Komentari

terziceva7.blog.hr

Dodaj komentar (90)

Marketing


  • piško

    šta je uvodiću opet prodaješ maglu stanarima jeli ti slučajno ovaj tekst napisa ricov,ili će ti za sve poet biti krivi buljan i jonjić.

    avatar

    30.05.2008. (13:42)    -   -   -   -  

  • alfa centauri

    prvo čitam KONSOLIDACIJU na brodarica.netu, onda ovaj proglas ovdje.
    da čovjek ne povjeruje, ovi bi unaprijeili plaćanje po st6varnim troškovima vode, a onima su računi završili u zastaru.
    koliko su svjetlosnih godina ovi svi skupa međusobno udaljeni.? a žive u istoj zgradi.

    avatar

    30.05.2008. (15:52)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    Močna govnilica,
    Konsolidacija = potpuni bankrot
    Sada možete vašim suvlasnicima poćeti pričati nove bajke.
    Računi idu u zastaru , za vašu informaciju , tek nakon tri god.
    Iz povjerljivih izvora čujem da se još samo NATO mora suglasiti za montažu vaših legendarnih vodomjerila.
    S obzirom da ste kratki sa perjem(novcem), zamolite kolege iz T1,T3,T5,T7 da vam posude.
    Oni če vam vjerovatno nakon svega rado pomoći.

    Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

    Pozdrav, moćnoj govnilici od Pinokia.
    Rekao sam da se ne hranite u restoranu hotela "Atrium".

    avatar

    30.05.2008. (22:37)    -   -   -   -  

  • IGOR

    gos.uvodiću vi ste jedan veliki manipulator i u zabludu dovodite stanare iz vašeg ulaza a kad sam ja govorio da su postojeća vodobrojila dobra vi ste mojoj firmi prijetili tužbom a sad priznajete da nema razlike između starih inovih vodobrojila.
    samo mi je žao da nas niste tužili pa da sad po vašem priznanju izgubite parnicu pa tako nanesete ogromne štete stanarima vašeg ulaza.dali možda razmišljate da napokonnakon svega otstupite.čujem da vas sa zanimaju i radovi na banci slobodno dođite spreman sam vam na uvid dati svu dokumentaciju i dozvole koje za gradilište imamo.
    glavni inžinjer dalkoniga igor piacun.

    avatar

    30.05.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    Poštovani gosp. "Piacun" ,
    Vas je toliko puta udarila lantina u glavu tokom Vašeg dugogodišnjeg jedrenja, da nije čudo da nemate više mozga u glavi.
    Pozdrav,
    glavni inženjer Brodarice Pinokio

    avatar

    30.05.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • DABO

    ŠTA JE ČORO PIŠEŠ SA PINOKIO NAPIŠI JOSO UVLAKAČ I PAZI DA TI PIACUN NE RAZBIJE PIČKU JER OSIM JEDRENJE ON INA CRNI POJAS

    avatar

    30.05.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    Dabo,
    je li crni pojas od šporkice ili od nećeg drugog.

    Joj šta ga se bojim.

    Pozdrav Pinokio

    avatar

    30.05.2008. (23:06)    -   -   -   -  

  • DABO

    DIPL.IUR.
    Sram tebe bilo Piško i ostale predstavnike koji lažete svoje suvlasnike po pitanju vode..

    Informacija provjerena direktno u VIK-a: točno plaćat ćemo od 1.02.08.,očekujmo uplatnice za više mjeseci koje ćemo morati platiti odjednom a o ZASTARI DUGA do 1.02.08. nema ni govora.

    Možemo očekivati tužbu pojedinačnu vodovoda,a u to su nas uvalili Piško i kompanija predstavnici jer nisu htjeli na vrijeme potpisati ugovor sa vodovodom.

    Tek su ga sad potpisali na nagovor novog upravitelja. Ljudi u vodovoda nemogu se načuditi koje budaletine vode 8 ulaza na brodarici (osim uvodića),a mi ih još i plaćamo da rade kontra našeg interesa.

