Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Post je jedan pravi "mali" istraživački podvig. Čestitam! Znači, cilj Karamarkove ekipe je diskreditirati iniciativu Krug za trg i lustraciju masovnog ubojice iz javnog prostora ? Zanimljivo je to s ustaškim simbolima i znakovljem, uvijek se pojavi kad je u pitanju raskidanje veza s totalitarnom prošlošću Titove Jugoslavije. Sada vidimo da postoji i pravi crostore za on line prodaju ustaških značaka i odora (jesu li Karamarko, Perković Josip & Co tako opskrbljivali i Đapića i njegove pristaše kad je HOS branio Vukovar pa su Tuđman i Manolić pripremali optužnicu Dobroslavu Paragi zbog obrane Vukovara? ) Uvijek sam se čudio zašto Valdec u Istrazi izbjegava određene vruće teme. Sada znam zašto. Hvala Vam, 45 lines što ste me prosvijetlili.
    I ja sam uvjeren da je sada cilj akcije diskreditirati ionako diskreditiranog Sindičića, ali njemačko pravosuđe ide kao i svako normalno neideologizirano pravosuđe logikom da se riba čisti od glave, prema tome sve je jasno; vjerojatno Sindičić ima putra na glavi u vezi obitelji Ševo odnosno njene likvidacije i likvidacije male, dvanaestogodišnje Rosemarie Ševo (o kojoj u Hrvatskoj nitko ne piše ali smo se rapisali o obitelji Zec, dakle, opet smo, kao društvo, licemjerni), ali netko mu je onda i izdao zapovijed, a taj netko sa svojim drugovima mirno živi u Zagrebu. Bitno je ono što udbaško podzemlje nikako da shvati: riba se čisti od glave, staro je pravilo od vremena rimskog prava;-) Lijep pozdrav, 45 lines, Vaši su tekstovi nadahnuće mladim gneracijama i našoj mladoj demokraciji!

    avatar

    19.02.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @CRNI BLOG KOMUNIZMA, nemojte pretjerivati ;) Navući ćete gnjev dežurnih SOA-inih komentatora koje koordinira Tomislav Milčić s mjesta šefa kabineta ravnatelja Tomislava Karamarka. Milčić za to mjesto, navodno, nema adekvatnu stručnu spremu, pa je sad pri završavanju nekog fakulteta u Zaprešiću.
    P.S. Slijedite moj primjer! Nemojte se na njihove provokacije osvrtati! :)

    avatar

    20.02.2008. (00:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...