ukradeni novac treba vratiti u Hrvatsku.

    Pokornost naroda kao sredstvo ucjene

    Eto, Mesić zna gdje je opljačkani novac, njegov mandat predsjenika RH, započeo je s otkrivanjem novac - tako i završava. Mesić zna poreklo novca i odakle je iscurio iz naše zemlje. A on smatra i sad, da taj novac treba vratiti se Hrvatsima. Socijalistički kralj Stjepan Mesić, određivao nam je (ovih) zadnjih deset godina kako ćemo živjeti. Sad nam ponavlja svoje bajke i laži. bila je to strahovlada i činjenica "crvenog pakla", koji nas je olešio. I danas partija opet ponovo je na vlasti i na glavnim pozicijama. Očito je, da bivši partijski aparat - komiteti dopeljali su nas u propast. Tu smo dans gdje jesmo, zaduženi i prodani stranim gazdama. Protiv toga nazadinskog mentaliteta nitko se ne buni. Kao da lijeka nema. Došao je novi tavnatelj državne televizije HRT-a, koji nam je vratio partizanske filmove, na tv-ekrane.

    Komunistička banda nikada nije za ništa odgovarala

    To sve nije nikakvo čudo, jer opet smo dobili predsjednika "komunjaru", koji treba zasjesti na Pantovčak 18. veljače 2010. godine. Ljudske prava u Republici Hrvatskoj se najgrublje krše, a u stvari je to "najotrcanija fraza", vremenske malograđanštvine. Čija je to kontrola ljudi? Nije teško zaključiti. Ujedno to je udar na građanske slobode, civilizaciju i kulturu razvoja. Glavna kontrola se obavlja putem televizije i štampe, koja je "žezlo", odnosno vladalačka "palic" nad narodom. Bande i lopovi su vlasnici tv-emisija, koje su fingirane* i ništavne. Sve da bi se i dalje održala "tama" u pospanom čoporu. Dolazi "pravda" i "svijetlo" tako kaže drug Ivo Josipović, tak Mesićev klon. Građani su dobiliono što su zaslužili. Koliko je Mesićeva, Sanaderova ili Kosorkina vlada bila nemilosrdna prema "grešnicima" pokazalo se je hitnik protjerivanjem iz svojih redova: ministra, članova Nadzornih i drugih odbora... Pitam vas: Tko je u Hrvatskoj sramota - političari ili narod?
    šefovi nad državnim poduzećima kao sad odgovaraju, što su ih nekoliko pritvorili. Stjepan Mesić je uništi Hrvatsku, i na kraju svog mandata za nagradu dobiva rezidenciju vrijednu 2,5 milijuna kuna, gdje će imati: poslugu, šofera, stražu,..i.td. Mislim da su Hrvati lud narod !

    Naša Jadranka Kosor "kosi" sve redom !

    Jedna lokalna HDZ-ovka D.B. između ostalog mi je rekla: kako njihova Kosorka "kosi" ili bolje rečeno uvodi red u državi bezakonja. No, ja bi volio da je to tako, ali očito, mislim, da to nije istina. I da osobni obračuni preplavili su medije - borbom preko leđa naroda. Hrvatski narod "opet" nema ništa od toga. Ljudi su nezaposleni i dalje i nemaju od čega živjeti. Sve je to samo učvršćavanje vlasti jene grupe, nad drugom grupom. Kad Jadranka "kosi", ona "kosi" svoje s kojima je do jućer zajedno krala. odnosno držala im lojtru. Nova afera "žito" kaja ovih dana izašla je u javnost o "Đakovštini", to je samo ukiseljena rana kriminala. U koji su svi oni umješani. Nestalo je iz silosa vrijedno "žito" 25 milijuna kuna. Ministar poljoprivrede Petar Čobanković, ne zna gdje je nestalo žito i gdje je nestao novac.
    Sve je to tužno i jadno !

    U Bjelovaru, 05.02.2010.
    C R O A T I A
    Branko Stojković
    brankostojkovic152@yahoo.com
    HRVATSKI POKRET ŠTIT
    095/814-82-90, 091/797-65-56
    http://istinazanarod.blog.hr
    http://mesomeso.blog.hr

    avatar

    28.06.2010. (12:55)    -   -   -   -  

  • Zbunjeni

    može li mi tko objasniti koja je razlika između braniteljskih i invalidskih dionica i gdje mogu provjeriti imam li zaista invalidske dionice?

    avatar

    28.03.2011. (15:10)    -   -   -   -  

učitavam...