Komentari

terziceva7.blog.hr

Dodaj komentar (80)

Marketing


  • Pa-pa

    Neno,

    ma neka Jonjić samo prikuplja potpise za prijelazak na novog upravitelja. Njega će pojesti upravo ono što radi već nekoliko mjeseci na Brodarici. U tajnosti, navodnom tihom diplomacijom, čovjek "obavlja " svoj posao. I griješi li ga, griješi. Ali on nema pojma što mu se već dva mjeseca sprema. Srećom da, kako se stalno hvali, ima dokumentaciju koja mu je napunila cijelu jednu sobu u stanu. Uskoro će te materijale i službeno predočiti.
    Samo me zanima hoće li sa sobom "povući" i "utopiti" i Mirana.

    avatar

    14.05.2008. (15:20)    -   -   -   -  

  • ladna voda

    Krenula i garaža na zdravlje. Samo mislim da nam neće biti dovoljno blog, već treba krenuti u ozbiljniju i konkretniju akciju. Blog čita vrlo mali broj ljudi.
    Doli samovolja trojice "velikana".

    avatar

    14.05.2008. (15:45)    -   -   -   -  

  • garaža

    Nekoliko pitanja za onog šta je predtavnik za garaže a čiji odgovor mora dat na zajedničkom sastanku svih vlasnika GP mjesta
    1.U šta je potrošio 160 000 kn zajedničkih novaca
    2.Kome smo još dužni 17.000kn
    3.Zašto na računu ima samo 8 400 kn a ukupno je uplaćeno u predhodnom razdoblju
    172 000.kn šta znači da je garaža u minusu
    Susjedi shvatimo da se neko igra sa našim novcem koji mi uredno uplaćujemo svaki mjesec

    avatar

    14.05.2008. (17:33)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    Nadajte, se!
    Garažista sa Brodarice,nemoj mislit da češ pobjeći kod novog upravitelja,a da ne položiš račune.Inače ja polažem tebe.
    Bio ti meni živ i cio,
    pozdrav

    avatar

    14.05.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • small brother

    Čovjekova sposobnost za pravdu čini demokraciju mogućom.
    Čovjekova sposobnost nepravdi čini demokraciju neophodnom!

    Počinje se odvijati proces GARAŽA!!!!!!

    Bolje je činiti malo a dobro, nego puno a loše !

    avatar

    14.05.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • ladna voda

    nedajte se gos. uvodiću ne podnosite ostavku ni pod koju cijenu.

    avatar

    14.05.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • DABO

    POŠTOVANI SUSTANARI GRACIN I UVODIĆ DISTRIBUIRAJU PO VAŠIM SANDUČIĆIMA CIRKULARNO PISMO FIRME TEHNOPLAST S KOJOM SU U DILU.ZVALI SU I MENE ALI SAM ODBIO JER SEM S BULJANOM IŠAO U ATRIJUMA NA VAČERU.

    avatar

    14.05.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • 3. 707,72 kn

    Daj Uvodiću malo prokomentiraj onu uštedu oko protupožarne police od 3.707,72 kn!
    Kakva je miranova uloga u svemu tome i njegovih većinaca. Da opet ne ispane da su to oni odradili. To je koliko mogu svatit oko 500 tisuća eura.

    avatar

    15.05.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • Gracin

    pozdrav svima

    avatar

    15.05.2008. (13:09)    -   -   -   -  

  • Ja nemam više razloga da

    Slijedeći, molim!

    avatar

    15.05.2008. (15:06)    -   -   -   -  

  • tovar

    Tko se nije skrio magarac je bio!

    avatar

    15.05.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • Terzićeva 7 - Uvodić

    Ograničenje komentara je 5.000 znakova, pa molim još uvijek nepoznatog komentatora da vodi računa o tome. Najbolje da svoj komentar odvojite u dva ili više komentara i ukinete prorede.
    Ponovite prvi dio, optimizirajte. Ukoliko poslušate sugestiju, ja bih naknadno pobrisao prethodni komentar tako da Vaš ponovljeni bude u neprekinutom nizu.
    Hvala.

