Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Mirko Fodor

    posalji na mail radiju 101 :-)
    oni bi to mogli malo sire razglasiti jer gospodja to zasluzuje :-)

    avatar

    04.12.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Odlična ideja...
    Frida

    avatar

    04.12.2007. (08:30)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    A što je s Jovom Kugom? Zar je Vanja Sutlić i za mrvicu zaslužniji od prozvane. Sve su to plaćenici sistema sa zadatkom da pušu u trube kad i kako zatreba oligarhiji i takvoj vrsti mafije...

    avatar

    04.12.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    A što je čudno da na državnoj televiziji ljudi se postavljaju politički? Meni ništa, nije da to odobravam ali nije in Hrvatska demokratska zemlja nigdje osim na papiru...

    A i meni osobno je Hloverka aposlutna legenda još od one: Hloverka i žarulja...

    avatar

    04.12.2007. (13:35)    -   -   -   -  

  • Splićanka

    Da, da sve je to lijepo napisano, ali njoj neće ni dlaka s glave past. Naravno da se nešto mora napravit, a ne samo kukat na zlu sudbinu, zato se slažem s peticijom! Nešto se mora napraviti!

    avatar

    04.12.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • riba

    Imam nešto za tebe. Strictly confidental... Kako ćemo?

    avatar

    04.12.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • CNN

    @riba, javi se na mail cnn.blog.hr@gmail.com

    avatar

    04.12.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • sush

    Predlažem da ne plaćamo preplatu dok ne da ostavku.

    avatar

    04.12.2007. (21:48)    -   -   -   -  

  • taj sam koji jesam

    Čuj frajeru, kad onako bezobrazno brišeš komentare čiji je cilj samo bolji status blogera, rek'o sam ti da izbišeš svaki trag mog bloga na ovoj adresi. Nisi učinio?!? Samo si izbris'o ono gdje se tebe proziva za sabotažu. Ponavljam, briši sve moje komentare sa svog bloga jer nisi od mene zaslužio nikakav upis. Ne želim se više vraćat na ovu adresu osim da si neki patološki tip i voli zajebavati ljude, jer ja ću opet provjeriti jesi li izbris'o ono što sam te u početku lijepo zatražio.

    avatar

    05.12.2007. (12:20)    -   -   -   -  

  • ovosamja

    Pa čitam komentare i zastrašujuće jo što nekako svi misle da to treba riješiti netko drugi. Gledaje, 'naša' mafija je možda tek punoljetna u odnosu na talijansku, a tamo policija uz podršku građana malte ne dnevno hapsi po nekoliko desetaka mafijaša, oduzima im imovinu, pa čak i onu koja je prepisana na bilo koga u familiji. Pa zar smo mi svi takvi šupci da ovu našu gotovo maloljetnu mafiju ne možemo staviti pod kontrolu ili ih ne želimo dirati dok ne budu punoljetni pa ih onda osuditi, samo moglo bi biti prekasno. To vam je isto i s maloljetničkom delikvencijom, ne poduzmete li na vrijeme potrebne korake (zakoni, policija, školstvo, roditeljski odgoj) oni će pomisliti kako je jedino dobro ovo što sada gledaju na hrvatskoj sceni. Katastrofa. Zato treba pod hitno promjeniti vlast, možda se 'ipak se kreće', a ako ne pokušamo, nećemo niti znati što smo propustili.

    avatar

    16.11.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...