Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • gogoo

    Ono je obična bjelouška, vidio sam ih na Cresu. Nisam znao da je Anića kuk takav problem, ali bolje i odustati nego trpiti strah. Nije ni Skradski vrh šala, he. Pozdraw sa ugodnog Kvarnera

    avatar

    28.06.2007. (12:28)    -   -   -   -  

  • Vinci

    moram priznati da je i nas iznenadio taj završni uspon na Anića kuk. srećom smo bez ikakvih ozljeda izašli na vrh, a pravo iznenađenje nas je tek čekalo na povratku kad smo gledali one koji su se gore popeli alpinistički, pa su na povratku ovom našom "normalnom stazom" doslovno skakutali po onim gromadama natrag :)

    avatar

    28.06.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • Diavola

    gogoo: zmija je, zapravo, bila zmijica, kad smo se vraćali približila se stazi, ali čim nas je skužila zbrisala je, sirota.. ma, poslije mi je bilo žao što sam dopustila da me tako preplavi strah, trebala sam se skulirati pa onda razmisliti uz odmor.. ali dobro, pouka za ubuduće.. uhvatila me panika i htjela sam čim prije dolje.. Skradski vrh je bar bio u hladu! hehe :)))

    Vinci: joj, kak' mi je drago da mi bar netko daje za pravo tko je bio gore da nije baš lako.. jer su me poslije uvjeravali da sam pretjerala i da to uopće nije tako strašno kako sam ja to doživjela.. :( nisam ni ja imala ozljeda, na kraju mi je ta ruka prošla u ogrebotini, na sreću nije probilo kožu, no nije baš bilo bezazleno, pogotovo kad sam pomislila što se "moglo dogoditi".. zapravo sam se nestručno dočekala.. nisam gledala gdje stavljam ruku..

    ma, bezveze sam reagirala, ali eto.. pišem sve po blogu iskreno da mi ostane što vjerniji dojmovi.. ;) pročitala sam tvoj post o Aniću još dok smo bili u Starigradu, čim smo se spustili dolje.. došla sam na net i tražila o Anića kuku i druge stvari.. nema baš nešto.. tvoj post je još najbolji!

    i još ostaje fama gjde je taj žig.. ajme.. da sam još nekako došla do vrha i skužila da nema žiga.. uffffff! ;))) hehe

    avatar

    28.06.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...