    avatar

    15.05.2008. (23:16)    -   -   -   -  

  • Pinokio1

    Daj Uvodiću, ne bauljaj,
    koji nepoznati komentator. Ako ti neznaš ja ču ti kazati tko je. Zove ti se "Preserator BB" .
    Prema pouzdanim informacijama isti gore navedeni počeo se baviti lakom atletikom, tj trčanjem u krug.
    Neznam zašto ali izgleda da se blog malo upristoio, kako bi indijanci kazali, da nije netko " na ratnoj stazi" .
    Da se mene pita ja bi ograničenje za takve stavio na pet znakova. Imaju svoj blog pa neka pišu.

    avatar

    15.05.2008. (23:23)    -   -   -   -  

  • Dioklecijan

    Zaslugom takvih kao što je većina saagrađena je i moja palača. Hvala vam velagiću buljane joniću i ostalim neznanim veliučinama koji pripadate većini na svem vašem što ste sami otkrili i napravili a najviše što ste torbarili i otišli iz velikog "Tehnoplasta" u maleniu direkciju za upravljanje.

    avatar

    16.05.2008. (00:47)    -   -   -   -  

  • DABO

    ćoro jesili odradija posal za marija i ubacija u sandučiće cirkularna pisma tehnoplasta koliko ti je platija.lipo izgledaš na onoj karikaturi samo pazi dati očale nepadnu sa skala jer bit će belaja.

    avatar

    16.05.2008. (06:25)    -   -   -   -  

  • Terzića 7-Uvodić

    Poštovani suvlanici Terzićeve 7 nemojte misliti da sam neozbiljan kad sam najavio svoju ostavku na mjesto predstavnika Terzićeve 7.Istio ću učiniti na sastanku suvlasnika koji sazivam za 18.05.2008 u 20 sati (nedelja).Jedina točka dnevnog reda izbor novog predstavnika jer ja odlazim na mjesto savjetnika firme vodovod i kanalizacija.

