Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • gogoo

    Uspon u strmoj stijeni je uvijek lakši nego silazak jer dobro vidiš hvatišta ispred sebe, dok kod silaska ne možeš, a vidiš dubinu. U tenisicama, ali čvrstim se bolje penje, a najbolje u pravim penjačicama. I dobro dođu nekad rukavice za bicikl, pogotovo na sajlama. I konopčić ili traka sa dva karabinera. Triglav ti je kao Klek, samo vremenski puno duži, 5-6 sati. Pozdraw

    avatar

    29.06.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • Diavola

    da, istina.. onda ono pravilo da se trebaš okrenuti prema stijene kad se spuštaš, a ja se više volim spuštati "na dupetu", jer mi se onako sužava vidno polje.. zeznuto je.. što misliš na prave penjačice? one kao balerinke što koriste alpinisti/penjači? rukavice si svakako kupujem, mila majko koliko već opreme imam, hehe.. no, rukavice su stvarno praktična stvar! evo sad bi me spasile..

    nisam skužila ovaj dio "konopčić, traka, karabineri"? što to znači?

    dovoljno mi je za Triglav da ideš dijelom puta gdje je dolje provalija, a ti se kao držiš po sajlama nogama i rukama da se ne otkotrljaš.. to nije za mene.. :( previše sam strašljiva za takve stvari..

    avatar

    29.06.2007. (14:48)    -   -   -   -  

  • jana

    Draga Diavola, najprije srdačan pozdrav od dviju Čakovčanki, tj. Međimurki! Baš sam se lijepo nasmijala čitajući tvoje postove s Anića kuka, a lijepo sam te pitala: da li ti je to prvi uspon na nešto sličnom... e da sam znala, bila bih ja tebe nagovorila da se okreneš, pa mic po mic, da se popneš bez straha. Ali da te utješimn ni ja na svojim počecima, nisam se baš verala kao sad, ali sam imala jako dobru učiteljicu.
    Nas dvije je Anića kuk oduševio, stigle smo gore u 11.30, ostale do 12 h i onda se polako spuštale, moram ti priznati da se ja uvijek spuštam s licem prema stijeni, tako mi je puno lakše.
    nama je to bio treći dan u Velebitu, bile na Vaganac-Rujno-Bojinac-Rujno, pa drugi dan V.Rujno-Ramići, pa malo okolo naokolo doma i taj dan smo se spuštale i u 9.47 krenule iz Anića luke znači trebalo nam je do vrha 1.45 ali to ti je tak relativno, nekom više nekom manje, mi smo se žurile po hladu kako bi došle na otvorenu stijenu bar prije podne.
    Inače, rukavice su ti zakon, ja imam obične biciklističke, sasvim dobro služe...
    Nemoj ni slučajno odustati od planinarenja a i prije Triglava, kod nas ima jaako lijepih planina, vrhova, trebaš imati samo bolje društvo, potporu, da ništa nije nemoguće ali ni odustati nije
    grijeh, pa bože moj, planine neće nestati...
    Nadam se da ćemo se još sresti :), slikice su ti super. Pozdrav.

    avatar

    07.07.2007. (20:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...