Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mladen Mustač

    Šta će bit da se Jasna Babić razočarala u svog vojvodu Norca: Kolac šokirao naciju
    Zar su ona i Silvana Mendžušić tek sad saznale za ovo, a s Norcem i Lacom su u to doba šetale Medkom?

    avatar

    28.09.2007. (23:33)    -   -   -   -  

  • 54 bubble

    A,pusti i njega i spomenute...danas neke druge dobro žive na njegov račun. Bandić je jednoj (više možda svojoj) osigurao stotine tisuća dolara i ugodan shopping po dalekoj nam zemlji,a sve na račun građana RH.

    avatar

    29.09.2007. (18:03)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    Žao mi je što ovaj nastavak na komentare nižeg posta nastavljam ovdje, ali radi aktualnosti i preglednosti - moram! Krivo mi je kao psu što sam uopće spomenuo Nemanju i Vaseljenu u kontekstu onog komentara, i time prouzrokovao sve ovo napisano nakon posljednjeg komentara, zaista mi to nije bila namjera... 1. Ne znam tko je rz-brzotrz, 2. Željko, nisam te cimao, 3. još jednom, žao mi je, kao što mi je žao što sam na kraju uopće ostavio prvi komentar... Trebao sam biti pametniji jer sam ipak znao da su obavještajnom kružoku koji se mota ovdje, komentira i čita, puno toga zaključuje i izvodi iz insinuacija, paranoičnih konstrukcija itd.. Željko, želim ti puno sreće u budućem radu, Nemanja, sorry stari, ni krivog ni dužnog sam te upleo u ovo.. Probajte nekako vas dvojica sredit stvari između sebe, ako ne zbog vas samih, onda barem radi ovog bloga i odličnih rezultata koje je vaše međusobno nadopunjavanje u informacijama imalo. Pozdrav svima

    avatar

    29.09.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • Prijatelj

    P.S. Željko, zaista sumnjam da je Nemanja napisao ovaj pretposljednji komentar na post ispod...

    avatar

    29.09.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Prijatelj, molim te nemoj me više maltretirati. Osim po IP-u na blogu, može te se identificirati i po IP-ovima s lažnih i pravih mail adresa, te podataka o autorstvu doc dokumenata. Budeš li me i dalje gnjavio, dat ću te podatke IT forenzičarki te rezultate objaviti uz autoriziranu potvrdu iste! Ajd bok, stari!

    avatar

    30.09.2007. (02:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...