    avatar

    16.05.2008. (08:34)    -   -   -   -  

  • Miran

    Kad se „prijatelji“ rastaju...
    Poštovani gospodine Pulić, Mario Pulić!
    Obraćamo Vam se povodom Vašeg pučističkog letka „Otkaz ugovora o upravljanju“ koji kao „bauk komunizma“ kruži Brodaricom i svojim podvalama na „alarmantan“ način poziva stanare da se „revolucionarnim“ metodama obračunaju sa svojim Predstavnicima!
    Zbog istine i zbog Brodarice potrebno je, a ako Vi to želite biti iskreni barem prema sebi, ljudski priznati pogreške koje su možda i strateški „programirane“ od „Velikog kombinatora“.
    Možda smo i mi - većina, Predstavnici osam Ulaza i garažno-parkirališnih mjesta, „moćna gomilica“ kako nas voli zvati gospodin Velagić, u Vašim zakulisanim igrama oko rješavanja „najvećeg problema“ Brodarice - pričuve, ipak povlačili najjače poteze i znali predvidjeti Vašu „dobitnu kombinaciju“!
    Gospodine bivši Upravitelju!
    Zašto ste se odlučili na ovakav potez gubitnika kada je i pticama na grani jasno da pravo na Brodaricu imaju isključivo njeni stanari koji preko svojih Predstavnika hrabro preuzimaju svekoliku odgovornost kod donošenja strateški važnih odluka bez prava na pogreške.
    Zašto Vam treba status žrtve nekakvih naših urota koje su Vas natjerale na ovakav „harakiri“ kao rijetkog sljedbenika „moralnog“ čistunstva!
    To nije svojstveno uspješnim gospodarstvenicima!
    Veliki iz poraza izlaze još veći!
    Otkuda Vam pravo, nije valjda namjerno, da kao Bogom dani, stanarima Brodarice i njihovim Predstavnicima osporavate bez valjanih argumenata slobodan izbor i način rješavanja problema koji su morali biti elaborirani već u vrijeme Vašeg mandata, a nisu?
    Koje su to Vaše zasluge na Brodarici zbog kojih ste Vi trebali biti honorirani, osim pričuve, a da ih Predstavnici većine nisu uočili ili nenamjerno propustili?
    Dragi naš Mario!
    Jedina je naša dvojba, dokle se može ići prema Vama otvoreno i iskreno, a istovremeno ostati na razini i ne prijeći prag nepristojne tolerancije koju Vi poslije ovakvoga poziva stanara na neposluh, ipak zaslužujete.
    Što je zapravo istina na Brodarici i što se „veličajno“ dogodilo na njoj za vrijeme Vaše privremene „aneksije“?
    Istina Brodarice je samo jedna bez obzira na sve, i ona bi morala biti u svemu ista za Vas i sve nas!
    Naša istina, istina većine Predstavnika stanara Brodarice, između ostalog, je:
    - Mi smo preko svoga Odvjetničkog ureda gospođe Nade Šćekić uputili APN-u „Zajedničko očitovanje stanara...“ o svim uočenim nedostacima na Brodarici. To očitovanje je objavljeno i na našem Portalu.
    - Zajedno ste s Predstavnikom jednog Ulaza, ne zaslužuje spomen ni u negativnom kontekstu, već u šestom mjesecu kad je „ispravno“ bilo samo jedno vodomjerilo, zagovarali potpisivanje štetnog Ugovora s „Vodovodom i kanalizacijom“ što su Predstavnici većine, svjesni svoje odgovornosti prema stanarima Brodarice, odbili.
    - Problem vode i vodomjerila još nije riješen na odgovarajući način prema stanarima, iako se promjenom Upravitelja i to počinje rješavati!
    - Zamjena vodomjerila je veliki uspjeh samo nas Predstavnika većine i naših stanara koji su nam strpljivo davali potporu u našim korektnim zahtjevima „da Brodarica kao kupljena stvar mora biti u ispravnom stanju“. Vaš mali doprinos u svemu ovome je što nam niste htjeli dati jamstvo pri njihovom obročnom plaćanju!
    Isto tako, važno je istaknuti da smo mi jedini zaslužni, sviđalo se to nekomu ili ne, i za zamjenu vodomjerila četirima Ulazima čiji su se Predstavnici kao manjina odvojili i svojim djelovanjem najčešće štetili općim interesima Brodarice.
    - Veliki uspjeh Predstavnika većine stanara je što su se troškovi zatvaranja garaže umješnim pregovorima smanjili čak za sto posto.
    - Promjena Osiguravatelja - Allianz umjesto ponuđenog Baslera, kod Protupožarne police za vinkulaciju kredita Banke je u cjelosti, „od ideje do realizacije“, ma kako zvučalo prepotentno i nestvarno, isključivo naših „ruku djelo“ - Predstavnika većine - moćne gomilice“! I zato, a pogotovo zbog spomenute uštede od 3. 707,72 kn godišnje, mi smo
    neizmjerno sretni što naša rješenja olakšavaju život svima na Brodarici bez
    obzira kojoj „opciji“ pripadali njihovi Predstavnici. Pa, prema tome, našoj sreći nema kraja, ako smo uistinu prvi u Hrvatskoj, zbog Brodarice, promijenili kruti birokratski model u stilu „svi su potpisali, samo Vas još čekamo“! Zasluga bivšeg Upravitelja u rješavanju Police je isključivo u nemoralnom činu kojim je htio sebe promovirati rješavajući problem samo za 3 (tri) „manjinska“ Ulaza.
    - U isprovociranim podjelama među Predstavnicima stanara Upravitelj je, možda i protiv svoje volje, stao na stranu „manjine“ i pogriješio.
    Poštovani bivši Upravitelju!
    Da certifikat ISO 9001: 2000 za upravljanje stambenim zgradama ne vrijedi mnogo, ako ga u praksi ne podržava odgovarajuća logistička potpora, najbolji je primjer Brodarice.

