Komentari

paliangeo.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • xxx

    Predsjednik Argentine primio je ovo pismo te ga okarakterizirao kao "junk >mail" i izbrisao, nakon 8 dana, izgubio je sina.Covjek koji je ovo pismo >dobio i proslijedio dalje, dobio je na lutriji. Alberto Martinez primio >je ovo pismo, dao ga sekretarici na umnozavanje, ali su ga poslije >zaboravili proslijediti dalje: ona je izgubila posao, a on je izgubio >cijelu obitelj. Ovo pismo je cudesno i sveto, nemojte zaboraviti da ga u >roku od 13 dana proslijedite dalje (najmanje 20 osoba mora ga primiti). Ne >zaboravite ga poslati dalje! Ocekuje Vas veliko iznenadjenje!.........

    avatar

    13.11.2007. (18:50)    -   -   -   -  

  • mrzim sotoniste

    jebo vam bog mamu sotonističku da vam jebo

    avatar

    13.11.2007. (19:09)    -   -   -   -  

  • Magija, crna, bjela, visoka

    prvo nisam sotoniast i ja samo pišem o tome jasjno
    da nebi bilo
    a kakav si ti to krščqanin koji psuješ i kršiš božje zapovjedi
    daj umjesto što druge ljude vrijeđaš rađe čitaj bibliju

    avatar

    13.11.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • bad_dog

    glupo ti je ovo i sotonisti su glupi ti si bolestan

    avatar

    13.11.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Dobar dan, moje ime je Basmati Kasaar. Ja patim od rijetke i smrtonosne bolesti, losih ocjena, ektremne nejebice, straha da cu biti kidnapiran i da cu biti pogubljen analnom egzekucijom nakon sto me proglase krivim da sam forwardao 50 milijardi jebenih chain lettera, koje sam ja dobio od ljudi, koji zapravo vjeruju, da, ukoliko se pisma proslijede dalje, ce jadna 6-ogodisnja djevojcica iz Nepala, kojoj je izrasla sisa na celu, skupiti dovoljno novaca, da ju ukloni prije negoli ju seljacine roditelji prodaju u lokalni cirkus kao nakazu. Da li vi zaista vjerujete da ce Bill Gates pokloniti 1000 dollara vama i svakom drugom koji ste forwardali "njegov" e-mail? Kako mozete biti tako glupi? Woohoo, pazi ovako. Ako nastavis skrolati i zazelis zelju, ja cu spavati sa svim komadima iz zadnjeg broja Playboya! Koja hrpa sranja. U prijevodu, ova poruka je jedno veliko JEBITE SE svim ljudima koji nemaju nista drugo za raditi osim slati glupe chain lettere. Mozda ce zlocesti virtualni patuljci doci u moj stan i silovati me preko noci jer nisam nastavio lanac srece koji je zapocet 5. godine poslije Krista, a koji su u nasu zemlju dovele Rumunjske prostitutke noseci ga u cmaru preko granice, da bi izbjegle sve kontrole, te ukoliko se taj isti lanac nastavi do 3000. godine, uci ce u Guinessovu knjigu rekorda kao najduzi period ekstremne gluposti. Tko ih jebe.

    Ljudi, ako bas zaista morate forwardati takve stvari, potrudite se da bude bar malo zabavno ili smijesno. Vidio sam na tone lanaca tipa "posalji ovo na e-mail 50 svojih prijatelja, pa ce jedna jadna i izmucena dusa dobiti 50 lipa od velikodusne, imucne osobe". To me ne zanima. Upotrijebite malo svoj mozak i razmislite sto zapravo postizete i tko dobiva korist ili stetu od slanja tone takvih e-mailova. Velika je sansa da vi dobivate NEpopularnost.

    CETIRI OSNOVNE VRSTE CHAIN LETTERA:

    LANAC TIP 1:

    skrolaj prema dolje
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Zamisli zelju!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ne, zaista, zamisli jednu zelju!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ucini to, ili nikad neces izaci sa svojom simpatijom!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Zamisli nesto drugo!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ne to, perverznjaku jedan!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    STANI!!!

    Nadam se da ce ti se zelja ispuniti :)

    E, sada, da bi se osjecali krivima, evo sto cu ja uciniti. Prvo i osnovno, ako ne posaljete ovaj e-mail na 8035 e-mail adresa u narednih 5 sekundi, silovat ce vas pobjesnjela bradavicasta svinja, te ce vas nakon toga baciti s nebodera na hrpu starog zeljeza. To je istina!! Ali, pazite, ovo pismo nije varka kao sva ostala ovog tipa sto dobivate!
    OVO pismo je ISTINITO!! Zaista!!!

    Evo pravila:
    * Posaljite ovaj e-mail 1 osobi: 1 osoba ce biti nadrkana na vas jer ste joj poslali glupi chain letter.

    * Posaljite ovaj e-mail 2-5 osoba: 2-5 osoba ce biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi chain letter.

    * Posaljite ovaj e-mail 5-10 osoba: 5-10 osoba ce biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi chain letter, te ce pokrenuti zavjeru protiv vas i vase obitelji.

