Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Tinolovka

    .tvoj je blog jedan od apsoluno boljih na blog.hr servisu,ali si previse politicki obojen pa prema tome ne mozes biti potpuno objektivan,sto dokazuje i sadrzaj stranice,govor sa rive,jamstvena kartica ,tekstovi u boxu itd..sto je tvoje apsolutno pravo i ja to respektiram u svakom slucaju..međutim u zadnjih osam godina hrvatsku drmaju tolike afere od viktora lenca,sisacke zeljezare,lazni ili pravi invalidi domovinskog rata,za vrijeme racanove vlasti,pa brodosplit,bechtel za vrijeme ove vlasti,tako da ova najnovija sasvim je bezazlena kad ju stavis u kontekst onih prijasnjih,a i nije prava ni zadnja u kojoj ima prste zagrebacki gradonacelnik i njegov holding,od cvjetnog trga pa nadalje,problem je sto kod nas nikada i nitko nizašto ne snosi ni politicku a kamoli onu drugu kaznenu odgovornost i dok je tako afera je bilo i bit ce...osobnog sam uvjeenja da savrseni zlocin ne postoji a i nisam sklon tako teskim rijecima a da nemam konkretnih dokaza..no to je samo moje misljenje..ne mora biti tocno..

    avatar

    07.03.2008. (13:24)    -   -   -   -  

  • Pluton

    Tinolovka - uz dužno poštovanje ovo je jedan od najglupljih komentara koje sam u životu vidio - pogotovo od nekog ko se fura na "intelektualu"
    170 milijuna je za tebe minorna afera - pa mi Hrvati smo stvarno u banani kad se više ni na 170 milijuna ne okrećemo - šta, sve ispod milijarde nije vrijedno spomena. Jesli li se probala upitat kad će i ta milijarda postat "sitniš" i kad se nećemo okretat ni na 10?
    Radi takvih ko ti sam i izgubio nadu da će ova "ovčja" nacija ikad bit u stanju postat nešto drugo osim sluge pokornog (pa ko god bio gospodar).

    avatar

    07.03.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • ANONIMKA

    BRAVO PLUTONE, SLAŽEM SE S TOBOM!

    avatar

    07.03.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • nekitamo

    Što povezuje Dinamov stadion, Sveučilišnu bolnicu, Domovinski most i još neke nedovršene kapitalne objekte po Zagrebu osim činjenice da predstavljaju pokriće za razne muljaže s gradskim proračunom već desetljećima? Ne znate? Sve ih je gradila Industrogradnja d.o.o. A kako grad plaća za te usluge? Evo ovako: http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1253-07-INDG_Dopis.pdf

    Prije nego se sažalite nad jadnom, zakinutom Industrogradnjom, podsjetit ću vas i na Golf & Country Club aferu - da, i tamo su izvođač radova. Hm, čiji su ono odavno isplaćeni stanovi nedavno postali predmet ovrhe... ah, da - opet Industrogradnja.

    Pa mislim, fakat nema sreće ta njihova uprava s izborom poslova... sve samo nekakve afere i katastrofe, a oni ni krivi, ni dužni...

    avatar

    07.03.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • cappy

    Mene zanima jedan podatak. Kada se raspiše natječaj za gradnju nekog objekta primjerice, kao što je to u ovom slučaju trebao napraviti Grad(da li je to napravio), na natječaju se otvaraju kuverte sa ponudama...jel tako? Pobjeđuje ona najpovoljnija, najkonkretnija itd. Barem bi tako trebalo biti. Znači Industrogradnja dobija posao izgradnje MSU na temelju svoje ponude da će oni to napraviti za recimo 200 milijuna kuna. Kako je onda moguće da kad oni kažu da to ipak dođe više mi to plaćamo iz svojih doprinosa? Mislim, ne bi li bilo logično, dapače jedino tako bi se i trebalo raditi, da kada prekorače budžet koji su predvidjeli i ponudili na natječaju ostalo pokriju iz vlastitih prihoda? Jer inače čemu ti natječaji. A ako nisu u stanju to završiti jer nemaju lovu, tužiš ih za kršenje ugovora i raspisuješ natječaj za nekoga tko to može napraviti...ili ja nešto krivo shvaćam u cijeloj priči? Bit će da sam samo naivan pa vjerujem da se u ovoj državi stvari rade prema zakonu, bez malverzacija.:-))))