    avatar

    16.05.2008. (08:45)    -   -   -   -  

  • Miran

    Gospodine bivši „prijatelju“!
    Zašto u svom „obraćanju“ stanarima Brodarice i njihovim Predstavnicima koji su Vam bili najbliži „suradnici“ u rješavanju svakodnevne problematike, barem iz kurtoazije, niste našli niti jednu suvislu i pohvalnu riječ u znak zahvale?
    Zašto ste ovakvim istupom sami sebi napisali „nekrolog“ i zatvorili vrata za neki budući povratak na Brodaricu, a da niste ni svjesni koliko ste u toj „prigodničarskoj zdravici“ stanarima pohvalili Predstavnike većine Ulaza za sve dobre i velike stvari koje su oni kreirali i uspješno realizirali na opću dobrobit sviju!
    Ipak, pored svega toga, mora se priznati da ste Vi istinito prezentirali problematiku Brodarice u proteklih godinu dana.
    Jedini i najveći Vaš problem je što ste u maniri velikog manipulatora zamijenili „teze“!
    Sve naše uspjehe i zasluge pripisali ste sebi kao Upravitelju, a da ni jednom rječju niste spomenuli nas Predstavnike većine, „moćnu gomilicu“!
    Vi dobro znate, kao i mi, što je istina Brodarice i komu je kakva uloga bila namijenjena u svemu tome!
    Vrijeme je najbolji sudac, a usput i rane liječi, stara je mudrost!
    PS I na kraju, kada smo se ovako lijepo razišli kao ljudi, stanari Brodarice Vas ponizno mole, a na to imaju i pravo, da nam za svaki Ulaz napravite Financijsko izvješće naših godišnjih troškova kako bismo mogli točno utvrditi koliko je bila „teška“ naša obostrana „ljubav“!
    Lijep pozdrav Brodarici!
    miran, 15.05.2008. u 19:02 | komentari

    avatar

    16.05.2008. (08:46)    -   -   -   -  

  • Pa-pa

    Poštovana "gomilice",
    ma kako Vas nije sram nastaviti s litanijama o zaslugama za narod i još sebi pisati hvalospjeve zbog smjene Tehnoplasta. I sad bi se kao nastavili završno obračunati s novim neprijateljem ( Tehnoplastom ). A šta ste čekali do sada? Zbog čega ste u nekim fazama dnevno i po dva puta odlazili na konzultacije s čelnicima sada već bivšeg Upravitelja. Zbog čega? Da bi bolje upoznali "neprijatelja" i zadali mu trijumfalno završni kolac! Svašta. Djeco draga, zavirite u arhivu svoga portala i pogledajte dobro koliko Vam se puta dobronamjerno savjetovalo da maknete glavu iz Tehnoplastova dvorišta. Ali ne, noj je noj.

    Koliko Vam se puta savjetovalo da dignete glavu i problem vode počnete rješavati s Dal koningom, a ne Vodovodom. Koliko? Ali ne, noj je noj. I što je najsmješnije Vi ni do dana današnjeg nemate pojma kako se to riješio problem u Dal koningu. Je, je, odradila je to tiha diplomacija, dobra poznanstva itd.itd. Moš te mislit. Ali sve to je manje bitno, važno je da se konačno stvari raspetljavaju. Na žalost, protratili ste mjesece i mjesece na rješavanje zapravo jednostavnih problema. I ne glumim nikakvog generala poslije bitke. Bitke nije bilo, sami ste se u nju uvukli.

    I ne zamjeravam Vam na tome. Većina Vas su časni i pošteni ljudi koji su, a da toga nisu svjesni, bili uvučeni u mnogo toga nečasnog. I na tome putu gazilo se po nekim ljudima, a zapravo, gazilo se po s e b i. Bit će Vam to jasno za koji mjesec kada se okončaju i posljednji nerješeni problemi na Brodarici. Kada gazite po ljudima ostavljate za sobom pustoš. To već vidite jer su brojne prijateljske veze nepovratno narušene. Šteta. A zbog čega? Zbog vode, struje, Upravitelja ... Je li to bilo vrijedno toga? Kažete, kako nije, pa tu su rezultati! Ali u kojem vremenu, na koji način i s kakvim posljedicama. Šteta.
    Ako ništa, sad zakopajte ratne sjekire.

    avatar

    16.05.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  • Terzića 7-Uvodić

    evo slike

    avatar

    16.05.2008. (10:43)    -   -   -   -  

  • small brother

    Svi vi koji zlorabite nadimak gosp. Uvodića morate znati jedno:

    TKO SE MAČA LAČA, OD MAČA I POGIBA!!

    Za Vas, sve ostale poštene komentatore jedna mala napomena kako ćete prepoznati original od lažnjaka (stvar je u razmaku između riječi.

    Original izgleda ovako:
    Terzićeva 7 - Uvodić

    Sve ostalo su lažnjaci, evo kombinacija:
    Terzićeva7 - Uvodić
    Terzićeva 7- Uvodić
    Terzićeva 7 -Uvodić
    Terzićeva7-Uvodić,.......

