Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vinci

    unutrašnjost skloništa doista izgleda izvrsno u odnosu na eksterijer. miomirise neću komentirati, jer ih još nisam pošnjuvao :))

    avatar

    18.06.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • ericca_35

    Iz prve sam ruke o svemu obavještena kada je prošle g. Romanitcus tim stazama hodio....Vidim da si neumorna i sve ćeš stići u ovoj g. obići,. svaka pohvala i čestitka :-))

    avatar

    18.06.2007. (20:35)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Vinci: ja sam već dva pošnjovala i smrdi po čađi, mene zanima jel to tako i inače.. :(( ja nema šanse da bih boravila u prirodi i onda se odlučila na ovakav smrad.. pa tu nema zraka uopće.. zapravo sam tužna, jer sam konačno napravila psihičku pripremu da počnem bar jednu noć spavati na jednom takvom mjestu i onda me presječe stvarnost.. čovječe, ima jednako ozbiljnih prepreka od manjka kupaonice..

    ericca35: sad tek počinjem kontati gdje je što.. i gdje je tko bio.. :)) hvala na pohvalama i čestitkama, trudim se.. ne mogu reći da mi je baš lako.. najgore kad je dosadno, ono kad ideš šumom, ništ ne vidiš, blato, mračak.. znojiš se, hehe..

    avatar

    18.06.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • Igor

    Slučajno naletjeh na ovaj blog, pa budući da sam u nekoliko navrata boravio na Ratkovom skloništu, reći ću par riječi. Da, skloništa inače i nisu baš miomirisna, pogotovo kad je vani zima, pa se moraju zatvoriti prozori i naložiti peć, koja naravno pušta dim ne samo kroz dimnjak, a onda ako je tu i vesela ekipa koja "atmosferu" dodatno začini pokojim prdcem. Ali smrad je relativan, ako dovoljno dugo boraviš u njemu više ga ne osjetiš. Ono što zna biti stvarno napasno, to su puhovi. Te ljupke i mile životinjice se noću rastrče uzduž i popreko ruju, kopaju, grickaju, ruše lonce i sl. Zato ja ljude koji u skloništu ostavljaju hranu (čitaj-mamac za puhove), začine i sl. nebi nazvao "nesebičnima", nego prije "neupućenima" ili odveć ljenima da svoje ostatke hrane i smeće ponesu sa sobom ili kao što piše na onoj cedulji barem iznesu van skloništa. Isto tako i ona napomena za svijeće je važna, ljudi odu spavati, ostave upaljenu svijeću i eto požara, Ratkovo sklonište je već jednom izgorilo, a pred nekoliko godina je, nažalost, izgorilo sklonište na Velikom Lubenovcu. Zato, kad palite svijeće po skloništima, obavezno svijeća mora biti učvršćena na neku udubljenu, nezapaljivu podlogu, kao što je keramički tanjurić ili još bolje prazna konzerva!

    avatar

    19.08.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...