Komentari

diavola.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vinci

    kroz Fužine smo zasad samo proputovali, pa je baš lijepo vidjeti i malo detaljinije ovo idilično mjesto. a slijedeći post s nestrpljenjem iščekujemo ;)

    avatar

    14.06.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Volim proći biciklom uz oba jezera, a i okupati se ponekad. Lepeničko je dublje, ali i toplije. U nedjelju kod Lokava imamo orijentacijsku utrku, jednom je cilj bio kraj "tvoje" Eve, a jednom kod farme Lazac, gdje će biti i sada. Ondak ću na Samarske drugi put. Inače, znao sam spavati u Ratkovom skloništu i bilo nam je super, a kažeš da propada, baš šteta. Pozdraw iz RI

    avatar

    15.06.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • Diavola

    Vinci: je, baš je idilično.. i ljudi su neuobičajeni.. u pozitivnom smislu! :)) evo post sam postavila, mogu ti reći da sam se napatila dok sam sve te doživljaje ugurala u par rečenica, slike da ne spominjem! i još nisam gotova.. ccc.. čeka me još Ratkovo sklonište i Matić polje.. eh! :)) to ću sutra, obećanje!

    gogoo: meni se čine oba prilično hladna čak i u najtoplijim ljetnim danima.. ali lijepo izgledaju.. lokvarskog je ljepše, doduše, ali i ovo je slatko.. Sutra ću stavit fotke Ratkovog da se vidi kako trune.. šteta, šteta.. jer je ovo stvarno posebna znamenitost.. ovo bi isto trebalo stavljati u niz slika turističke Hrvatske.. :)

    avatar

    15.06.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Blog ti je predobar, a fotografije na pričici još bolje! Ne da mi se komentirati svaku od njih i stavljati ih za faforite, jer svaka je priča za sebe. Sve su mi favorit! Pozdrav!http://zauvekdaodemo.blog.hr

    avatar

    16.06.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...