Komentari

crofallout.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • teuta

    DA, ako to tako gledaš zaista je sve crno a ne samo sivo. I ja ponekad upadnem u takvo stanje no nastojim se iz toga izvući misleći na ljepše stvari kojih zasigurno ima. Ne mora to biti nešto spektakularno i veliko...dovoljno je pomisliti na nadolazeće proljeće itd. Dakle, meni za sreću nije potrebno puno jer istina jest da se život sastoji od malih stvari, zar ne?
    Mene je najviše naljutilo pa čak i razbjesnilo to što se neće raditi nedjeljom. To je čisti kretenizam. Umjesto da se izbore sindikati da se ljudima plaća po zasluzi!! To bi bilo sigurno bolje i efikasnije. Zamisli, mi kako turistička zemlje prihvatimo takav glupi zakon! Pozdravček prijatelju...cmokkkk.

    avatar

    07.03.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  • Santea

    Znaš šta nečeš mi zamjeriti ako ti kažem da nisam post pročitala,ali vratim se opet,pa ću temeljito iščitati:)
    Nego dolazim ti pomalo ljuta.Sječaš se ti kada si mi preporučio igru The witcher?E pa prije nego sam se totalno zagrijala za nju morao si mi i reći da moram imati zvjerku od kompjutora jer ovako svaki loading čekam po 10-ak minuti,a ne mogu je prestati igrati!!!Ubit ću te jedan dan!!:))

    avatar

    07.03.2008. (18:31)    -   -   -   -  

  • sewen

    4 dana već pada kiša! I to je dovoljno da čovik ispali! Ma pusti politiku (sve je danas politika) - Oni se neće dogovoriti ni s nama ni bez nas....

    avatar

    07.03.2008. (21:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...