Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mistter

    Tako ti je to, oni koji su sudjelovali u tvojoj nevolji i namjeravali dobiti bodove na tome, sada te tapšaju po ramenima i kao pitaju za zdravlje...kao nemaju oni veze s tim.

    avatar

    11.05.2008. (07:57)    -   -   -   -  

  • sve bliže

    Eh, Željac, da sam znala da će biti tako zanimljivo, akreditirala bih se i ja :-)
    Možda ipak, dobro da nisam. Imam dojam da iz medija dobivam realniju sliku da SDP-ovci još dugo neće svoju internu euforiju, srdačne spike i dalmatinske dosjetke uspjeti prebaciti preko rampe, rečeno kazališnim jezikom. (vk)

    avatar

    11.05.2008. (11:10)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Mistter , na koga točno misliš i čime dokazuješ te tvrdnje?
    @sve bliže, haha ;) Vidjet ćemo. Za početak, meni je dovoljno što Milanović ne sluša savjete Iveka Pukanića (Stipe Mesić kao vođa ljevice), a nadam se da će i Željka Antunović shvatiti da poruke "kurira Pantovčaka" treba baciti u koš: Iako za sada tajanstveno šuti, po meni jedini izgledni kandidat za novog predsjednika SDP-a je Željka Antunović. Nakon što je pod svoje stavila Dalmaciju, treba učiniti i najvažniji korak - sklopiti pakt s Milanom Bandićem. Iako njihovi odnosi nisu idilični, ako žele preživjeti i nakon toga učvrstiti svoje pozicije, moraju djelovati zajedno. Koliko ih poznajem, a mislim da ih poznajem dobro, njima će biti dovoljna samo jedna zlatna ribica da iskoriste šansu.

    avatar

    11.05.2008. (13:45)    -   -   -   -  

  • čitatelj

    Drago mi te je bilo jučer vidjeti, pobjego si prije nego sam ti stigao stisnuti ruku. Imaš veliku potporu od nekih novih ljudi u SDP-u koji će kad tad doći u priliku maknuti STARE KADROVE (SKH, UDBA, KOS) i vinuti ideju socijaldemokracije tamo gdije joj je mjesto.

    avatar

    12.05.2008. (00:31)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..jako lijepa fotoreportaza,vidim da si na konvenciji bio svojevrsna zvijezda,dobro si se snasao,a kako i nebi u sdp-u uvijek dobro dođe onaj koga je hapsila " sanaderova policija " ,naime cijeli sdp je zrtva hdz-a jadni oni,toliko su iscrpljeni,toliko onemocali,toliko izgladnjeli da se vidi kako su prave zrtve,naravno tu mislim na slabasnog linica,doista covjek je nakon viktora lenca izgubio bar 300 grama..i ranku ostojicu je tesko,nakon sto privatno ratuje sa pukanicem vec godinama,sad mu se pruzili prilika da taj rat okonca svojom pobjedom,kad mu je protivnik zasluzeno na zemlji..vidim da se prisjecas i starih dobrih franjinih vremena,ali tako ti je to nakon 3 sijecnja i tisucu cvjetova demokracije,kad nas je obasjalo demokratsko sunce..i kad svi idemo kao hipnotizirani prema rajskim dvorima europske unije,koje su nam donijele te tzv demokratske promjene u nasoj pčociji svatko radi sto mu se hoce,vjerujem da si i sam osjetio to,uz opasku nije te hapsila sanaderova policija,takva ne postoji,kao sto ni u americi ne postoji busheva policija,u njemackoj policija angele merkel..ako tako rezoniramo nikud necomo doci..kako bi i mogao jedan cetrdesetogodisnjak dopustiti da mu vođa cijele oporbe bude covjek u 75-oj godini,makar i napravio,koliko ono,50 sklekova dnevno..i koji toliko toga prica a najmanje sto zdrav razum moze podnijeti da nisam siguran kako on moze biti vođa bilo cega a kamoli tako organizirane i ujedinjene opozicije kakvu imamo sada,cacic na jednu,mesic na drugu ( svoju ) ,zoki na trecu stranu..i to je sva oporba u hrvatskoj..vidim da si malo obradio i cudnovatu hlo,lijepo,no nebi bilo zgorega da koji puta obradis i naseg prvog balkanca denisa latina,tesko je postaviti njegovu dijagnozu,anamneza njegova velika i duga kao dilani transkripti iz ureda nesuđenog mladog vođe oporbe,naseg trenutacnog predsjednika,kako ga novinar koji sve zna a nista ne zna,ivan zvonimir cicak zove..
    ..za kraj najozbiljnije,ja pokojnog predsjednika tuđmana cijenim,iako kao mlad ne pamtim toliko to razdoblje kao vi stari,ali cijenim ga sigurno daleko vise od trenutacnog nam građanina predsjednika,koliko god to nekome smetalo..

    avatar

    12.05.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Koji je biser ova HDZ-ova olovka. Cijeni on Tuđmana pa valjda cijeni i njegove najbliže suradnike; Manolića, Perkovića, Mesića, Miloševića...

    avatar

    13.05.2008. (17:27)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    @45lines, ovi s kojima ste se družili su isti kao oni koji su Vas hapsili. Krasno društvo ste odabrali...
    ...muka mi je...

    avatar

    15.05.2008. (22:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...