Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • rewq

    'U tom slučaju, jedini slijed događaja koji bi povratio ugled suda bila bi ostavka svih ustavnih sudaca koji su surađivali s Vukojevićem svih ovih godina.' LOL!!! Pola stanovnika Lijepe Naše nema onu stvar*... Kako onda od ustavnih sudaca očekivati tako nešto?

    avatar

    12.12.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • Tužni pas

    U postavljanju Vukojevića u Ustavni sud sudjelovali su Šeks, Arlović i netko treći čije ime sam zaboravio. Radilo se o političkom balansiranju utjecaja u sudu dogovorom nekoliko političkih stranaka. Od tog trenutka je Arlović za mene prestao postojati kao moralna osoba a i veliki dio simpatija za SDP zajedno s time. Naime, dok HDZ i Šeks postojano barataju sa sumnjivim ljudima i koriste ih u raznorazne svrhe šaljući ih u sabor, tužilaštvo, sudove itd. od SDP i u to vrijeme HSLSa čovjek se nadao drugačijem ponašanju. Sada bi Šeks i Arlović trebali objasniti motive kandidiranja Vukojevića. Predsjednik Ustavnog suda je tada postao Smiljko Sokol, čovjek koji je ruglu izvrgao vlastitu profesiju da bi se dodvorio šefu.

    avatar

    12.12.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • netko vani pjeva

    Vukojević mi je grd i nimalo drag ali mislim da to o čemu govoriš ne može funkcionirati retrogradno. Dok je obnavljao funkciju suca nije bio optužen niti okrivljen a onda nema ni poništenaj nejgovih odluka. Nije da se kužim u pravo ali pomisli koja bi pomutnja bila kad bi neki sudac bio okrivljen za takvo što i svi predmeti koje je riješavao se vrate na prvobitni postupak. Mislim da bi bilo više štete nego koristi. Sada kad je izgubio imunitet treba ga uhapsit, otpuži t i vdijeti dali je kriv. Ako jest, pobrinuti se da više nikad u životu ne bude u stanju odlučivati o tuđim sudbinama

    avatar

    12.12.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...