Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Amorfia

    da prostiš na izrazu, jebe lud zbunjenog...ovo je prežalosno!!!!!

    avatar

    12.09.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Čovjeku kad to pročita prvo dođe želja da uzme pušku i postrelja tu bandu. A onda, naravno neće, ali se netreba čuditi što se toliko branitelja ubija. Nevide drugog izlaza a ljudi im se još rugaju što su bili toliko bedasti da su otišli u rat.

    avatar

    12.09.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • suncek

    sve je to posljedica, da se tak izrazim, povladjivanja.. sjecam se za vrijeme rata... mogao si utrcati nekome u stan - pazi stan privatno vlasnistvo ili stanarsko pravo... i ako si bio nutra duze od 48 sati nije te niko mogao iseliti bez sudskog naloga, a do sudskog naloga se nije bas lako dolazilo.... a sve su to omogucili nasi vladari... zato me i ne cudi kaj se takve stvari i dan danas dogadjaju...

    avatar

    12.09.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • griotta

    idemo ovako. hipotetički. radim u jednom dućanu. dođe vrijeme za plaću, šef mi ju ne isplati. ja od njega ukradem iznos moje plaće. po vama sam učinila kazneno djelo ili je tu sve u redu? točan odgovor: učinila sam kazneno djelo. ne krađe, nego samovlasti.
    poanta priče je da su kaznena djela kaznena djela i da institucije trebaju raditi svoj posao. problem u ovoj priči nije to što se gospodin mora iseliti iz svog stana, nego je problem to što institucije nisu odradile svoju zadaću i na vrijeme mu vratile njegov stan. nečuveno nije ovo za što ga se tereti, nego nemar institucija i to je ovdje trebala biti tema.

    avatar

    12.09.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • pun mi je

    Daj sad kad si to već prenio istraži to dokraja; čiji je to stan gruntovno, što je njemu Šeks darovao darovnicom, tko mora iseliti Šeks ili branitelj, u čijem stanu stanuje sudac, kaj piše na uplatnicama i tko tu koga iseljava i zakaj se mi moramo svaki dan sekirati zbog idiota?

    avatar

    12.09.2007. (18:29)    -   -   -   -  

  • Nevjeruj Šeksu kad darove

    U svoj svojoj apsurdnosti situacija je formalnopravno sasvim jasna. Posjed je smetan.

    No meni nije jasno koji qrac je Šeks išao čovjeka tako darivati.
    Meni je tu upravo Šeks glavni krivac. Jer lako je s tuđom kitom po trnju mlatiti. A naši političari jako vole posegnuti za tuđom alatkom čim ugledaju pogodan grm.

    Šeksa na sud da vidimo što je on to darovao i temeljem čega. I konačno tko je čije darivao.

    Jer ako je Šeks darovao nešto za čije darivanje nema uporišta u legislativi, Šeks je prevario daroprimca. Ni prvi niti zadnji put, ali ... negdje treba početi.

    avatar

    15.09.2007. (02:49)    -   -   -   -  

  • glock21C

    da sam ja kojim slucajem bil u ratu i provel 4-5 godina po sumi naganjajuci cetnike i da me tak zajebavaju sad ja sigurno nebi sebe ubil nego bi fino otisel do suda ili sabora i poubijal bande koliko god mogu...a sta se tice veterana i samoubojstva nebi oni trebali sebe ubijat nego politicare,i onda fino u zatvor na tudju brigu,hrana i smjestaj osiguran,nema racuna,besplatno zdravstveno itd...

    avatar

    19.09.2007. (23:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...