Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • mandarina.bloger

    Tebi ka da nije jasno da kod nas pravo i pravda nemaju dodirnih točaka.

    avatar

    18.12.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • mijao

    Probaj s organizacijom koncerta dajmo im da kopaju (po našim stvarima)...

    avatar

    18.12.2007. (14:06)    -   -   -   -  

  • Toni Aničić

    Što drugo reci osim katastrofa... korupcija na djelu

    avatar

    18.12.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • margetic

    Ovakvo ponašanje policije je pravi oblik pritisaka na novinare danas. To, i kriminalizacija novinara kako bi ih se ucjenjivalo i diskreditiralo. Nakon što je kolega Malić objavio Petračeva pisma Pukaniću, odmah su se pojavili komentari nekih drugih kolega koji su Malića napali da pripada krim podzemlju. Umjesto da se razgovara o prestrašnim detaljima koje raotkrivaju Petračeva pisma, lakše je kriminalizirati novinara da bi ga se diskreditiralo. Isto je i u slučaju kolege Peratovića. Nažalost, Željko po mojem iskustvu to sa vraćanjem opreme može portajati. Meni još od pretresa ljetos nisu vratili niti opremu niti ostale oduzete predmete i dokumentaciju. Ako misliš da ikako mogu pomoći, stojim na raspolaganju. Bez obzira na naše nesuglasice i razlike. Ovdje je pitanje načela. I prava. A u tome razlika nema.

    avatar

    18.12.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  • kanuny

    Ovo je eklatantan primjer kršenja prava vlasništva. Postoji Zakon o kaznenoj odgovornosti pravnih osoba i ovlaštenih osoba u pravnim osobama ( nn. 151/03 ), protiv kojih morate radi svoje, a i naše budućnosti podnijeti kaznenu prijavu. Nitko ne može oduzeti tuđu imovinu bez pravomočne presude. U tijeku postupka za oduzimanje vlasništva mora postojati rješenje kojim se vlasništvo može u interesu istrage oduzeti na izvijesno, ali određeno vrijeme. Vaše vlasništvo nije stečeno , niti je posljedica kriminalnih radnji vaše vlasništvo je zaštičeno nizom zakona pa i člankom 48. Ustav HR. Dakle institucije sustava krše vaša ustavna i zakonska prava i zbog toga podnesite kaznen prijave protiv policije i onih koji su potpisani na aktima kao i protiv načelnika PU.
    Pozdrav

    avatar

    19.12.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Mia

    .....to je gadno....

    avatar

    20.12.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • Brain Pulse

    sad kad si promijenio dizajn... moglo bi se fokusirat i na tekst

    avatar

    22.12.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • zoki

    ma kukavica si i ti i taj tvoj magretić...do jučer ratujete deokumentima i informacijama "tko je prvi objavio, na čiju vijest se poziva blabla" sad se tu ljubakate i pušite si međusobno.. daj dosadan si više.. i bilo bi bolje za tebe da makneš onu sumanutu sliku sa kapuljačom tu gore na blogu, za tebe - ponavljam, jer time samo pridonosiš trivijalizaciji svog bloga - ljudi te već sada smatraju klaunom, šta misliš što kažu kada vide tu sliku? pozdravlja te tvoj zoki

    avatar

    23.12.2007. (15:08)    -   -   -   -  

  • Brain Pulse

    ... ali zanimljivo, taj čovjek sa svima ratuje nebi li isvuko pravdu... zašto?

    avatar

    23.12.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • politikahr

    majstore moj, i glavaš je probao iznjedriti u javnost, blago rečeno, nepravilnosti, sanadera, šeksa pa je završio tamo gdje jeste, izgladnjuje se do smrti a svjestan je da bi ovom dvojcu odgovaralo da umre i da se zatre trag prozivanjima njih dvojice od strane glavaša i njemu sličnih.
    kod nas se stvari rješavaju po kratkom postupku tako da se nepodobni maknu ali im se s glavašom omaklo pa se odužilo.
    u kojoj još državi, od naroda izabran zastupnik koji ima i imunitet, leži u zatvoru i to na samrti zato što je sud marioneta u rukama dvojice predsjednika i zato što mu je naređeno da glavaš ne smije van?
    niti u jednoj osim pakistana i njemu sličnih. niti u jednoj zapadnoj, demokratski orjentiranoj, proeuropskoj državi.
    zahvaljujući sanaderu, njegovoj demokraciji, korupciji i sl. hrvatska je europska i svjetska sprdnja kao i male državice trećeg svijeta.

    avatar

    03.01.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...