    avatar

    07.03.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    ..Pluton

    ..najprije ja sam musko,drugo ne " furam " se ni na što,vec je to moju SUBJEKTIVNO mišljenje,dakle mišljenje koje je samo moje i na koje imam pravo,sto ne znaci da se svi moraju slagati sa onim sto sam ja iznio,moj osvrt je iznesen na temlju vecine postova na ovom blogu a oni su mahom antihadezeovski i antikonzervativni,što opet ponavljam vlasnik bloga ima apsolutno pravo na takav stav i kao sto rekoh ja to respektiram,nije mi jasno samo sto bi trebalo znaciti :
    " komentari tipa "Super ti je blog, posjeti moj" biti će obrisani i prijavljeni administratoru, što u konačnici vodi ka brisanju vašeg bloga. "

    ..naime sto ako neko dijete od 10 godina zaluta na ovako ozbiljan blog i ostavi komentar takvog tipa,zar bi vlasnik imao srca prijavijaviti taj blog pa da ga se obrise,ne vjerujem,jer svatko se uci i pise najbolje kako zna..ja ne volim bahatost i nema nikakve veze jesem li na cool listi ili almost cool listi ( kao sto jesam ) ,vec je moje postovanje i moj respekt prema svim blogerima bez obzira na teme o koje pisu jednak i svaki trud cijenim jednako te se na svaki komentar udostojim odgovoriti jer je to pošteno,jer to nalaze elementarna pristojnost..e sad s obzirom da si ti plutone se javio kao anonimni korisnik a ja ne,onda ti vise ne mogu a i ne mislim odgovoriti,naime nismo u istom polozaju...ja cijenim nacin na koji CNN pise jer kad to tako nebi bilo ja onda nebih ni dolazio na ovaj blog,jednostavno se razilazimo u misljenju,sto je i njegovo i moje legitimno pravo..sve vas pozdravljam i lijep vikend vam zelim...

    avatar

    07.03.2008. (17:45)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Bas san gledala neku vecer na tv, kako su sanader i ekipa tili mesica sredit, u rukavicama te preuzet neke njegove posle.Htjedoh reci, da je Sanader tako opasan covik, da kada bi dosa na vlast ka predsjednik, imala bi osicaj da je dosa Hitler.Opasan covik,ali dosta nekulturan.

    avatar

    07.03.2008. (18:10)    -   -   -   -  

  • pod_povecalom.bloger.hr

    najtužnije je što nitko ne odgovara a ne postoji ni inicijativa o zakonu u političkoj i drugoj odgovornosti... nažalost nam to dokazuje koliko je cijela vladajuća ili opozicijska garnitura sklona zdrpi pa ne briši, ili ti savršenom zločinu. rupom u zakonu preko rupe na računu!

    det. Šerlok

    avatar

    08.03.2008. (01:40)    -   -   -   -  

  • Njofra

    pretpostavljam da je cnn stanovnik stanovnik Zagreba pa zato ima jako puno svinjarija iz Zagreba, nije Zagreb jedini, u Poreču se grade bespotrebni kružni tokovi i naravno peru šoldi, grad prodaje zemljište za podzemnu garažu, a iznad će se dizat poslovni prostor za koje naravno neće biti dozvole, komunalno poduzeće parking posluje sa gubitkom, iako su parkingzi puni od jutra do mraka, grad dopušta uništavanje gradskih znamenitosti u suradnji sa konzervatrskim odjelom, itd. itd.

    avatar

    08.03.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • niko

    Tinolovka...

    a o kome da piše kada je konzervativna stranka na vlasti, to ti ne stoji. imaš i puno kikseva od sdp-ovaca, pogledaj na stranici dolje desno malo. pa vidiš da čovjek po bandiću puca svako malo a on nije hdz-ovac...

    avatar

    08.03.2008. (22:10)    -   -   -   -  

  • otkrio

    Mladen Bajić i odbjegli Svjetlan Stanić, oboje su članovi Rotary Club-a hrvatska (Splitska podružnica). Rotary klub je internacionalna organizacija (jedna od) za novačenje uglednih i utjecajnih članova u masonske lože. Masoni Vladaju svijetom. pozdrav

    avatar

    09.03.2008. (01:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...