    I još nešto kompanijo--- da vam nije palo na pamet mjenjati interna brojila iz sredstava pričuve jer to ide na teret izvođača tj. dal-koninga i njegovih koperanata(već sprovedeno u ulazu 7)koje ste prijave trebali prijaviti u garantnom roku ????

    Predstavnik suvlasnika po ZAKONU ne može donositi odluke umjesto suvlasnika,niti raspolagati sredstvima pričuve prema vlastitoj prosudbi. Za svoj rad predstavnik odgovara suvlasnicima,a dužan im je nadoknaditi i ŠTETU,ako je kriv za njezin nastanak.

    Pitam se što "novi upravitelj" na sastanku 26.05.2008 u Terzićevoj 17 ima raspravljati o novčanim sredstvima ostalih ulaza (osim 17 ) skupa sa ostalim predstavnicima (časni i pošteni, moš mislit !!! ) ili kuju plan kako da nas nasamare sve skupa u paketu !!!


    30.05.2008. (20:55) - promjene spremljene - uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...

    dabo
    diplomirani glupan gracin se opet javija.normalno da u vodovodu misle da je uvodić jedini pametan jer jedino on radi u njihovom interesu a kontra svijih stanara zato je on za njih jedini pametan.a što se tiče plačanja vode prije 01.02.2008 nemamo što ni platiti jer mi smo svi uselili 31,01,2008.tako da u jedan dan nismo ni imali potrošnju a vodovod neka dokaže suprotno. gracine tvoj vrli bivši drug i prijatalj.


    30.05.2008. (22:26) - promjene spremljene - uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...

    dabo
    ati gracine ako se bojiš tužbe ti plati za svih nas iz terzićeve 9 ionko imaš viška love od pustih stranačkih i inih dilova i drugi put potpiši se sa joso grasin uvlakač nemoj da te ja moram svaki put razotkrivat.

    avatar

    30.05.2008. (23:09)    -   -   -   -  

  • DABO

    KAD TI RAZBIJE OČALE NEMOJ SE MENI DOLAZIT ŽALI JA SAM TE UPOZORIJA SKUPA SMO TRENIRALI MENE JE U VIŠE NAVRATA RAZBIJA.

    avatar

    30.05.2008. (23:11)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    "Dabo",
    ti si i tako ništa od čovika, skračeno rečeno g.... !

    avatar

    30.05.2008. (23:14)    -   -   -   -  

  • DABO

    BOLJE OD TEBE NISAN NI OČEKIVA DOK SMO BILI U EKIPI DRUKČIJE SI GOVORIJA KAD SAN ZA TEBE OBAVLJA ŠPORKE POSLOVE SVE U NADI DA ČEŠ ZAJEBAT RAJČIĆA SAD KAD NISI OSPIJA JA TI VIŠE NETRIBAN ZNAN SAD IMAŠ UVODIČEV ŠUPAK U NJEMU SISE UDOMIJA PA SRETNO TI BILO BIVŠI PRIJATELJU JOSO GRACINE UVLAKAČU.

    avatar

    30.05.2008. (23:23)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    "Dabo"
    Nisam znao da ti obavljaš šporke poslove. Vjerojatno čistiš kanalizaciju. Sad mi je jasno odakle veze "večincima " u Vik-a. Oni seru g.... , a ti čistiš.
    Svaka čast.
    Pozdrav,
    Pinokio

    avatar

    30.05.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • DABO

    DA NBI ZLOUPOTREBLJAVALI UVODIĆEV BLOG PREDLAŽEM DA NASTAVIMO NA TVOM BLOGU A DA BI LJDI TO MOGLI PRATIT NEKA SAMO KLIKNU NA PIONOKIO PA ĆE IM SE OTVORIT TVOJ BLOG

    avatar

    30.05.2008. (23:32)    -   -   -   -  

  • DABO

    DABO
    PINOKIO JE NAJVEĆA LJIGA OD ČOVIKA SAMO GLEDA DI ĆE KOGA ZAJEBAT.LJDI ČUVAJETE GA SE NON STOP VRTIT ĆE VAM SE OKO GUZICE DOK NE DOBIJE ŠTO JE ZACRTA.NJEGOV PRAVI INDETITET JE JOSO GRACIN IZ PRIMOŠTENA NA PRIVREMENOM BORAVKU NA BRODARICI TERZIĆEVA 9.

