Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sve bliže

    pa čak da je to stvarno pisala "mala Sara", kako joj brižni otac dopušta da bdije tako kasno?

    avatar

    05.05.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • Mamica su štrukle pekli

    @sve bliže, "Zovi policiju! Na tateka su pucali", tim riječima je "tatek" opisao kako je uključio kći u priču u atentatu. Ak' je kći tako "velika" zašto ju traži da ga zove "tatek"? Je li to "bolestan" odnos il' svi tak u Turopolju zovu očeve? I zamisli, siroti Ivek nije sam mogao dobiti policiju, a kad se sjeti može razgovarati s vrhom države, DORH-a, neg je nazvao kći da ih ona zove, a on otrčao do murje pred Stipinim vratima. Potpuno sam uvjerena da je i Stipe izravno uključen u lažiranje atentata na tateka Pukicu. A onaj komentar "koncaibanane" mogao je napisati i Aleksandar Stanković jer se prijetio Bancu da posjeduje pismo S.P. i skoro ga pročitao u NU2. A morti je Jurdana dobil taj zadatak il Rudanica il Zoki Ferić?

    avatar

    05.05.2008. (13:39)    -   -   -   -  

  • Mamica su štrukle pekli

    "S obzirom da je Sara još uvijek maloljetna, postavlja se pitanje je li etično na portalu držati njene komentare. Od Mile Jelavić, pravobraniteljice za djecu, doznajemo kako Sarino pismo majci može ostati pod tekstom intervjua, osim u slučaju da sama Sara zatraži njegovo uklanjanje s portala."

    Pa iz stana Mirjane Jusup Pukanić mogao je postati i Ivo Pukanić. Ako komentar može ostati na portalu kao pismo S.P. zašto mediji ne smiju objaviti njeno pismo koje ima Aleksandar Stanković? Zašto Javno.hr onda ne interviewira S.P.?

    avatar

    05.05.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • Mamica su štrukle pekli

    Malkice me počinju živcirati i ti s Javnog. Ako su otkrili s kojeg je servera postano pismo S.P. zašto nisu provjerili IP adrese nickova "vitomir" i "nistanesto" za koje isto postoje indicije da su bili prikačeni s istog servera. Bez obzira što su profili naglo izbrisani, postoje logovi na serveru Javnog i lako je provjeriti odakle su se kačili. Ma nema kod nas istraživačkog novinarstva. Samo žutilo. Istina, neki su nakačeni i na bijelo. Baš sam neke poznanike iz Limba "jahače na bijelom" vidjela u Red Carpetu na fešti "Extre".

    avatar

    05.05.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • zane

    Mamica su štrukle pekli ¤ Ovu ''dramu'' oko ''atentata'' na pukya, obavezno treba u strip pretvoriti.

    avatar

    06.05.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • cvjetići

    I ja vjerujem Mirjani P.

    avatar

    07.05.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...