Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sve bliže

    A zašto samo zdvajaš nad onima koji ti nisu odgovorili, umjesto da se veseliš što nas je barem dvoje reklo: naravno idi, u najmanju ruku treba policiju zatrpavati pametnijim poslom od odvođenja normalnih ljudi u ludnice.

    Nego, mene brine ova neizravna podrška SEEMO-a Pukaniću i njegovom "važnom listu". Ako Duka izvještava o političkim i korporacijskim pritiscima i restrikcijama, tko da svjetsku javnost obavijesti o ucjenama, pritiscima i ostalim protuzakonitostima koje umreženi Puki radi iz Nacionala?

    Saveta, pomozi :-)))

    avatar

    07.05.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • Darija Tesanovic

    Tako ti....a kome bi ti prijavio ??? Pitaj ljude poput mene i ostalih kako se nakon podnosenja dokaza i prijavljivanja ne samo policiji, nego i USKOK-u, sacekuje, pretuce, lazno prijavljuje ( bez posljedica) i slicno. Sve su to metode jos iz proslog sistema.
    Ne bojim se da cu biti likvidirana, jer imam previse rodbine izvan Hrvatske. Bitno je da se ne sazna, zato me i zatrpavaju sa kojekakvim pokusajima prisilnog lijecenja.

    Da, da....HUMSEC i ostali krivo "vide", nemamo mi toliko korupcije i org. kriminala nego smo totalno luda nacija. Znas ono "lud ni ne zna da je lud", pa ce nam sve to lijepo i objasniti.

    avatar

    07.05.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..mediji su danas pod politickom kontrolom ali i pod kontrolom raznih korporacija vise nego ikad ranije ,vise nego u vrijeme kako bi neki rekli tzv mracnog tuđmanovog razdoblja..samo na perfidniji nacin,naravno ne treba generalizirati,sto se tice prijetnji bilo anonimnih bilo javnih nebih se previse obazirao na njih tek ako ih doista smatrate ozbiljnim naravno prijaviti a sto drugo..ne vidim neki drugi nacin..

    avatar

    08.05.2008. (13:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...