Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Pluton

    Neznam da li bi se smijao ili plakao - uz našeg "konzistentnog" premijera (jel treba spominjat Rivu 2002., Veronu, satove, .....) koji je takav kakv je, ja ne vidim alternative. Onog tulavog Milanovića? Čovjeka koji je izgubio sevirane izbore, pa sad ne zna bil kakio ili piškio? HSP kojeg je Anto doveo na rub propasti? Prodane duše Seljačko -Liberalne? Jesam li nekog zaboravio .... aha HNS. Vjerojatno su prezaposleni unutarstranačkim problemima da bi primjetili kuda "plovimo".
    Mi smo bivša država - mogao bi naš dragi premijer za koju godinu izdat biografiju - Hrvatska 1991 - 2008 - Od Jugoslavije do NATOslavije (ili EUslavije - pa što dođe prije). A kako smo šaptom pali .... nevjerojatno. Doslovno bez ispaljenog metka (da bar netko organizira makar simbolične demonstracije ....). Nevjerojatno.

    avatar

    11.03.2008. (11:39)    -   -   -   -  

  • nekitamo

    Sjećate se nekad brojnih "gastarbajtera"? Vani su bili manji od makovog zrna: trpe, šute i rade, a ako treba i govno će 'izist' jer znaju da će sve to doma kompenzirati, da će se doma moći do mile volje kurčiti i bahatiti pred zavidnom sirotinjom.
    Čemu se onda čuditi aktualnom modelu naše vanjske politike diktiranom od strane nekadašnjeg "gastarbajtera"? Najbolje ga ilustrira naslovnica jednog Ferala iz 2004.

    avatar

    11.03.2008. (16:19)    -   -   -   -  

  • nekitamo

    Sjećate se nekad brojnih "gastarbajtera"? Vani su bili manji od makovog zrna: trpe, šute i rade, a ako treba i govno će 'izist' jer znaju da će sve to doma kompenzirati, da će se doma moći do mile volje kurčiti i bahatiti pred zavidnom sirotinjom.
    Čemu se onda čuditi aktualnom modelu naše vanjske politike diktiranom od strane nekadašnjeg "gastarbajtera"? Najbolje ga ilustrira ova naslovnica jednog Ferala iz 2004.

    avatar

    11.03.2008. (16:22)    -   -   -   -  

  • cvrčak

    narode, probudimo se! Slovenci nas drže za stoku sitnog zuba, Talijani nas ne doživljavaju, EU u koju srljamo doživljava nas kao podanike, svakim danom im sve jasnije dajemo do znanja da mogu nama brisati pod kad god požele. Istina, mali smo,mogu nas sravnati s lica zemlje kad god požele, ali kad bi i bilo, žao mi je što su Hrvati zaboravili sve naše vojnike koji su dali život, a zašto; da bi mi danas svijetu prezentirali stav: samo izvolite, poslužite se čime god želite. Zbilja jesmo stoka sitnog zuba. Kako da nas danas-sutra poštuje ta Europa kad nemamo petlje braniti svoje!? Ljudi, treba izaći na ulicu, usprotiviti se tom bezumlju naše vlade, koja izdaje sve hrabre ljude koje su dali život za ovu zemlju. Pa na što smo mi Hrvati spali,da dozvoljavamo ciganima da dijele okolo ono što je naše. TUĐE NAM NE TREBA, ALI NAŠE NE DAMO. LJUDI VRIJEME JE DA IZAĐEMO I NA ULICE AKO JE POTREBNO, BRANITI ONO ŠTO NAM PRIPADA, BRANITI ONO ZA ŠTO SU ŽIVOTOM BRANILI NAŠI OČEVI,SINOVI,BRAĆA! Nećemo biti robovi EU!

    avatar

    11.03.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • Njofra

    kod nas u Istri ribari već počeli prosvjedovat " Bolje krepat, ali ZERP ne dat", nažalost prije će ono drugo

    avatar

    11.03.2008. (22:54)    -   -   -   -  

  • elvismol

    NE EU, NE NATO. Ali zasto ja to uopce kazem. Tko mene, obicnog gradana pita, u koju sotonisticku zajednicu od ove dvije cemo uci? A uci cemo u obadvije, htio to narod ili ne.

    Mi Hrvati smo DOKAZANE OVCE. U nama nema nista revolucionarnog. Kada cemo izaci na ulice, kada??? A znate sto je od toga svega najsmjesnije. Evo vidim, ZADARSKI RIBARI DAJU PODRSKU VLADI I PREMIJERU DA NE UKINE ZERP.A budimo realni, nije se ni provodio, osim par izuzetaka sa pocetka godine, sto je bilo mazanje ociju javnosti. Ej, pa da su tamo ortodoksni desnicari, to sam znao, ali da su bas tak glupi k'o ovce (uz duzno postovanje), nisam znao.

    Uopce nisam vidio da mediji nesto dizu paniku oko toga, NISTA. Da nije EU mozda usutkala medije, JE.
    Ako u dogledno vrijeme, ne organiziramo prosvjede, i ne srusimo vladu, i ne zastitimo Jadran. Ocekujte, kako ce skladistiti nuklearni otpad tamo na Jadranu, i eksprementirati sa atomskim bombama.....a sve to, jer smo ovce.

    "Ne srljajte k'o guske u maglu"-poznata je Radiceva, koji je sada sigurno okrece u grobu.

    Prodani smo, ali nemojte reci tudom krivicom,...prodani smo zahvaljujuci sebi samima.

    avatar

    12.03.2008. (02:45)    -   -   -   -  

  • nitko i ništa

    nije baš fer to sa zerpom

    avatar

    27.03.2008. (22:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...