    avatar

    30.05.2008. (23:33)    -   -   -   -  

  • DABO

    DABO
    ćoro jesili odradija posal za marija i ubacija u sandučiće cirkularna pisma tehnoplasta koliko ti je platija.lipo izgledaš na onoj karikaturi samo pazi dati očale nepadnu sa skala jer bit će belaja.

    avatar

    30.05.2008. (23:34)    -   -   -   -  

  • IGOR

    gos.uvodiću ja vas nisam ničim vrijeđa pa ako me već vrijeđate bar se potpišite svojim imenom i prezimenom ja sam samo iznio činjenice pa ako vam se komenter nesviđa onda ga izbrišite ili zabranite komentiranje.

    avatar

    31.05.2008. (00:06)    -   -   -   -  

  • Piško

    UBODIĆU pričaj ti pričaj. Mi smo platili ono što smo morali i ono što nismo morali. A ekipa direkcije neće platit ništa prije 1. 2. 2008.

    avatar

    31.05.2008. (07:30)    -   -   -   -  

  • GRUPA STANARA

    Ekipa Direkcije će bit radi zaštite nas stanara i naših stanarskih prava biti prijavljena GLAVNOJ UDRUZI UPRAVITELJA HRVATSKE u Zagrebu (jer postoji kodeks ČASTI između upraviteljskih firmi ) tako da budu upoznati sa radom i nastupanjem na tržištu.

    Obratit ćemo se svim relevantnim institucijama u Poglavarstvu Grada Splita da budu upoznati sa tjekom izbora tzv."novog upravitelja"

    Poslat ćemo faxom svim upraviteljskim firmama u gradu Splitu letke koje je Direkcija ubacivala u poštanske sandučiće i uznemiravala građane.Tako da budu na oprezu da se isto takva prljava rabota njima ne dogodi u njihovim zgradama pod upravljanjem.I da nam pomognu pravnim i svekolikim načinom u ovoj teškoj situaciji divljaštva i samoodlučivanja.

    To je ekipa koja ima obraza reći da nije živila ni trošila vodu do 1.2.08.Oni sa tim opasnim stavovima dovode u opasnost veliku većinu stanara i nanose neprocjenivu štetu.

    Obratit ćemo se svim mogućim institucijamu u gradu i državi da nam pomognu smjenit te predstavnike i Direkciju da možemo normalno živit. Očekujemo i pomoć od medija koje ćemo uključiti u sve ovo!!!

    ZABRINUTI STANARI

    avatar

    31.05.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • legalista

    Ja sam da se uključi i NATO, Eurpska komisija,Haški sud, nebi ni Papu zaboravija, možda van Gospe može pomoć,on bi treba bit u dobre s njon.

    Pače nije ni Dalaj Lama za bacit, ni Akihito isto oba su božji sinovi.

    Zapne li , javite se. Ima još kandidata za pomoć vam.Iako je moje osobno mišljenje da van Dodig i Urlić mogu najviše pomoč.

    avatar

    31.05.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • GRUPA STANARA

    samo ti prdi www.psihijatrija com.

    neće ovo tek tako proći u to budite sigurni.

    vidi se ko je lud i za koje predstavnike gdje god zovneš (tehnoplast,vodovod,apn,dal-koning) same hvalospjeve govore.

    avatar

    31.05.2008. (21:27)    -   -   -   -  

  • crvarić - direkcija

    Računi od 01.02. stižu sv ima koji do sada nisu ništa plaćali.
    Jedva sam uvjerio onu dvojicu pacijenata da prenesu drugima da potpišu kako bi se počelo s plaćanjem.
    Malo sam im "lagio" da ono do 31.01. neće platiti, jer je to bio jedini način da se dug ne gomila.
    Još oni ne znaju s kim imaju posla. Imaju vremena za naučiti. Još 23 mjeseca.
    Iskoristio sam svoj autoritet kao pravnika u Društvu potrošač da im objasnim smjerokaze ponašanja i uvjerim ih da ono do 31.01. neće trebati platiti.
    Do tada ću se i ja konsolidiratti. Ali, da ova dvojica pastira imaju pod sobom onih 6 ovaca, a ovi ispod sebe cca. 300 janjadi - biti će onako kako ima jakažem i nikako drugačije.

