Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Herostrat

    Sad Margetić vjerojatno svršava na ovaj tvoj tekst , mada u pravu si :)

    avatar

    18.12.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • član političke stranke

    Svo zlo dolazi iz političkih stranaka,jer sve naše stranke su ne demokratske u njima vlada korupcija ,statut im je nedemokratski i prilagođen interesnim grupama nepoštujuga služi im kao ukras kadroviraju nekvalitetne kadrove koji će ih slušati,i normalno kad dođu na vlast izazovi su veliki i tad se dobro rasporede po institucijama ne da bi osposobili institucije da rade u općem interesu nego u interesu svoje interesne grupe.Poštivanje zakona im je zadnja stvar,jer ne polažu račune nikome a te institucije isključivo rade po njihovim uputama jer kad nepoštuju u strankama svoj statut koji su oni donjeli tako nepoštuju ni zakone kad dođu na vlast jer ih njihovi stranački kadrovi ne onemogućuju nego im pomažu u tom nezakonju.

    avatar

    18.12.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • kanuny

    Svo zlo kolega dolazi od neznalica u službi politike. To su svi oni kojim su darovane diplome uz rad i koji su namješteni na pozicijama gdje se nešto odlučuje.
    Ustavni suci su plod političke trgovine onda se možda može zaključiti da je i i većina sudaca u sudovima: Upravni, Vrhovni, Trgovački, Prekršajni itd, politički postavljena, ili se možda varam?
    Zakone koje je donio Hrvatski sabor može tumačiti samo Hrvatski sabor, a ostali ih moraju primjenjivati ,zato je DIP potpuno u krivu , morali su donijeti odluku o poništenju jer zakon nije poštovan i nije mogao pokrenuti mehanizam izbora dovesti do kraja regularno.
    Pozdrav
    Kanuny

    avatar

    18.12.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • elvismol

    Evo da i ja nesto kazem...zelim reci da je Smranader bog i batina u DIP-u, te da on moze namjestati koliko god hoce. Za to postoje dvije mogucnosti: 1. Hrvatske ovce su ga PONOVNO izabrale, 2. Muljao je sa glasovima mrtvih, dijaspore(SDP nije ni bio u dijaspori, cemu su ostali dosljedni svom programu), uz poznanstva u DIP-u. Dok se Hrvati ne USTANU i kazu DOSTA JE BILO, budu nas i dalje PRCILI SA SVIH STRANA!!!

    avatar

    19.12.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...