Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • dordora

    Ma ne samo da ste nepismeni nego ste i bolesni.
    Zbog nepismenosti - natrag u pučku školu!
    Zbog bolesti - hitno liječniku!

    avatar

    27.04.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  • marmajfok

    slazem se... totalno je bolestan taj Marin Tomulic... bolesni um

    avatar

    27.04.2008. (16:29)    -   -   -   -  

  • ljerka94

    Da...Nek' ga se objesi! :-)

    avatar

    27.04.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • ljerka94

    mitoman i lazljivac... stari udbas, Tomulic nikada nije usao u crkvu... nek se objesi! :)

    avatar

    27.04.2008. (16:47)    -   -   -   -  

  • Umrli

    Stjepan MESIĆ je ne samo prepreka Hrvatskoj u europskim integracijama već predstavlja i opasnost za Europsku Uniju.

    Ovo je vise nego tocno i bez tog lika bi vec bili u EU !

    avatar

    27.04.2008. (18:15)    -   -   -   -  

  • Darija Tesanovic

    Cinjenica je da zna za sve sto se radi u KBC "Vrapce", da oni koji su prosljedjeni dalje se strahovito boje tzv.10-tke, odnosno 10 odjela. Da isti "suradjuju" sa dr.Estom Susic, Marijom Curac, Saric, socijalnim pedagogom Bozidarom Ilicem (odgajatelj u BOLS-u) i da cijelo ovo drustvo ukljucujuci i policijske djelatnike nazivaju Ivana Damjanovica (uprava za zatvorski sistem) IDIOTOM, BUDALOM, KRETENOM, jer je u vise navrata zahtijevao da se ispostuje zakon. Osobno sam bila prisutna kada su psovali: "Jebo mu pas mater, kako je opet saznao !?!"
    Tako sto nisu svi u ovoj zemlji bez morala, bez ljudskosti, ma koliko se progonilo i prijetilo svjedocima. Nismo svi demokratski presutno glasovali za mito, korupciju i organizirani kriminal u svakoj pori ovog drustva.

    Pacijentica koju sam spomenula u komentaru na prethodni tekst je jedna od svjedokinja u slucaju Bagaric, vise nije sposobna svjedociti, ostali su u misjim rupama...

    Da bi se nastavila pljacka imovine Ane Jendris-Jelesic nakon Vrpca je proslijedjena u OKZ Zagreb (Remetinec) gdje je kontinuirano sedirana. Vise puta dnevno je primala punu saku tableta koje je propisala Dr. Esta Susic koja je nakon toga i unaprijedjena u ravnateljicu BOLS-a. Ani trenutno pokusavaju otudjiti i nekadasnju odvjetnicku kancelariju u Ilici 53a i naravno osuditi ju zbog nepocinjenih djela. Eto otkud sve veci broj beskucnika u ovom gradu i zemlji.

    U slucaju Pukanic ne moze samo lijecnica opce prakse biti odgovorna, odgovorni su i oni koji su "presli" preko njenog "propusta". Dakle pravno postoje i supocinitelji.
    Naravno da nisu bili "zadovoljni" lijecenjem u KBC Sestara Milosrdnica, jer u istoj bolnici radi i Dr. Moravek subspecijalizacija ovisnosti, koji eto njihovim rjecnikom nije sistemski igrac, odnosno odbija suradnju.
    Ivo Pukanic je toliko dugo ponavljao svoju laz da su i drugi poceli grijesiti za njim "malodobno dijete". Ne, njegova kci je starija maloljetnica koja ima svoja zakonska prava, shvacao on to ili ne.

    Materijala ima, ja sam samo jedna u moru svjedoka. Isti su postali toliko bahati, arogantni i sve javno komentiraju, tako da pisati nekome da je lud, bolestan, nepismen, a sve se zna, vidi...itd je vise nego jadno, nisko...I na kraju krajeva zakonom kaznjivo zbog povrede prava zrtava na oporavak. Postoji i termin sekundarne traumatizacije, bilo mi je gore vidjeti sto se nekim ljudima dogadja nego ono sto se meni osobno, ne i mojoj kcerki Lari, izdogadjalo.

    Ove stoseve ubacivanja komentatora, pa cak i provala lozinki i zloupotreba adresa i nickova sam prosla na Indexu i iskljucivo hrvatskim servisima.
    Jos jedna slucajnost ?!?

    avatar

    27.04.2008. (18:47)    -   -   -   -  

  • gustamagla

    kako je-je ali skorpije stezu obruc pa kad pocmu ujedati ...eh moj burdosu dolaze teski dani ,dani placanja racuna

    avatar

    27.04.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • exorcist

    udba je sotonska organizacija u rukama henesi grupe. udba drži sve konce života u hrvatskoj pod kontrolom. udba je izvršila privatizaciju. udba drži u šahu hrvatske robove i kmetove. udba kafkijanskim scenarijima uništava svakog samosvyesnijeg čovyeka koji nije pod njezinim utjecajem. udba stigmatizira nepodobne ljude nevyerojatnim spletkama i tračevima. najveći i temeljni poduhvat udbe je kriminalizacija hrvatske demokratske revolucije i instaliranje u fundamente moderne hrvatske države komunističkih ikonografija i idola. naravno da je to nevyerojatno glupo i kontradiktorno, no mesić i kompanija jezde zacrtanim smyerovima, a vryeme neumoljivo čini svoje. panta rei. zahvaljujući glupanima poput pašalića i kompanije hrvatska su zajašili ovi jahači apokalipse. a, morti su pašalić i kompanija dio iste priče. sudeći po glamuroznosti poduzetničkih aktivnosti bit će da je tako. hrvatska traži nove heroje koji bu je izbavili iz podmukih neprijateljskih stremljenja. hrvatska je bolesna od komunističkih upala. vryeme je za antibiotike. ne može se hrvatska demokracija graditi na totalitarnim ikonama i diktatorima. no, politika je kurva. idemo dalje.

    avatar

    27.04.2008. (21:25)    -   -   -   -  

  • exorcist

    jedan od ključnih poteza udbe je i promoviranje antihrvatske ljevice u legalnu i legitimnu političku opciju u hrvatskoj, koja je skoro došla na vlast. postavlja se pitanje ima li u hrvatskoj dovoljno pametnih političkih ljudi koji će pokrenuti autentičnu i autohtonu hrvatsku ljevicu utemeljenu na hrvatskoj demokratskoj revoluciji, a ne na antihrvatskom totalitarizmu. dakle, prkosnu i urnebesnu ljevicu koja bi zastupala interese siromašnih hrvata. slava demokratima, a totalitaristima i diktatorima pas mater.

    avatar

    27.04.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • Mortymair

    Ljerka94, ti si očito mesićevka. Pa po čemu bi Tomulić trebao biti udbaš, lažljivac ili mitoman,...to što govori istina?!

    avatar

    29.04.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • dordora

    znamo tko je taj pokvareni Tomulic

    avatar

    29.04.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...