Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Zar predsjednik Mesić nije x-puta do sada rekao da svi moraju biti jednaki pred pravosuđem?

    Milka Planinc (djevojački Malada, koja je stupila u partizane u kolovozu 1943.) nije ispitana od krim-policije jer, kako je rekao jedan kriminalist - za takvo što nemaju "političku dozvolu".
    Zato je politička dozvola za Vaše ispitivanje došla u krim-policiju, zanimljivo, ali za one koji su odgovorni za TISUĆE ubojstava u vrijeme "oslobođenja" 1945. nema političke dozvole. Podsjećam, Mirko Norac je osuđen zbog sudjelovanja u ubojstvo četrdesetak Srba u Gosipću, što je okey da je osuđen, jer ubojstvo je ubojstvo, ali nesrazmjer u ubojstvima 1945. i 1991. je nevjerojatno velik, kao što je i dvoličnost u optuživanju od strane titoističkog pravosuđa RH nevjerojatno velika.

    Njemački znanstvenik Dr. Malte Olschewski je u Euroazijskom magazinu (Eurasisches Magazin) u izdanju za veljaču ove godine ustvrdio da na prostoru bivše Jugoslavije živi na slobodi NEKOLIKO STOTINA MASOVNIH ZLOČINACA iz 1945., i da NITI JEDAN JUGOSLAVENSKI KOMUNSITIČKI RATNI ZLOČINAC nije do danas osuđen !!!

    Zajedno s Milkom Planinc je kazneno prijavljeno 15 partizanskih zapovjednika zbog osnovane sumnje da su na Kočevskom rogu počinili teške ratne zločine nad oko 30 tisuća hrvatskih ratnih zarobljenika. Jedna od žrtava na Kočevskom rogu trebao je biti i otac od današnjeg hrvatskog premjera, nedavno preminuli, kojega je iz kolone smrti u zadnji čas izvukao jedan partizan iz njegova kraja, zajedno s još dva ili tri njegovih ratnih drugova koji su jož živi, ali koje DO ne smatra potrenima pozvati kao svjedoke. Istražitelj krim-policije je također rekao da nema političku dozvolu za saslušanje kazneo prijavljenog za ratni zločin Stjepana Hršaka (koji je zato nedavno imao intervju u JL), komandanta OZNE u Krapini 1945, odgovoran za ubojstva 13 tisuća hrv. ranih zarobljenika, 600 hrv. civila i 20 svećenika i redovnika koje jenavodno ubio iz svoga pištolja tipa "Walter, 7,65 mm". Da je policija izvršila pretres njegova stana na Tuškancu, kao što je izvršila revno pretres Vašeg stana, mogla je zaplijeniti oružje s kojim su počinjena ubojstva nad franjevcima i svećenicima u lipnju 1945. godine. Uz ekshumirane posmrtne ostatke (1163 egzaktno) iz maceljske šume to bi već bio dobar početak za jednu dobro utemeljenu optužnicu. Ali Stjepan Hršak je još uvijek "antifašistički" bog i zaštićen politički od udbaškog podzemlja.

    Sad znamo zašto nema pravne države - udbaško podzemlje sprečava svaku, pa i najmanju inicijativu da pravosuđe počne djelovati na načelu pravne države, jer, kad bi profunkcionirala pravna država brzo bi na vruću optuženičku klupu sjela mnoga gospoda (i dama) koja su bila u službenoj audijenciji kod predsjednika Mesića, kao na pr. Paradžikove ubojice.
    Jesu li udbaši čitali Hemingwaya? ("Ne pitaj kome zvono zvoni - tebi zvoni!" - Vrijedi više nego ikad za naše drage udbaše - posljednje relikte staljinizma na našim prostorima.

    avatar

    16.02.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @CRNI BLOG KOMUNIZMA, problem je u Mladenu Bajiću i DORH-u. Što se tiče zločina za koje je nadležno zagrebačko ŽDO kompletni pisani materijal, uključiv raspoloživu dokumentaciju iz Državnog arhiva, bio je kompletiran početkom ovoga tisućljeća, ali ga je po nalogu Mladena Bajića, Ivica Ovčar stavio u ladicu. Nakon toga, policiji je DORH vezao ruke dajući im objašnjenja da čitava stvar stoji jer nema izjava svjedoka, a DORH im nije odobravao razgovore sa svjedocima. Sad kad su ti razgovori pokrenuti, opet Mesić uskače u pomoć Bajiću, tražeći da policija prestane sa svojim poslom. Politička volja bi bila samo to da se takvim postupcima Mesića i stavovima Bajića Sanader javno suprotstavi. A onda bi protivnici procesuiranja komunističkih zločina graknuli kako se Sanader miješa u rad policije i pravosuđa. Na svu sreću, tzv euroatlanstke integracije koje su naš nacionalni interes ne puše priču o tome da su zločine činili samo nacisti i fašisti i njihovi sateliti. Sve više dolazi do izražaja komunistički karakter vlasti utjelovljen u Mesiću i Bajiću, a da na Zapadu ne bi bio prepoznat kao relikt totalitarizma umotan u celofan antifašizma, a koji se gura u denacificiranu i dokomuniziranu Europu.
    P.S. Jesu li Guve kakav rod?

    @radoznali, takav scenario je zamisliv u Hrvatskoj, ali ne i u Njemačkoj koja vodi proces.

    avatar

    16.02.2008. (22:02)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Kod nas se izbjegava napraviti tocan popis zrtava, imenom i prezimenom. Cudesna stvar su zupne knjige u kojima apsolutno sve pise. Istina, doslo bi koju kunu vise, ali bi bilo lijepo da zavrsi Drugi svjetski rat konacno, pa onda jos Domovinski zavrsi, pa onda da se moze lijepo suditi Pavlu Miljavcu i Cermaku za Posavinu, ali to nema smisla ako se prije zivuci metuzalemi profila Marka Belinic ("svecano" otvorio Jazovku jos debelo za rata) barem osude, kad se vec moglo Artukovica.

    avatar

    16.02.2008. (22:10)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    Crknit ću od - smija ...

    Pa zar nije zločin zločin.... NIJE ... oni su to onako po patrizanski po šumama i gorama povaljali državne neprijatelje i neprijatelje komunističkog pokreta i zlotvore Narodnooslobodilačke borbe i šta ja znam više .Viđe ono dijete - ima pušku...viđe onu babu ...ko zna šta ima ispod suknje ...Ima bit da su onda i JNA u domovinskom ratu doživljavali kao svoje osloboditelje - za krepat!

    A tko će odgovarat za zločina koji su počinjeni godinama nakon rata ?

    Nemojte obraćat pažnju na moj upis :))))

    avatar

    16.02.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  • feferon

    "Drug Stipe jaše na čelu kolone"glasi naslov tvog palamuđenja. čista manipulacija.
    naslov nema uporište u daljem navođenju nekih činjenica.
    smrt fašizmu-sloboda narodu!

    avatar

    17.02.2008. (13:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...