Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • cappy

    eh, dobar početak kao upozorenje i katastrofa završetak...urota o nacističkom blagu u vatikanu? sad nitko neće ozbiljno shvatiti problem pedofila

    avatar

    06.03.2008. (10:22)    -   -   -   -  

  • Mo Chuisle

    "CNN" ti se razumiješ u pravo i služenje u crkvi ko Marica u krivi k***c. Pojma neaš što Jutarnji želi i ko mu je naložio to da blati crkvu đe god stigne. Što nisi do link od Glasa Koncila nego od Jutarnjeg? Prozvani svečenik jest kriv i jest kažnjen - a ti bi kažnjene ljude odmah pred strelljačku družinu partizana, kojima očito i ti pripadaš.
    Daleko više pedofila imaš u tzv. elitnom društvu i ko se njih dira. Lupaj po crkvi čim god stigneš. Clas Koncila valjda ima pravo nastaviti zagovarati ono dobro što crkva radi. A ti bi njima i to zabranio. Zabranio bi im zagovaranje poslanja dobra. Koliko znam crkva je javno osudila pedofiliju i u svojim redovima, a to si propustio navesti - namjerno ili ???

    avatar

    06.03.2008. (10:40)    -   -   -   -  

  • Elektra design

    @Mo Chuisle - ako je Crkva javno osudila pedofiliju u svojim redovima, zašto sada pak staje u obranu pravomoćno osuđenog pedofila?
    I da, sve ovo zajedno mi je odvratno. Osobno smatram da bi pedofile trebalo trajno zatvoriti u ustanovu jer je očito da se oni izliječiti ne mogu. :/

    avatar

    06.03.2008. (13:19)    -   -   -   -  

  • ATEIST

    CNN ovaj ti put dajem za pravo u crkvu nebi ni macku pustila a kamoli dijeti,sjeti se samo Bozanica kad je doso perdercina imal je 20kg s krevetom a sad mu treba klupa,svi ti besramnici su nist drugo do pederi,pedofili,zgadile su im se vec one stare ofucane sestrice i ve ganjaju malu djecu,tim gadovima treba zabraniti da ostaju sami uz djecu ak nema nadleznih da ih kontroliraju,Vatikanski Nacista Detusche Papino ima prokleto lijepu studentsku biografiju,CRKVI ZABRANITI ULAZ U SKOLE I U POLITIKU nek banda idu da rade a ne da ono kaj politicari ne pokradeju onda oni rest opeljase v svoju skreblicu i svoje mazohisticke hormone prazne na malodobnom djecom sve taj sljam pozatvarati.

    avatar

    09.03.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  • ATEIST

    A tebi Gospodine MO Chuisle Hrvati njemaju v rijecniku "de" znaci ti si onaj HR iz Hercegovine nije ni cudo mister kaj stojis iza crkvice jer vi Hercegovci ste vidoviti pa vidite i majku bozju samo neznam kak to da vi se vidite a drugi koji nemaju grijeha(mala djeca su bez grijeha)ili oni koji ne zaraduju u ime Boga (interesantno kak vi znate da Bog ima Mamu a de pa mu se tata zgubil) nebreju nist videti,Medugorje ste od sumarka za kratko vrijeme dobili miljunski vrijedan grad i se na racun vasega boga i njeguve mame, a se kaj ste imeli imeli ste kamenjare i kucice na bosanski nacin (bila sam na puno mjesta imala sam kaj videti i to prije rata) jedino kaj ste zajebali sterali ste s tim svojim crkvenim vidovnjakom koji je napuntal djecu da isplustaju lazi o prikazivanjima zmije s kamenjaruv i poremetili im mir a bile su naseljene prije vas oduzeli ste im s tim svojim vilama na brzinu izgradenih na temelju lazi njihovu teritoriju i narusili im prirodnu ravnotezu.Istrijebili ste zmije a ve se svercate da okupirate i nasu teritoriju u HR i gomilate se saki dan se vise,al ste se malo za J,,,,i nijesmo vam mi zmije ,jos malo kad vam vas ivica s juga zavrsi mandat bumo vidli de bute onda isli na onu teritoriju kaj ste ju za rezervu ostavili u vasoj velikoj drzavi.

    avatar

    09.03.2008. (00:41)    -   -   -   -  

  • nitko i ništa

    pedofil...?

    avatar

    27.03.2008. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...