Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • svijet u boci

    A ono. Znači trebalo se kladit na Slaven. Što mi prije tekme nisi reko:)

    avatar

    10.12.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    sve je stvar dogovora. sad ce se jajalu i vrucini dic cijena za 500.000 eura jer su zabili prvaku. pogodi ciji su jajalo i vrucina? ta daaam!

    avatar

    10.12.2007. (10:34)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Kak ja za takve mogućnost zarade doznam uvijek kad je prekasno!!:))

    avatar

    10.12.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • patlidjan

    ej, nemojte mi omaložavati Slavena:)

    avatar

    10.12.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • Eduardo

    Blago receno, to je katastrofa pocevsi od obrane? koji kurac carlos radi na terenu? pa on je sljep, nemre loptu dodat, kaj radite na treninzima? drpic? no comment.. Etto? KOJI KURAC? On nemre nabacit, dodat, sam trci.. Kad radite neke akcije na treningu, kaj on radi? Jel i na treninzima tak nabacuje? Znam da igra iza, al ono.. Koji kurac?? Cale? Majstor.. Samo on moze bit takav idiot da u zadnjoj minuti rusi igraca u kutu kaznenog prostora protiv hsv-a.. Jebeno si inteligentan. Pokrivac, Vukojevic.. Na njih nemam komentara. Decki jebeno rade svoj posao. Modirc.. jedan od razloga zasto uopce gledam te utakmice.. steta sta je sam. Sammir? LOL.. On si je zabrijo nes, ok.. Balaban? Koji kurac? Prvo, los je, drugo spor je, trece, ne trci, cetvrto debil je, peto koji kurac on radi tu? Mandzukic? On bi mogo malo igrat a ne stalno srat po sucima i to.. zanima me jel pucaju oni po golu na treninzima? KATASTROFA! Sokota, Biscan, Balaban? Jos treba vratit Agica, Strupara, Marica i to je to.. Momcad za europu.. . Ovo je katastrofa..Sa ovom upravom nikad necemo napravit NISTA u Europi.. POslje svake utakmice dinamo je bio dobar, ravnopravan, bolji, nismo imali srece.. POSLJE SVAKE UTAKMICE ISTA PRICA! Nismo imali srece? Pa to je kurac!! A Dinamo u hrv ligi zabija 3 gola po tekmi.. Postavlja se pitanje? Koji kurac kad ih slaven nabije, e pa ljudi moji mamić sutra ima novi auto zato jer nas je slaven nabio .. hvala !

    avatar

    10.12.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • Pokakanac

    Postovanje,
    smatram da je sramota ovo sto se gore pise. Sjetite se poraza Engleza od Hrvatske. Svi su pricali o tome kako su Englezi izgubili (mislim na cijeli svijet osim Hrvatske), a nitko se nije obazirao na sjajnu igru nasih. Ovdje je isti slucaj. Slaven odigra bez greske, zabije sve sto se moze, a svi govore o tome kako je Dinamo los i sad kao finale ... da je namjerno pustio utakmicu. Pokakam se na takve teorije... Slaven je bio odlican!

    avatar

    10.12.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • slaven178

    protiv mene?

    avatar

    10.12.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    -Maminho je sigurno preko svog vjerovnika uložio nekoliko tisuća eura na slavenovu pobjedu sa više razlike i lijepo je zaradio. Ali nije to ništa koliko će on zaraditi prodajom Modrića, mislim on, neće Dinamo imat puno koristi od tog transfera. Mamić se ponaša kao da je Dinamo njegova vlastita igračka i kako s njime može radit što želi, a Milan Bandić to odobrava financirajući ga Zagrebačkim miljunima. Ali nema veze , kad Modrić otiđe Maminho će naći nekog Brazilca na plaži i platiti za njega silne Bandićeve milijune. Onda će svi shvatit kako on nije nikakav igrač (kao ni milijun dolara plaćen Anderson) pa će ga poslat na posudbu u Inter Zaprešić, onda ga ni oni neće htjet....
    -Eduardo, potpuno se slažem sa tobom!

    avatar

    11.12.2007. (09:53)    -   -   -   -  

  • uh

    moram reci da sam od ovog bloga navikao na konkretnije i kvalitetnije tekstove, i ovaj me zbilja razocarao jer je pisan u maniri 24 sata i slicnih senzacionalistickih tiskovina.
    mislim, ispravite me ako grijesim ali ovdje nije naveden niti jedan konkretan argument da je dinamo namjestio poraz, osim cinjenica da je keficijent na pobjedu slavena sa vise od dva gola razlike bio veliki (sto nije bas nista neuobicajeno) i toga da je zdravko mamic dao nekim tamburasima koju tauzenku.
    a logika da bi maminjo namjetio utakmicu radi kladionica je malo mutava pa zar mamic nema dosta novca nego mora preko kladionica zaradjivat?
    takav primjer sabotaze drzao bi vodu da zeli smjeniti trenera kao sto je bilo sa Kuzeom, no ovdje mu to ne bi ni trebalo jer Ivankovic nema povjerenje i tretman kod navijackog puka kakav je imao Kuze tako da njegovu smjenu moze obaviti bez prethodne kampanje blacenja... tako da i ta logika otpada, ..
    nije da vjerujem vlatku markovicu da je hrvatski nogomet cist da cistiji ne moze biti no ovaj tekst je obicno senzacionalisticko pisanje pa cak i gore od toga je se u takim senzacionalistickihm tekstovima makar izmisle nekakvi kvazi argumetni kojih ovdje nema osim vec navedene mamiceve tauzenke koja budimo realni i nije nista naovo i cudno za maminja.

    ako cete vec piasti o HR nogometu trebali ste pisati o slučaju Luke Bonačića koji se usudio javno progovoriti sto smrdi u HR nogometu pa su ga Štimac, Marković i Srebrić brzo poklopili pa je Luka mudro zašutio.

    avatar

    11.12.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...