    * Posaljite ovaj e-mail 10-20 osoba: 10-20 osoba ce biti nadrkano na vas jer ste im poslali glupi chain letter, te ce vam zapaliti kucu.

    Hvala i sretno!!!!



    LANAC TIP 2:

    Dobar dan, i prvo bih se zelio zahvaliti sto ste odvojili par minuta da procitate ovaj e-mail. Postoji jedan izgladnjeli djecak koji zivi u Dungorutiglopertominisku, te on nema ruke, nema noge, nema roditelje, sto znaci da nema gola govna. Zivot ovog djecaka bi mogao biti spasen, buduci da, svaki put kada se ovaj e-mail proslijedi dalje, 1 dollar se donira"Udruzi Za IzgladnjeleDjecake Bez Nogu, Ruku i Roditelja iz Dungorutiglopertominiska". Ali zapamtite, iako mi, u stvari, nemamo apsolutno nikakav nacin da brojimo poslane e-maile, i iako je ovo gomila govana i sranja, vi ipak ovo posaljite dalje. Posaljite ovo na 5 e-mail adresa u narednih 18 sekundi. Ali, ne zaboravite, ako slucajno ovo posaljete na 4 ili pak 6 adresa, djecak ce momentalno umrijeti.

    Hvala jos jednom i sretno!!!



    LANAC TIP 3:

    Bok svima!! Ovaj lanac srece postoji od 1864. To je apsolutno nevjerojatno, jer u to vrijeme nije bilo kompjuter niti e-maila, a vjerojatno ni toliko idiota koji nemaju nista drugo raditi nego slati takva pisma. No, da vam objasnim kako ovo radi: Posaljite ovaj e-mail na 13.000 adresa u narednih 12 minuta i 30 sekundi ili ce vam se desiti nesto zaista strasno.

    * Stravicna prica broj 1:

    Mtunda Geke se vracala jedne subote iz skole. Par dana prije toga primila je ovakvo pismo ali nije obracala paznju na njega. I tako, na putu kuci, zapela je na ivicnjak i pala u kanalizaciju kroz otvorenu sahtu u more govana. Nakon sto su ju uspjeli izvuci, odvratno je smrdila, no to nije bilo sve. Ona je kasnije umrla. Pazite da se to ne desi i vama!!

    * Stravicna prica broj 2:

    Morik Blip, 13-ogodisnji djecarac je dobio ovakvo pismo na svoj e-mail ali ga je zanemario. Kasnije, tijekom

    avatar

    13.11.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • anonimac

    istog dana, njega i njegovog ljubavnika udario je auto dok su setali drzeci se za ruke. Oboje su poginuli i otisli u Pakao, gdje su osudjeni da do kraja Vjecnosti jedu zohare.

    Pazite da se to ne desi i vama!! Mogli biste zavrsiti kao Mtunda ili Morik. Jednostavno posaljite ovaj e-mail svim svojim supcima prijateljima i sve ce biti u redu.

    LANAC TIP 4:

    Evo jedne pjesme sto sam sastavio. Posaljite ju svim svojim prijateljima.

    Prijatelji

    Prijatelj je onaj na kojeg se uvijek mozes osloniti.
    Prijatelj je onaj koji te voli iako smrdis na govna, a iz usta ti smrdi kao da si jeo hranu za macke.
    Prijatelj je onaj koji te voli iako si ruzan kao gubava vjestica
    Prijatelj je onaj koji pocisti za tobom kad povracas pijan.
    Prijatelj je onaj koji ostane s tobom iako se samo zalis na svoj jebeno glup i dosadan zivot Prijatelj je onaj koji se pretvara da te voli iako u stvari misli da bi najbolje bilo da te siluju ludi orangutani te da te onda bace krvolocnim psima.
    Prijatelj je onaj tko cisti tvoju WC skoljku usisava tvoj dnevni boravak i placa tvoje
    racune.
    Prijatelj je onaj tko ti salje lance srece u nadi da ce mu se zelje ostvariti.

    Proslijedite ovo pismo! Ako to ne ucinite, nikad vise necete imati curu/decka!!!

    Zakljucak? Ako dobijete e-mail koji prijeti da ce vam se nesto desiti ili da cete biti nesretni, izbrisite ga. Ako je zabavno, posaljite ga dalje. Nemojte ljutiti ljude naturajuci im griznju savjesti radi tifusara iz Botswane koji nema zube, a koji se brine o slonovima zadnjih 27 godina svog zivota, te ciji je zadnji spas 5 centi koje ce dobiti svaki put kad netko klikne 'forward', i prijetiti im da ce zavrsiti kao Mtunda ili Morik.

    E, sad posaljite ovo svima u naredne 3 sekunde. Inace ce vam se nesto strasno desiti.

    avatar

    13.11.2007. (22:52)    -   -   -   -  

  • vasko

    pozz

    e mene magija fascinira...i nisam imo iskustva baš prije prizivo duhove pa se nešta događalo tjedan dana...i sada me zanima kako da ju počnem koristit jer neznam o magiji skoro ništa, početnik sam
    možeš mi javit kak da se u taj svijet uključim ????????

    vskov@net.hr

    avatar

    12.11.2008. (20:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...