    Ma uostalom pametne ste vi glavice, lako prokljuvite lažnjake.....

    avatar

    16.05.2008. (11:54)    -   -   -   -  

  • kinder jaje

    Pa jeli ova moćna gomilica (čega gomilica) normalna na čelu sa Sinišom i Buljanom. "Moćni" Siniša 23.01.2008. u ranim jutarnjim satima 03.33 sati objavljuje:"Izražavamo potporu dosadašnjem upravitelju "Tehnoplast" d.o.o.na svim pitanjima vezanim uz funkcioniranje stambeno poslovnog kompleksa Brodarica kao temelj za buduću suradnju" Slijede potpisi predstavnika sa pečatima ulaza osim onih iz slabe grupice. U nastavku istog posta Miran Buljan daje sam sebi potporu da bude glasnogovornik Brodarice prema medijima a potporu mu daje i ova moćna gomilica(čega gomilica).
    Ista ta moćna gomilica(čega gomilica) iznenada bez najave otkazuje 01.05. Živio međunarodni praznik radaTehnoplastu nezadovoljna njegovim radom.I to na koji način. Ka mala dica svi su krivi osim njih vrati moje krpice jer ako ne reći ću te mome tati. Ko je tu lud a ko zbunjen?Pa zar se tako radi ozbiljan posao? Pa šta su radili cijelo vrijeme? Takvih kopernikanskih obrata nije bilo ni za vrijeme inkvizicije.
    Kako me mogu predstavljati takvi licemjeri, prevrtljivci, dvolične osobe koji jedno govore rade drugo a misle treće sve sa figom u džepu a radi svojih sitnih interesa.Žao mi je šta sam onoj dvojici u mom ulazu dao potpise.
    neka se srame

    avatar

    16.05.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • vuk

    Potvrđujem sve što sam napisao u svom komentaru od 11.05.2008. u 23:59.
    Ostao sam dužan provjeriti koliku naknadu uzima sada upravitelj DIREKCIJA ZA STANOVANJE. Iz njihova pisana odgovora koji posjedujem kod sebe njegova naknada je dvostruko veča nego kod ranijeg upravitelja.
    Kod prijašnjeg upravitelja neto naknada je sada 0,25 kn/m2, što implicira da je ona sada kod novog upravitelja DIRKECIJE ZA STANOVANJE 0,50 kn/m2. Kod drugih upravitelja koji su učlanjeni u Udrugu „UPRAVITELJ“ i to onih na području Splita naknada je unisona i iznosi 0,25 kn/m2.

    Znači da je DIREKCIJA ZA STANOVANJE 100% skuplja od svih ostalih.
    Nakon što su im, kako čujem i čitam, netaktički pridružila 8 predstavnika, fond stanova je narastao na skoro 800. Do tada nisu imali niti 500 zbog čega se nisu ni mogli učlaniti u Udrugui „UPRAVITELJ“ (minimum je 500 stambenih prostora).

    Stanje zajedničkih sredstava pričuve je jadno. I na ta mala sredstva uzimati duplu mjesečnu naknadu, da li tu postoji ikakvo logično obrazloženje?

    U stvari i postoji. jer netko tko ima manji stambeni fond u kvadratima mora svoj fixni trošak podmiriti večom mjesečnom naknadim.

    avatar

    16.05.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • dj brodarica

    Kuda god krenu, idu stopama „manjinaca“.
    „Moćna gomilica“ će sada regulirati račun za vodu (za to im je do sada valjda smetao Pulić) preko očitanja dokazano neispravnih vodomjerila. To će im rijećiti Crvarić – Crv.
    Ali, pošto je neizvjesno kada će im biti zamijenjena postojeća neispravna vodobrojila s ispravnim (koja se plaćaju cca. 420 kn / po stanu ili prostoru) shvaćaju da stanje nepriznavanja poslanih računa za vodu ne može trajati beskonačno. Odnosno, isključenje će se desiti prije zamjene vodomjerila.
    A do tada će isteći i zajednička garancija na sve obrtničke radove za Brodaricu.
    ALi, će zato pravna služba Crva sve to uredno objasniti pokisloj trojci.

    avatar

    16.05.2008. (13:17)    -   -   -   -  

  • pulić

    NE VUCITE ME ZA JEZIK

    avatar

    16.05.2008. (13:17)    -   -   -   -  

učitavam...