Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Mirko Fodor

    ... i sto je najgore od svega dvostruko glasanje - jednom u BIH i jos jednom u RH.
    :-(

    avatar

    26.09.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • eye from street

    ...ja smatram da bi svi građani hrvatske koji smatraju da su političari na našoj politićkoj sceni nesposobni trebali ne dati im svoj glas na izborima, tj. ne glasati uopće i na taj način izraziti svoje nezadovoljstvo. Ako su nesposobni čemu glasati za njih, a zaista je maloumno izaći na izbore s motivom glasat ću za 'manje lošije'. Kaže poslovica da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. a to je istina jer ju je sam odabrao i dozvoljava joj da vlada. Stoga sigurno neće dobiti moj glas za 4 godine laži, lopovluka, prevara i manipulacija, nitko od njih, jer su svi ili nesposobni ili pokvareni...

    avatar

    26.09.2007. (17:33)    -   -   -   -  

  • Mirko Fodor

    Moj je stav da treba glasati ... makar zaokruzio i 3 stranke i time ucinio listic nevazecim, ali obavezno glasati.
    Zasto ? Zato jer svaki glas on neodlucnih 50% gradjana, u slucaju da nejde za dvoje vodece stranke, njihov rejting spusta, a kada bi od tih 50% svi izasli na izbore i odabrali ama bas bilo koga ... danasnji SDP i HDZ gledali bi na 15 a ne 30% ... a ako ih to ne bi zabrinulo ... onda ne znam sto bi. :-)

    avatar

    26.09.2007. (18:02)    -   -   -   -  

  • pulicer

    eye from street@- ni ja necu vise glasati za manje kradljive i manje nesposobne! Ali ti kazes da su svi politicari i stranke takvi. To vrijedi samo u slucaju, ako pristanes na retoriku koju prodaju Bago, Sutlic i ostala ekipa, koja se rukama i nogama bori da ugusi bilo kakav disonantan ton neke manje stranke.Navodno se boje da gledateljstvo ne pati zbog gluposti neozbiljnih stranaka 1h u 4 godine, a to sto slusamo 4 godine gluposti i danas gledam bukvalno mahanje igrackama u Saboru je kao normalno, a ne glupo ili blago receno djetinjasto?!
    Ja cu ako izadjem na izbore glasati za Demokratsku stranku zena ili eventualno, ako njih ne bude na listi za Zelene. Ako malo vise zena udje u politiku, to je uspjeh za sve, ili ako se malo zaostre ekoloske teme, opet je to dobitak za sve...Znam da nece pobijediti, ali ne mislim se promatrati sa magarecim usima svaki dan kad se pogledam u ogledalo.Neizlazenje na izbore je glas za ove sijamske blizance koje gledamo zadnjih 17 godina. Ovih 59 Bandicevih afera lijevo na ovom blogu, ne obecava drugaciju politiku na drzavnoj razini.Samo ako se docepaju vlasti.A Milanovic inzistira da je to bas ono sto nam treba spram ovako loseg HDZ-a. Meni ne, hvala!

    avatar

    26.09.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • Njofra

    ja si razmišljan da napišen na listić lopove u zatvor, a ne na vlast

    avatar

    26.09.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • Mirko Fodor

    @ njofra - budi siguran da zaokruzis sve lopove kako bi listic sluzio svrsi. Naime, zbog toga sto potencijalno nije zakruzeno nista ... moglo bi se protumaciti da nisi izasao na izbore :-)

    p.s. bilo bi zanimljvo vidjeti da li je uopce moguce organizirati ljude da izadju na izbore i da konacno ispunjavaju gradjansku duznost - a to je dati svoj glas, ili ga ne dati ... ali svakako to pokazati na listicu. :-)

    avatar

    26.09.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • neo

    Trebalo bi na ulazima u zemlju na jumbo plakatima pisati
    MALA ZEMLJA ZA VELIKI KRIMINAL!!!

    avatar

    27.09.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...