Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Drzavnik Novog Kova

    cestitam zac!

    avatar

    10.08.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • Manistra

    nek je odbijena, jebemu. hja. još da je bude i tih kunića pa da ti fakat s razlogom pošaljem muzički telegram! stej strong.

    avatar

    10.08.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Drzavnik Novog Kova & Manistra ;)))

    avatar

    10.08.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • turimti

    bravo! pošalji im moj nick...

    avatar

    10.08.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • * *Ciciban! Dobar dan ......

    E, fukara li svakakvih tipa tajkuna...PAN--papir...molim Vas. Idemo se pozvati na Anex --G načelno tumači Zakon o sukcesiji bivše SFRJ. Jasan je kao pekmez, krim privatizacija i sve ostalo. Farsa o MAESTRU ne pogoduje i samo je farsa. Pozdrav Žac..nastavi tako !!

    avatar

    10.08.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • Janez Sanader

    45-ico kad ces se vratit svojim temama. Je li ti poznato da je Tomislav Karamarko posredovao da clanovi Vlade dobiju americke "zasticene" mobitele kako SOVA ne bi mogla prisluskivati Sanadera. Fora je u tome da sad Ameri znaju sve o cemu se suska u hrvatskoj Vladi.

    avatar

    12.08.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • vip71

    U doba Masovnog pokreta u pokretu hrvatskih sveučilištaraca sudjelovao je i jedan Ivan Mikulić, čak je neko vrijeme bio urednik SL-a. Sreo sam ga ponovo 90.tih i rekao mi je da je Manolićev čovjek. Ivan je inače bio ok. Vidjeli smo se u tijeku desetak godina nekoliko puta i shvatio sam da radi na raznim hrvatskim poslanstvima kao obavještajac. Netko mi je jednom rekao da je on brat ovog "vašeg" Mikulića. Da li je to točno? Ili sam ja sve pobrkao?

    avatar

    12.08.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @vip71, niste ništa pobrkali. On je pred godinu dvije umro. Svojedobno je Globus objavio sliku Ante Karića, Ivana Mikulića i Tihomira Oreškovića u Gospiću. Imaju oni i trećeg brata Željka, vlasnika Kaptolske kleti koji je nedavno bio ucijenjen za 200.000 eura. Skupio je keš, ali i pozvao policiju koja je ucjenjivača uhitila. Taj je Željko bio u Australiji član HRB-a ili HOP-a i navodno montirao neku paklenu napravu, pa mu se omaklo i ostao bez vida. Zanimljiva familija, zar ne?

    avatar

    12.08.2007. (12:13)    -   -   -   -  

  • Poštar

    Luj Janez, pišeš pizdarije. Vlada ionako radi s Amerima, baš kao i svaka hrvatska opcija koja je na sceni od 2000 naovamo, osim Budiše koji nije htio putovati za SAD, i u posljednjih par godina Mesića. Recimo, Hypo, o čemu imam glavnu vijest, Hypo Consultants dakle ne samo da je prodan uz znanje Amera, nego je njihov čovjek, Michael Glazer, predsjednik Američke gospodarske komore u Hrvatskoj. Budući da je nakon prodaje Iskona u kojoj je sudionik bio Gavin Susman ovo drugi najveći posao u RH u kojojem izravno participiraju Amerikanci, očito je da Ameri ne moraju poklanjati posebne telefone Vladi RH da bi je kontrolirali - ona ionako radi u suradnji s njima i na obostrano zadovoljstvo.
    Naime, izgleda da je Vlada RH uletjela u pomoć toj gospodi iz Auctora, za koji davne 1999. godine ni sami osnivači nisu znali što je, banka ili fond: "Njujorcanin Michael Glazer jedan je od osnivaca banke Auctor Securities, za koju kaze da je vodeca neovisna investicijska banka u Hrvatskoj", kreditiravši kupovinu Hypo Consultantsa preko Poštanske banke! To bi zaista bila bombastična vijest, pokaže li se ova glasina točnom! Jer, do sada se mislilo da su kupci HC-a (Pavić, Nobilo, Carić, Vlahović etc.) aranžman sklopili sa Zabom; izgeda ipak da Luković nije u igri, dakle, nego je stvar ostala unutar izravnoga dogovora sa Sanaderom. Poštanska banka, da objanimo za vanzemaljce, u vlasništvu je hrvatske države. Nevjerojatno je koliko je gospodin Sanader za ovoga mandata sklopio dobrih poslova! Te "Pliva", te "Hypo Consultants", te "Slobodna Dalmacija"...U sljedećem mandatu, Ivo Sanader bi trebao biti ako ne ponovo premijer, a ono barem ministar gospodarsta, koliko i kao uspješno sam posluje!

    avatar

    13.08.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...