Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Darija Tesanovic

    Od kada su formirani svi ti Odbori, vijeca itd. ne znam ni za jedan, jedini slucaj da su odgovorili pozitivno u korist podnositelja/-ice.
    Dapace znam za slucajeve kada su i nakon podnosenja dokaza Medjunarodnim sudovima tvrdili i dalje isto, cak stovise da ti isti dokazi ne postoje !?!

    avatar

    13.05.2008. (13:40)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Peratoviću, čime ti nabijaš račun svojim posjetiteljima u korist ISP-ovaca? Daj provjeri koliko prometa nabije klik na tvoj blog u korist telekomunikacijske sirotinje.

    avatar

    13.05.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • pero postar

    http://jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2008,5,14,,119439.jl

    ajmo zeljko malo o ovome? sta se događa kad eph tako objavljuje takve stvari, pakt je narusen ili? i sto se događa da si emitiran na htv-u? i to kod latina o kojem je toliko toga tu napisano? odgovori molim te

    avatar

    14.05.2008. (10:51)    -   -   -   -  

  • Kapetan Kljuka

    Jeste Peratoviću, kako si se mogao poniziti gostovanjem u Latinici a svečano si obećao, nakon što te je Latin cenzurirao u emisiji "Mediji i mafija", da više nikada nećeš nastupiti u toj emisiji.

    I uz to, toliko si trubio na ovome blogu da je Mesić glavni kočničar potrage za nestalim novcem, da je instruirao svjedoke Biljanu Sučić (Terezija Barbarić) i Ferdinada Jukića, pa razvaljivao ulogu Saše Perkovića u tim Mesićevim prljavim rabotama..., a ništa od toga nisi ponovio u zadnjem svom nastupu. Jesi se pomirio s Mesićem ili te Latin opet cenzurirao, a ti šutiš kao p....?!

    Ili si nastupio u emisiji zato što su ti prethodno rekli da će gost u emisiji biti Mesićev kurir Romano Bolković, pa si sad popušio jer se Latinov i Mesićev prijatelj Nemanja alias Bolković u zadnji čas predomislio, a prepala se i Terezija Barbarić, Ferdinand Jukić?

    Zar ne vidiš (Zagijev razgovor s Cigijem u Globusu) i ta šuplja Latinica u kojoj su ti se između redaka upucavali Gordan Malić i Zoran Pusić (nisi ih nikada štedio), da je Mesić u meteorski silaznoj putanji, pa i neki d...lisci bježe iz njegove blizine da ih ne povuče sa sobom na dno? A nakon svega, ti mu ideš pružati podršku pojavljivanjem u emisiji koja mu je trebala spasiti obraz tako što napadaš HDZ-ove bivše ministre i premijere. Možemo li očekivati da će ti Mesić nakon tri godine što si bez posla naći kakvu sinekuru?

    avatar

    15.05.2008. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...