Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • ! ! !

    "...traži da povjerenik Hrvoje Šarinić objasni i podastre dokumentaciju za svako plaćanje s tog računa koje je on potpisao...." - a zna li taj kreten da je u to vrijeme bio embargo nad Hrvatskom i osim toga odakle bi Sarinicu bila danas dostupna dokumentacija o placanjima. A i da je ima tko je taj kreten da bi se njemu podastrka dokumentacija, eventualno samo za onaj iznos koji je on uplatio/donirao (pise veci iznos; sto je veci iznos, meni je jako veci iznos npr. 10.000 eura ?) Hrvatskoj, pa izgleda da nije dobio nista za tu lovu pa se sada tuzaka ! Tu dvojicu Smokvinu i onog drugog Zeljka treba sterati u tri PM. I ta Juris protecta, sto suoni tko su sto brane (ja imam doma vrata "protecta" da nemaju neke veze s time ?) daj se i ti Zac uozbilji !

    avatar

    12.09.2007. (02:21)    -   -   -   -  

  • lolina

    o kuponskoj privatizaciji predsjednik LAŽE.
    provedena je točno onako kako je planirano konsenzusom svih pol. stranaka kao i sve ostale pljačke hrv. društvenog vlasništva.
    sada nam samo preostaje da vidimo koji će simon,abraham ,ira ili joakim staviti šape na braniteljski fond.
    što se tiče revizije ,tim papirima neka si obriše guzicu tako da bar znamo u što su potrošeni novci za izradu iste.

    avatar

    12.09.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • ladovina

    Upravo ihHVALE , kako je bila uspješna žetva, naravno na osobne račune. U tom poslu im pomaže i CRKVA izdajući naputke kako glasovati.

    avatar

    12.09.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...