    avatar

    31.05.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  • www.psihijatrija com

    tehnoplast,vodovod,apn,dal-koning lipe firme za poč po upute kod njih, inače malo su nas naguzili sve zajedno pa treba ić u njih pitat za reference predstavnika, JOš najbolje da su vam rekli da su predstavnici i Crvarić dobar izbor.

    crvarić - direkcija piše
    "Ali, da ova dvojica pastira imaju pod sobom onih 6 ovaca, a ovi ispod sebe cca. 300 janjadi - biti će onako kako ima jakažem i nikako drugačije."

    Pa katolička crkva 2000godina funkcionira na apsolutno istom sistemu i nevidim da je u nekoj gabuli. Na čelu joj je papa koji sebe titulira "sluga slugu božjih" (neču glumit onog pacijenta koji uradno prepisuje latinske izreke koje obično nemaju veze sa temom, ali su latinske pa izleda pametno onaj ko ih koristi).
    A to ko će šta platit vidit ćemo. Ne bižimo mi od duga, neka nam smo pošalju račun koliko je tko potrošija i mi ćemo platit, mirni ka janjci. Ali uvjet je da piše koliko je ko potrošija, dotad NIŠTA.

    avatar

    31.05.2008. (22:58)    -   -   -   -  

  • IGOR

    obavještavam stanare tripalove 2 da njihov cilelokupni dug po potrošnji vode od početka pa do završetka radova na banci preuzet će na sebe hipo aple adria bank zbog koperativnosti stanara istog ulaza.
    a vama gospodine uvodiću sljidi prijava sudu zbog vrijeđanja menei moje firme na vašem blogu a da to nismo ničim izazvali.
    glavni ing.dalkoninga igor piacun.
    a sad ined inrit.

    avatar

    01.06.2008. (06:48)    -   -   -   -  

  • Piško

    E moj UBODIĆu, nama si navalija da platimo VIKU sve šta triba i ne triba.
    Sad će te ti i tvojih nekiliko pajdaša praviti demostracije u prilog VIK-a.Prodane duše jedne, svakome se dodvoravarte na račun Brodarice.

    avatar

    01.06.2008. (07:07)    -   -   -   -  

  • GRUPA STANARA

    100% provjerena informacija u VIK-a kod direktorice prodaje !!!

    Vodovod je već htio zatvoriti vodu stanarima brodarice,ali pošto su komunalno poduzeće (gradsko),grad je urgirao kod njih da to isto ne učine zbog dosta mladih obitelji,djece itd,itd.

    Tako da vodovod nije pod pritiskom grada učinio ono što je i bilo normalno,jer oni vodu isporučuju uredno.

    Ista gđa.direktorica prodaje nemože se načudit citiramo je uz njezin pristanak,čak je spremna doći na sastanke stanara--KOJE BUDALETINE VODE 8 ULAZA NA BRODARICI !!!

    Nazovite gospođu Ines u Tehnoplasta i pitajte je za predstavnike sa Brodarice žena se odmah hvata za glavu,njezin opis ovih spodoba : mudraci,filozofi,misle da nešto znaju,pametnjakovići,toliko su nam vremena koje smo im posvetili oduzeli itd,itd.

    A vi dragi stanari koje možda zabavlja ovo sve skupa i mislite da se bore dvije struje za neke sitne interese griješite.Imamo informacije da je vas dosta nezadovoljno koji su i dali pristanak za Crvarića i svog predstavnika.
    Ako smjenite svog predstavnika pada i Crvarić,jer neki možda misle da je to gotova stvar a mi Vam kažemo da je tek počelo se otpetljavat i da nije gotovo.

    Procedura je otkazni rok-sastanak-dnevni red-tri ponude upravitelja -izbor novog upravitelja.
    Samo na takav ZAKONOM reguliran izbor nema se ko žalit.

    avatar

    01.06.2008. (11:25)    -   -   -   -  

učitavam...