Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Fresh 'n' Fit

    Mislim da je kod nas osnovni problem kod nemoralnosti proglasavanja kojekakvih kriminalnih radnji drzavnom tajnom, samom cinjenicom da su takva djela pocinili visoki drzavni duznosnici.

    Da ne nabrajam sad primjere, o tome su pisali i Globus i Nacional u zadnjih 17 godina, pa nikom nista. Pardon, nije bas nikom nista. Na odgovornost su umjesto pocinitelja pozivani novinari koji su to objavili.

    avatar

    21.02.2008. (10:49)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    Kao prvo, tu dvije stvari. Državna tajna je državna tajna i tu je zakon jasan i nedvojben a takva mora biti i profesionalna etika (poštuje je čitav civilizirani svijet odnosno onaj kojim se takvim proglašava - no i tu postoji dvojba). Suglasan sam da ima puno nemorala u pogledu toga što jest a što nije tajna ali ... Dragi moji novinari, niste li vi prvi koji se trebate onu Isusovu: 'Neka prvi baci kamen onaj koji nije zgriješio.'

    Činjenica jest da ste, ne govorim o pojedincima, već kao grupacija, napravili previše sranja ili kako bi se to izravno reklo lagali pa se zato trebate pokriti po ušima (bez obzira da je sve individualno) . To se naravno ne odnosi na pojedince ali ... Nema tog sistema i situacije u kojoj ne strada poneki nevin. Strada li i ako je dovoljno uporan, ulazi u legendu, o njemu se snimaju filmovi ili ostaje anoniman ali jeben. Ne strada li, o tome pokorno šuti kao dobri vojak Švejk. That's the life.

    Svi smo mi ponekad gosti kod Kalina,
    Bocaccio

    avatar

    22.02.2008. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...